DATA, BUSINESS & SOFTWARE ANALYSE, AFGEKORT : DBSA

Société en commandite simple


Dénomination : DATA, BUSINESS & SOFTWARE ANALYSE, AFGEKORT : DBSA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.547.726

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In het jaar tweeduizend vijftien Op 18 maart

Zijn bijeengekomen:

Voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna  de beherend vennoot genoemd, hij is solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De vennootschap neemt de benaming  Data, Business & Software Analyse in het kort  DBSA aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding  gewone commanditaire vennootschap of door de initialen  Comm.V. door de aanduiding van het ondernemingsnummer.

Mevrouw VAN IMPE Sofie geboren op 8 oktober 1976, gehuisvest te 1701 Itterbeek, Oude Geraardsbergsebaan 38.

De Heer DERDELINCKX Tim geboren op 3 maart 1978, gehuisvest te 1701 Itterbeek, Oude Geraardsbergsebaan 38.

hierna eveneens de  stille vennoot genoemd, zij is slechts aansprakelijk tot beloop van haar inbreng.

Is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming  Data, Business & Software Analyse in het kort  DBSA en onder de volgende voorwaarden

Benaming

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1701 Itterbeek, Oude Geraardsbergsebaan 38

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: De aan- en verkoop, de groot-en kleinhandel, de import en export, de fabricatie en reparatie van computers en

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Data, Business & Software Analyse

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : DBSA

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Geraardsbergsebaan 38

*15306479*

Luik B

België

1701

0628547726

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dilbeek (Itterbeek)

Griffie

Neergelegd

13-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

aanverwante toestellen en toebehoren in de meest ruime betekenis

Consultancy op het vlak van informatica

Advies op het vlak van informatica, hard- en software

Het ontwerpen, fabriceren, wijzigen, kopen, huren, verkopen, verhuren, installeren, onderhouden en herstellen,

zowel rechtstreeks als door tussenpersonen van computersysteem software, computer applicatiesoftware,

computer hardware en randapparatuur, telecommunicatiesystemen, kantoorapparatuur en meubilair, alle

benodigdheden voor computer en kantoor en in het algemeen van alle middelen van bedrijfsadministratie en

automatisering in de breedste zin van het woord, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houdt. Het verlenen van consulting en van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve

aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van organisatie,

administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Beheer van databanken

Advies op het vlak van netwerken

Installatie van netwerken

Verkoop, verhuur of ter beschikkingstellen van hard- en software

Het ter beschikking stellen van personeel en het zoeken naar personeel in het kader van informaticadiensten

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle onroerende goederen verwerven, verkopen, verhuren, huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het verwerven of beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises.

Daarnaast heeft de gewone commanditaire vennootschap alsook tot doel het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen; consulting op het gebied van beheer, management, sales- en marketingmanagement; het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt; het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut; het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs; de verwerving en de uitbating van brevetten en licenties; tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; de verhuring van installatie, uitrusting en materieel. Deze opsomming is niet beperkend.

De activiteiten van uitgeverijen van muziekopnamen, dat wil zeggen het verwerven en registreren van auteursrechten voor muziekcomposities, de promotie van die composities, het toestemming verlenen voor het gebruikmaken van deze composities in opnamen, op radio en televisie, in bioscoopfilm, bij live-optredens of in pers en andere media. De eenheden die deze activiteiten uitvoeren kunnen eigenaar zijn van de muzikale auteursrechten of ze beheren namens de eigenaar.

De uitgeverijen van muziekboeken en partities, de on-line uitgeverijen voor het downloaden van muziek. De reproductie vanaf een origineel van grammofoonplaten, compactdiscs, banden en cassettes met muziek- of andere geluidsopnamen. Reproductie vanaf een origineel van beeldplaten, compactdiscs, banden en cassettes met films en andere video-opnamen. Reproductie vanaf een origineel van programmatuur en gegevens op schijven, compactdiscs, banden of cassettes.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Maatschappelijk kapitaal

Mod PDF 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.000,00 Q' en is verdeeld in 100 aandelen. Het is samengesteld en volstort in geld als volgt:

De Heer DERDELINCKX Tim : 80 aandelen ten belope van Q' 4.800,00

Mevrouw VAN IMPE Sofie : 20 aandelen ten belope van Q' 1.200,00

De inbreng in geld is voldaan door storting op de rekening van de vennootschap bij Argenta Bank met nummer BE84 9731 3216 5059 (BIC: ARSPBE22).

Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door De Heer DERDELINCKX Tim voornoemd. Dit beheer kan worden uitgeoefend met een bezoldigd mandaat.

Rekeningen en verdeling van de winst

Overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en provisies, maakt de winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als een dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De gewone algemene vergadering kan evenwel beslissen dit saldo of een deel ervan te reserveren of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toe te kennen.

In geval van vereffening wordt, na aanzuivering van de schulden, lasten en kosten van de vereffening, het saldo van de vereffening tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks op de vierde vrijdag van de maand mei gehouden, ter maatschappelijke zetel om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerst gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 26 mei 2017, ter maatschappelijke zetel om 19.00 uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer een aandeel ten gevolge van het overlijden van een aandeelhouder toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van de Vennootschappenwet geeft het overlijden van een van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, doch tot vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege alle vennoten.

Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden ook.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennootschap in de weg staan. Zij hebben slechts recht op het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar gaat in op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2016.

Overdracht van de aandelen

Begin en einde van het eerste boekjaar

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in deze vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, zonder de toestemming van zijn medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Ontbinding en vereffening

Buiten de mogelijkheid van de gerechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig de Vennootschappenwet, kunnen de ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van een vennoot, indien de winst voor aftrek van belasting binnen de twee jaar volgens de jaarbalans opgesteld overeenkomstig artikel 7 hierboven, niet de som van 6.000 (duizend) Euro bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of in overeenstemming met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschappenwet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Gedaan te Itterbeek.

Derdelinckx Tim Beherend Vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte

Coordonnées
DATA, BUSINESS & SOFTWARE ANALYSE, AFGEKOR…

Adresse
OUDE GERAARDSBERGSEBAAN 38 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande