DDS ESTATE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDS ESTATE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.988.004

Publication

23/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306245*

Neergelegd

21-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540988004

Benaming (voluit): DDS ESTATE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1850 Grimbergen, Gerselarendries 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 18 oktober 2013, ter registratie, blijkt dat:

Mevrouw DI DATO SILVIA, geboren te Napoli (Italië) op drieëntwintig oktober duizend negenhonderdtweeëntachtig (NN.825023-086-35) van Italiaanse nationaliteit, wonende te CASTELLABATE (Italië), CDA S ANDREA SNC een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), heeft opgericht onder de naam "DDS ESTATE", met zetel te 1850 Grimbergen, Gerselarendries 9. Het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven voor twintigduizend euro hetzij voor de tweehonderd aandelen. Ieder aandeel is voor de geheelheid volstort. De vennootschap heeft thans een som van twintigduizend euro (20.000,00 Eur) ter hare beschikking.

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Haar naam luidt : "DDS ESTATE ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen, Gerselarendries 9.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening. voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en in liet algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze. een aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) en verdeeld in tweehonderd aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting voor de geheelheid volstort.

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart te tien uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de documenten vermeld in het wetboek der vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige documenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen, de wet op de boekhouding en de uitvoeringsbesluiten, voor zover zij op de vennootschap van toepassing zijn.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op één oktober 2013 en afgesloten worden op 30 september

2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

Eerste zaakvoerders

De comparant in algemene vergadering samengekomen heeft beslist het aantal zaakvoerders

vast te stellen op een De duur van haar mandaat is onbeperkt.

Tot deze funktie werd benoemd als niet statutaire zaakvoerder, Mevrouw DI DATO Silvia,

vooroemd, die aanvaard heeft. Het mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DDS ESTATE

Adresse
GERSELARENDRIES 9 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande