DBH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DBH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.663.929

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14250-0338-015
15/01/2013
ÿþ Mod Wortl 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grirtie dei

Rechtbank van Koophand

te Leuven, de Q 4 JAN, 2013 G'Lift IFFIFR,

11111111,1.1111,11Ne11101111

bet az Be Stag

Ondernemingsnr: 0477.663.929

Benaming

(voluit) : DBH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwlandlaan 9 - 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 10/12/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 14/12/2012, boek 1375 blad 48 vak 3, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DBH, niet zetel te Aarschot, Nieuwlandlaan 9, die met eenparigheid van stemmen o.m. volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De enige vennoot besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar [aangevangen op 01/01/2012 en normaal eindigend op 31/12/2012] uitzonderlijk te verlengen tot dertig november tweeduizend dertien. Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vôór dertig november tweeduizend dertien, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van één december van ieder jaar tot en met dertig november van het daarop volgende jaar.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING

Na kennisname van *het verslag van de zaakvoerder; *het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren, afgekort V.R.C. Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8820 Torhout, Lichtervetdestraat 39 A, *de staat van activa en passiva per 31/10/2012, beslist de vergadering tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf 10112/2012.

DERDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAAR

De enige vennoot benoemt als vereffenaar, de BVBA Asterisq, met zetel te 4987 Stoumont, Rahier 128 bus 4, vertegenwoordigd door mevr. Heremans Tina Emma Antoon, gehuisvest te 4987 Stoumont, Rahier 128 bus 4. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, niet inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar zal bezoldigd uitgeoefend worden.

VIERDE BESLUIT MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De enige vennoot machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige statutaire zaakvoerder, de heer Bogaerts Dirk, gehuisvest te 4987 Stoumont, Rahier 128 bus 4.

De enige vennoot besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zat samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de enige vennoot de statuten aan te passen als volgt:

-de huidige tekst van artikel 22 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar begint ieder jaar op één december en eindigt op dertig november van het daarop volgende jaar."

-in artikel 12 van de statuten wordt de derde, vierde en vijfde alinea geschrapt.

ZEVENDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De enige vennoot geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tct uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De enige vennoot stelt de

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

V`' oor-behouden aan hét Belgisch Staatsblad hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met' de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

" Mevrouw lise Engelen.

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.



De benoeming van meur, Heremans Tina (vaste vertegenwoordiger van BVBA Asterisq) tot vereffenaar wordt bevestigd bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van koophandel te Leuven d.d. 31/12/2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding en invereffeningstelling, en 2) beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van koophandel te Leuven d.d. 31/12/2012.

NOTARIS HUGO KUIJPERS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0073-016
05/03/2012 : LEA021821
24/02/2015
ÿþMod word 99,9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

1 2 -02- 2015

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ii~um~wui~~H~~w~~u1

*15030 1*

LEUVEN

Bíjinge üij -et i-agisehSt rsbi cr =2-410212075 - Annexes du Moniteur berge

criie

Ondernemingsnr : 0477.663.929

Benaming

(voluit) : DBH

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 3200 Aarschot, Nieuwlandiaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 3 FEBRUARI 2015

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar de dato 24/12/2014 met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vereffenaar verklaart dat alle schulden inmiddels werden voldaan, met uitzondering van de schuld aan de enige vennoot geboekt op rekening courant en dat tevens nagenoeg alle activa werden gerealiseerd, en dit zoals uiteengezet in het voornoemde verslag, De nog niet gerealiseerde activa en passiva zullen in natura' worden toebedeeld aan de heer Dirk Bogaerts.

De liquidatiebelasting werd betaald ter gelegenheid van de uitkering van de liquidatievoorschotten.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed op de wijze zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de toebedeling van de overblijvende activa en passiva zoals opgenomen in het vereffeningsversiag.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Leuven dd. 15/01/2015.

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerder, de heer Dirk Bogaerts, voornoemd, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTERISQ", voornoemd, vertegenwoordigd door mevrouw Tina Heremans, eveneens voornoemd, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, onder voorbehoud van de effectieve uitkering aan de enige vennoot van de sommen en waarden die hem toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

Gelet op het feit dat de vereffeningswerkzaamheden werden beëindigd op 29/11/2014, stelt de vergadering vast dat de vereffening definitief werd beëindigd met ingang van dezelfde datum. De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit met ingang van van deze datum en stelt vast dat de vennootschap alsdan definitief opgehouden heeft te bestaan.

Bijgevolg wordt het mandaat van de vereffenaar, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTERISQ", voornoemd, vertegenwoordigd door mevrouw Tina Heremans, eveneens voornoemd, beëindigd.

De vergadering besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de zetel van de vereffenaar, meer bepaald 4987 Stoumont, Rahier 128 bus 4, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

11 Mejuffrouw Sofie Lambeens;

2! De heer Mick Berckmans;

3/ Mejuffrouw Edine Dirkx.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ASTERISQ BVBA

vertegenwoordigd door

mevrouw Tina Heremans

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2011 : LEA021821
09/06/2010 : LEA021821
03/07/2009 : LEA021821
07/07/2008 : LEA021821
11/06/2007 : LEA021821
11/07/2006 : LEA021821
08/06/2005 : LEA021821
01/07/2004 : LEA021821
15/06/2002 : LEA021821

Coordonnées
DBH

Adresse
NIEUWLANDLAAN 9 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande