DDK AV SERVICES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DDK AV SERVICES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.545.858

Publication

02/01/2013
ÿþRechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Meisestraat 97 -1853 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 11 december 2012 zijn samengekomen

1)David De Keersmaeker, ongehuwd, wonende in de Meisestraat 97 te 1853 Grimbergen 2)Sarah Peeters,ongehuwd, wonende in de Meisestraat 97 te 1853 Grimbergen

Hierna onveranderd de OPRICHTERS genoemd

1,OPRICHTING

De oprichters richten bij deze een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA op onder de benaming DDK AV SERVICES.

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig is geplaatst, bedraagt 1000.00 E en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters die ze hebben volgestort door inbreng in geld.

1.1 Inbreng in geld

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 999 aandelen en de comparant sub 2 op 1 aandeel.

2. STATUTEN

2,1Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma.

De naam van de vennootschap luidt "DDK AV SERVICES". "

2.2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Meisestraat 97 te 1853 Grimbergen.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in Belgie bij besluit van de

zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iww~~~u1300i~~u00uu~~~n

*

Griffie 9 DEC. 2D1

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : DDK AV SERVICES

(verkort) :

0 5oá 91_5 f5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.3 poel

- De vennootschap heeft in België en in het buitenland ais doel:

-het optreden als dienstverlenende organisatie in de ruimste zin van het woord, waaronder, doch niet beperkend, administratieve ondersteuning en dienstverlening.

-IT-consultancy omvattende het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten, beheer van computerfaciliteiten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

-Geluid-, licht- en beeldtechniek ter ondersteuning van audio-visuele evenementen, concerten, enz.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging,invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap In het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen eieer bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deeluitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden ter zake voldoet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen ïn andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

2.4 puur

De vennootschap bestaat met ingang vanaf 01 januari 2013 voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap

2,5 Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 1000.00 E. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn ondeelbaar en persoonlijk. Het bezit blijkt uit een vennotenregister dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel,

2.6Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen een marktconforme rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt.

2.7Aandelen -- overdracht.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Overdracht onder levenden

De aandelen van een vennoot kunnen op straffe van nietigheid enkel worden overgedragen met instemming van de andere vennoten,

De vennoot die een of meer aandelen wenst over te dragen moet zijn voornemen vooraf kenbaar maken aan de andere vennoten bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs,

Tegen weigering van goedkeuring is geen beroep bij de rechter mogelijk.

Overdracht bij overlijden.

Voor de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten hebben de erfgenamen en de legatarissen bij het overlijden van een vennoot de toestemming nodig van de helft van de vennoten die drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen na aftrek van de overgedragen rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.8Bestuur en vertegenwoordiging

2.8.1 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten.

leder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

2.8.2Benoeming, bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend en voor welke duur de zaakvoerder is aangesteld.

Worden benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur vanaf 01 januari 2013:

a.David De Keersmaeker, oprichter sub 1<

b.Sarah Peeters, oprichter sub 2. Haar mandaat is onbezoldigd

2.9Algemene vergadering

De vennoten stellen de algemene vergadering samen. Elk aandeel geeft recht op één stem, De beslissing wordt genomen bij meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de vennootschappenwet.

De zaakvoerder(s) roepen deze vergadering bijeen op elke 2de zaterdag van mei om 14u00. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

2.10JaarreKening - Jaarverslag -- bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. Op het einde van elk

boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een jaarrekening opgesteld.

De jaarrekening bestaat uit de balans en de resultatenrekening.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. 2.11 Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beslissing ofwel tengevolge van een besluit van de algemene vergadering

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten,

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook,

2.12 Overgangs- en slotbepalingen

Voor alle niet geregelde punten wordt verwezen naar de Vennootschappenwet.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 mei 2014.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht

wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 650.00EUR.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Erik Drabbe VOF, Dressaertlaan 93 te 1850

Grimbergen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstetling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betreffende neerleggingen

en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve

autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Gedaan te Grimbergen op 11 december 2012

David De Keersmaker Sarah Peeters'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

q,9

'

Voor-

s behbudan

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DDK AV SERVICES

Adresse
MEISESTRAAT 97 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande