DCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.103.496

Publication

10/10/2014
ÿþMod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na Heerlegging ter griffià.an de e

rte elegd/ontvangen op '

0 1 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige l?neetel$ *:eH teeerffi bidel Brussel

"

~

III1~~iiuu~iuiuu~m

1 169915*

~

Ondernemingsnr :0866.103.496

Benaming (voluit) : DCON

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Serristenweg 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode, op 10 september 2014, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Halle I op 12 september 2014, register 5, boek 734, blad 3, vak 14, dat is samengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DCON, waarvan de zetel gevestigd is te 1560 Hoeilaart, Serristenweg 2, en volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoering voor te lezen waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek Vennootschappen, en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd afgesloten per 05 augustus 2014.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AELVOET & PARTNERS B.V.B.A., Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek Vennootschappen.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een kopie van te hebben ontvangen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk, weergegeven:

« IV. CONCLUSIES

De zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DCON" hebben in het kader van de voorgenomen ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van activa en passiva per 5 augustus 2014 opgemaakt. Deze staat van activa en passiva met een balanstotaal van 488.889,18 EURO en een eigen vermogen van 488.889,18 EURO werd opgesteld rekening houdend met de voorgenomen ontbinding van de vennootschap.

O. basis van onze controlewerkzaamheden welke werden uit" evoerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

volgens de regels van een beperkt nazicht en volgens de controlenormen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, besluiten wij dat de staat van activa en passiva van de vennootschap per 5 augustus 2014 de financiële en vermogenstoestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft onder voorbehoud van:

" Het effect van mogelijke belastinglatenties als gevolg van' eventuele fiscale controles door de Federale Overheidsdienst Financiën overeenkomstig de Belgische wetgeving.

" Wij herinneren eraan dat er - behoudens vrijstelling - 10%

roerende voorheffing dient ingehouden te worden op de dividenden die uitgekeerd worden naar aanleiding van de gehele of gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Brussel, 14 augustus 2014

(handtekening)

BVBA AELVOET & PARTNERS (B-481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061) »

De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en beslist zich er bij aan te sluiten.

Beide voormelde verslagen blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen, verklaart hiertoe de voorwaarden te vervullen, en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en dadelijk in vereffening wordt gesteld zonder benoeming van een vereffenaar.

De algemene vergadering stelt vast en de zaakvoerder bevestigt kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoering en de staat van activa en passiva afgesloten op 05 augustus 2014 waarin wordt toegelicht dat de vennootschap geen passiva (schulden) meer bezit tegenover derden, en dat de vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering.

De vergadering beslist dat het resterend actief op heden door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen en dat bijgevolg het hele vermogen van de vennootschap op heden vereffend wordt.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen en dat zij voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, zij zullen instaan voor de betaling' ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Ten gevolge van hetgeen voorafgaat beslist de vergadering tot de ontbinding en de vereffening in één akte zoals voorzien in artikel 184, § 5

~ Voorbehouden aan het elgisch Staatsblad



Voor- Luik B -vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wetboek Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap, het mandaat van de zaakvoerders eindigt.

Per afzonderlijke stemming geeft de algemene vergadering, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode van de opening van het vorig boekjaar tot heden en dat voorafgaandelijk heden werd afgesloten.

VIERDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden die in artikel 184 §5 zijn opgelegd om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap DCON definitief heeft opgehouden te bestaan.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 1560 Hoeilaart, Serristenweg 2, bij de Heer JOHNSON David en Mevrouw VINK Jinke.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij het rechtspersonenregister, bij de B.T.W.-administratie, en teneinde de doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: de BVBA ROME & PARTNERS SPRL, te 1401 Baulers (Nivelles), rue de Plancenoit, 12.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Philippe Vernimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat actief/passief, verslag van de bedrijfsrevisor.



10/09/2013
ÿþM1 Mod 2.0

ï;. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*13138217

BRUSSEL

3® AL* an

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.103.496

Benaming

(voluit) : DCON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : SERRISTENWEG 2 te 1560 HOEILAART

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 31 mei 2013 dat mevrouw VINK Jinke Mariette, wonende Serristenweg 2 te 1560 HOEILAART wordt aangesteld als zaakvoerder vanaf 1 januari 2013 voor onbepaalde duur.

Er wordt tevens unaniem beslist alle handelingen van de benoemde zaakvoerder, vanaf 01/01/2013 tot heden, te bekrachtigen.

Haar mandaat is onbezoldigd,

De zaakvoerder

David JOHNSON

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.08.2013 13475-0521-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 28.08.2012 12517-0534-011
27/01/2012
ÿþ rood 2.o

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IWNIWI I NI~IINV~VIN~I~~~I

behouder aaoasoos*

aan het

Belgisch

Staatsbla

,F7Jr~~~~~ ._

Griffie r.}_ 25~~~i

Ondernemingsnr : 0866.103.496

Benaming

(voluit) : DCON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GERARDSTRAAT 27 te 1040 ETTERBEEK

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke- en exploitatiezetel

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering van 25 november 2011 dat de , maatschappelijke- en exploitatiezetel verplaatst wordt vanaf 1 januari 2012 naar de Serristenweg 2 te 1560: HOEI LAART.

De zaakvoerder

David JOHNSON

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 10.08.2011 11402-0449-011
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.03.2010, NGL 25.03.2010 10073-0346-011
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 25.08.2009 09614-0143-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 24.06.2008 08273-0058-010
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 26.07.2007 07473-0337-010
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 24.07.2006 06514-0104-011
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 15.07.2005 05496-1993-011

Coordonnées
DCON

Adresse
SERRISTENWEG 2 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande