DATALLIANCE-EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATALLIANCE-EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.462.670

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0396-015
26/07/2012
ÿþ_4

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 7 JUIL. 20121

BRUSSEl.

Griffie

G~

(46.1_6.')-o

Ondernemingsnr

;F Benaming (voluit) : DATALLIANCE-EUROPE (verkort) :

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

r.

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Nathalie Guyaux, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 11 juli 2012 ver registratie dat :

1. De vennootschap naar het recht van de staat Ohio "DMI 2VMI" Inc., met maatschappelijke zetel te 4380 Malsbary road Suite 250, Cincinnati OH 45242 (Verenigde Staten van Amerika), gekend onder Ohio Charter Number 2108021 FEIN 45-5351733.

2. De vennootschap naar het recht van de staat Ohio "Enterprisd Data Management DBA Datalliance" Inc., met maatschappelijke zetel te 4380 Malsbary road Suite 250, Cincinnati OH 45242 (Verenigde Staten van Amerika), gekend onder Ohio Charter Number 790572 FEIN 31-1319760,

nauwkeurige identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volstort

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen

"

Naam : Datalliance-Europe

Zetel : Grensstraat 7,1831 Diegem

Duur : onbepaalde duur.

Kapifael : Het riiee schappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550; EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Ze zijn genummerd van één (1) tot duizend (1.000).

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam, "DATALLIANCE-EUROPE", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 1831 Machelen (Diegem), Grensstraat 7 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig;; euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze duizend aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. De vennootschap naar het recht van de staat Ohio "DMI2VMI" Inc.,

voornoemd, die inschrijft op honderd aandelen: 100

2. De vennootschap naar het recht van de staat Ohio "Enterprise Data

Management DBA Datalliance" Inc., voornoemd, die inschrijft op

negenhonderd aandelen: 900

TOTAAL: duizend aandelen: 1.000

;i De aandelen ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werden volgestort. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013. É;

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt;, van de nettowinst vernield in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid;, van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de; beperkingen opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te!! betalen. Het eventueel overschot, indien het geval, wordt in gelijke delen verdeeld onder alle vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 7

1831 Machelen (Diegem)

mod 11.1

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo. r-behauden 'aan het Belgisch Staatsblad

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Bestuurt De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Indien minstens twee zaakvoerders zijn benoemd, maken zij een college van zaakvoerders uit.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare periode van vier (4) jaar.

De zaakvoerders blijven hun mandaat uitoefenen zolang de algemene vergadering niet in hun vervanging heeft voorzien.

De algemene vergadering kan te allen tijde een zaakvoerder ontslaan,

Behoudens het geval dat de vennootschap wordt bestuurd door slechts één zaakvoerder, wordt de vennootschap in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders moeten leveren tegenover derden.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Benoeming zaakvoerder(s) : De comparanten verklaren dat de ondergetekende notaris hun aandacht gevestigd heeft op :

a) de beschikkingen van de wet van 19 februari 1965 met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van 10 januari 1977.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, zoals gewijzigd door latere wetten op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen.

De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen ais

zaakvoerders voor een periode van vier jaar:

1) de Heer HALL Cari David, van Amerikaanse nationaliteit, geboren te Massachusetts (Verenigde Staten van Amerika) op 7 november 1957, [Paspoortnummer: 219315578], wonende te 363 Oregon Street, Cincinnati OH 45202 (Verenigde Staten van Amerika).

2) Mevrouw IRWIN Nina Victoria, van Duitse nationaliteit, geboren te Cincinnati (Verenigde Staten van Amerika) op 18 januari 1983, wonende te 1515 Gelhot Drive Fairfield OH 45014 (Verenigde Staten van Amerika).

3) Mevrouw WARNER Jennifer Marie, van Amerikaanse nationaliteit, geboren te Kentucky (Verenigde Staten van Amerika) op 17 juni 1976, [Paspoortnummer: 427967257], wonende te 153 Friar Tuck Drive, Independente KY 41051 (Verenigde Staten van Amerika).

Hun opdracht wordt niet vergoed,

Doel : De vennootschap heeft tot doel om alle soorten van handelingen te stellen, inclusief maar niet beperkt tot ondersteunende handelingen, betreffende verkoopsdiensten en klantendiensten met betrekking tot onder andere de Datalliance software, met inbegrip van alle soorten van elektronische systemen en software pakketten die professionelen en bedrijven in staat moeten stellen om hun inventaris op te stellen, te organiseren, te beheren, weer te geven eri te communiceren.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle financiële, industriële, of commerciële verrichtingen doen, alsook roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met' haar doel of die de zaken van de vennootschap promoten. De vennootschap kan elk roerend of onroerend goed verwerven, ongeacht of rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met het doel van de vennootschap. De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen belangen nemen in alle zaken, meewerken of fuseren met vennootschappen of ondernemingen die een identiek, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen of de verkoop van haar producten of diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap is bevoegd om in de hoedanigheid van zaakvoerder, vereffenaar of enige andere hoedanigheid verbonden of niet-verbonden bedrijven, vennootschappen of rechtspersonen te besturen, te controleren en te adviseren.

De vennootschap kan, binnen de wettelijke grenzen, leningen toewijzen en waarborgen verlenen voor leningen

" toegewezen door derden aan de vennoten van de vennootschap of filialen.

Jaarvergadering  toelating -- stemrecht : De jaarvergadering wordt gehouden op 16 mei van ieder jaar om

11uur. Indien deze dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel - aan de Heer Ludo

Deklerck, de Heer Brent Springael en Mevrouw Anouk D'Hulst, advocaten bij het advocatenkantoor Bird & Bird

LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 235, bus 1, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de

nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de

diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nathalie GUYAUX, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.10.2015, NGL 21.12.2015 15700-0142-014
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 15.07.2016 16326-0444-014

Coordonnées
DATALLIANCE-EUROPE

Adresse
GRENSSTRAAT 7 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande