DAVID SOMMERIJNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVID SOMMERIJNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.971.293

Publication

11/02/2014
ÿþMod Word 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 ii ^~~I 2Qi1

DE GR)FF N;

Griffie

*14039670* 11 il

~

vc beh( aar Bell Staa

uhlu



Ondernemingsnr : 0538.971.293

Benaming

(voluit) : DAVID SOMMERIJNS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint dansstraat 50, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng in de vennootschap

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAVID SOMMERIJNS

David Sommerijns

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2013
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter galle der

Rechtbank van Kvoptl$ d2~~~

te Leuven, de' 2 b

DE %rifriéER"

IIR

i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemíngsnr 0538 . `3~ & kq~

Benaming (voluit): David Sommerijns

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Sint Jansstraat 50

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden op 25 september 2013 voor Meester Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris, vervangend notaris Luc Hertecant, notaris met standplaats te Neerijse, aangewezen bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven op achttien december tweeduizend en twaalf, akte nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbeperkte duur, onder de naam "David Sommerijns", met zetel gevestigd te 3080 Tervuren, Sint Jansstraat 50, door

De heer SOMMERIJNS, David, wonende te 3080 Tervuren, Sint-Jansstraat 50

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénihonderdste (l/100") van het kapitaal vertegenwoordigen,

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven in speciën, waarop wordt ingeschreven door

De heer SOMMERIJNS David, voornoemd, die een som gestort heeft van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem alle honderd (100) aandelen werden toegekend, volledig volstort.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), Dit bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) werd voorafgaandelijk aan de oprichting, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 0017076051-74 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 september 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en bewaard blijft in het dossier van de notaris. BESTEMMING VAN DE WINST.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aIIe reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet in de statuten benoemd, De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De zaakvoerder(s) kunnen vergoed worden in geld en/of in natura of via voordelen van aile aard.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd In een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

RECHTEN VERBONDEN AAN DE AANDELEN.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Sanitair installateur  Loodgieter;

Installateur van verwarming met gas met individuele toestellen; Aanleg van telecommunicatieleidingen; Bouwrijp maken van terreinen; Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie; Algemene bouw van residentiële gebouwen; Onderneming voor rioleringswerken; Onderneming in grondwerken; Onderneming voor het bouwen van stellingen en voor het reinigen van gevel; Onderneming voor het droogmaken van gebouwen; Onderneming voor warmte en geluidsisolatie; Onderneming voor het plaatsen van chape; Onderneming voor alle kleine herstellingen.

- Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen;

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden, Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verkopen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven, en aval verlenen in het voordeel van derden;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve diegene welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

17 a-n het

alnicrh

tr

Voor-

behouden aan het

Luik B - vervolg

- Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen. De vennootschap mag ook voor eigen rekening het beheer doen van beleggingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag de functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden,

ONTBINDING  VEREFFENING,

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten,

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen Lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS, DAG, UUR.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen de Iaatste werkdag van de maand februari om twintig (20) uur. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

BENOEMING EN SLOTVERKLARINGEN,

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Als gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld, de heer SOMMERIJNS David, voornoemd, die heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

Door voornoemde zaakvoerder wordt volmacht gegeven aan Fiducia Accountants  Belastingconsulenten bvba te Linden, Diestsesteenweg 9, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zoor worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting .

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

RaInicrh





Bijlagen tig het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
DAVID SOMMERIJNS

Adresse
SINT JANSSTRAAT 50 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande