DATAPLUS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DATAPLUS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.844.261

Publication

18/10/2011
ÿþ Maa 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

06

BRUSSEL

OCT. 20111

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11156877*

n

Bijlagen- bij- het $eigisclr-Staatstrtad -1/3/10[21) ti - Annexes -dirManieur-belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0424.844.261

Benaming

(voluit) : DATAPLUS BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1860 Meise, Koninklijke Kasteeldreef 36

Onderwerp akte : Dematerialisatie van effecten - Ontbinding - Invereffeningstelling - Statutenwijziging - Sluiting van de vereffening volgens het 'Systeem Onkelinx'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Sabine Van, Buggenhout te Wolvertem (Meise) op 30 september 2011 met als registratierelaas 'Geregistreerd 3 rollen - geen verzending te Meise, de 3 oktober 2011. Boek 5/427. Blad 39. Vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) - De Ontvanger H. Roseleth (getekend)' dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap DATAPLUS BELGiUM volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

a) Op 1 september 2011 heeft de raad van bestuur van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende' voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen,

b) Op 12 september 2011 heeft de heer Stéphane de Lovinfosse, bedrijfsrevisor, voor de BVBA Degeest Bedrijfsrevisoren, te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van, Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'IX. CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de NV "DATAPLUS BELGIUM" een boekhoudkundige staat per 10 augustus 2011 opgesteld, die, rekeninghoudend met de voortuitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.263.571,24 EUR en een netto-actief in discontinuïteit van 1.235.768,13 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Ondergetekende wenst een voorbehoud te formuleren met betrekking tot mogelijke fiscale controles; betreffende de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde' instanties definitief werden gecontroleerd.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 12 september 2011 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "DEGEEST, Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door: Stéphane de Lovinfosse, vennoot (getekend).'

Neerlegging

De voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Omzetting van de bestaande aandelen aan toonder in aandelen op naam

De algemene vergadering beslist, conform de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de.

effecten aan toonder, om de bestaande 7650 aandelen aan toonder vanaf heden om te zetten in aandelen op naam.

De algemene vergadering beslist dienvolgens om aan de bestuurders de bevoegdheid te verlenen om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder op heden praktisch te realiseren.

Deze vernietiging heeft plaatsgevonden.

TWEEE BESLISSING  Verslaggeving

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 10 augustus 2011

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

DERDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLISSING  Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- voornoemde heer VAN MILEGHEM Lucien;

- mevrouw EMMERECHTS Christiane, wonende te 1860 Meise, Krommestraat 11;

- mevrouw VAN MILEGHEM Anje, wonende te 1880 Meise, Krommestraat 11.

VIJFDE BESLISSING  Niet-benoeming vereffenaar

De vergadering, die voltallig is gezien alle aandeelhouders aanwezig zijn, beslist eenparig geen vereffenaar te zullen aanstellen gezien het hier een eenvoudige vereffening betreft. Zij wensen de vereffening te doen conform het `systeem Onkelinx' zoals voorzien in de omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie dedato 14 november 2008, referte 7/CH/3100/A/004.

Partijen worden door ondergetekende notaris gewezen op het feit dat derden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen de zittende bestuurders als vereffenaar kunnen beschouwen. Partijen worden eveneens gewezen door ondergetekende notaris op de verhoogde aansprakelijkheid in hoofde van de ' bestuurders in het kader van de 'passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot 5 jaar na de sluiting van de vereffening (conform artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen).

ZESDE BESLISSING  Vereffening  Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De verschijners verklaren dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen.

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en alle actieve toe te bedelen aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun participatie. Zij verklaren dat de vennootschap geen passief meer bezit, behoudens de betaling van de notaris en bedrijfsrevisor ingevolge de in vereffeningstelling, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief dedato 3 augustus 2011 hieraangehecht en verklaren dat de vennootschap over voldoende actief bezit. Het passief dat nog zou mogen opduiken zal worden gedragen door de -verschijners in deze in verhouding tot hun aandelenbezit in deze akte opgenomen.

ZEVENDE BESLISSING  Kwijting  Sluiting van de vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de bestuurders eveneens kwijting te gevel voor de door hen uitgevoerde taak.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de naamloze vennootschap DATAPLUS BELGIUM definitief heeft opgehouden te bestaan.

ACHTSTE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden  Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf jaar in de voormelde woonplaats van de heer VAN MILEGHEM Lucien of in zijn nieuwe woonplaats mocht hij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat der geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het fiscaliteitskantoor Moore Stephens Verscheiden te Meise, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Partijen verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de mogelijke controverse die er in de rechtsleer is betreffende het `systeen Onkelinx'. Zij verklaren uitdrukkelijk de invereffeningstelling, vereffening en sluiting op heden integraal te willen afhandelen bij één akte. De voornoemde heren VAN MILEGHEM verklaren uitdrukkelijk alle verantwoordelijkheid hieromtrent op hen te willen nemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal algemene vergadering, bijzonder verslag van de bestuurder,

revisoraal verslag dedato 12 september 2011 en balans dedato 10 augustus 2011.

Vgor-.

behouden

aan het

Belgisch

,.2taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 30.06.2011 11243-0006-014
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.07.2010, NGL 12.08.2010 10407-0057-015
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 22.07.2009 09452-0285-014
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.08.2008, NGL 29.08.2008 08697-0325-014
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 26.07.2007 07505-0167-014
27/03/2007 : BL455034
22/12/2005 : BL455034
20/07/2005 : BL455034
13/08/2004 : BL455034
06/08/2003 : BL455034
15/08/2001 : BL455034
25/12/1997 : BL455034
14/05/1996 : BL455034
26/04/1994 : BL455034
25/04/1990 : BL455034
02/02/1989 : BL455034
01/01/1989 : BL455034

Coordonnées
DATAPLUS BELGIUM

Adresse
KONINKLIJKE KASTEELDREEF 36 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande