DE COLFF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE COLFF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.633.348

Publication

27/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

flhIl ll1I Il Il I I 111

*12192071*

Neeroelega ter 9nffre der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 1 h u i, 2f112

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.633.348

Benaming

(voluit) : DE COLFF

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - in vereffening

Zetel : 3360 Bierbeek, Hoogstraat 35C

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 31 oktober 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Willem FLORQUIN, wonende te 3010 Leuven (Kessel-L0), Predikherenberg 10, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden.

Do algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag d.d. 13 september 2012 inclusief de vereffeningsrekeningen op 31 augustus 2012, zij neemt eveneens kennis van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Leuven d.d. 26 oktober 2012 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan en beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 augustus 2012 dan ook goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling, Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden enlof waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

Voor zoveel als nodig geeft de vergadering aan de heer Willem FLORQUIN de bijzondere volmacht om, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, alle betalingen te verrichten of vorderingen te innen in het kader van de uitvoering van het plan van verdeling en om namens de alsdan vereffende vennootschap alle administratieve of gerechtelijke procedures te voeren. Hiertoe zal de heer Willem FLORQUIN alle nodige handelingen kunnen stellen, verklaringen afleggen, vorderingen instellen en betwistingen voeren, aile documenten mogen ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn.

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleend heeft aan de vereffenaar, de heer Willem FLORQUIN, voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem beslist heeft de vereffening af te sluiten.

4) de algemene vergadering beslist heeft de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de

wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres:

3360 Bierbeek, Hoogstraat 35C.

Getekend, Willem FLORQUIN, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.04.2012, NGL 20.07.2012 12313-0227-016
30/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voi *12097046* Nazrt" ukzed gi~{~ ~

behot 11 ~az' der

aan nae;bzn's ven reCphgl<~ ~ M E l 2012

Belgi te Leuven, de

Staats DE eretreer





Griffie





Ondernemingsnr : 0455.633.348

Benaming

(voluit) : De CoCff

(verkort) :







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3360 Bierbeek, Hoogstraat 35 C

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbindig met het oog op invereffeningstelling - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 28 maart 2012 dat de. buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Colff, met maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 35 C (geregistreerd te Leuven kantoor der Registratie op 4 april 2012, boek 1367, blad 66, vak 5, getekend de ontvanger De Clercq G.) de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat de verslagen en de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, werden opgesteld overeenkomsting artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.399.574, en met BTW-nummer BE 0464.399.574, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 31 december 2011.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar in vereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm, van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor", voornoemd en. vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"in het kader van de procedure tot vereffening voorzien door.het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de CVBA DE COLFF met zetel te Bierbeek, Hoogstraat 35C, een boekhoudkundige staat. opgesteld afgesloten op 31 december 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 134.825,44 EUR en een netto-actief van 63.567,35 EUR.

Onder voorbehoud van de inbaarheid van een rekning courant vorderin ten bedrage van 47.975,49 EUR en onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituur der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerddoor de vereffenaar(s).

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het, verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen."

TWEEDE BESLUIT - BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer Willem Florquin, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle; handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van,'

blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Voor- K behquder aan het Belgisch Staatsblad " maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van

" Vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

DERDE BESLUIT - MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIERDE BESLUIT - BEËINDIGING MANDAAT EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige bestuurders.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt hierna genoemde personen aan als de bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmadatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling, met name aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Havermaet Groenweghe BV", met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of door mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34.

Voor eensluidend uitreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens mee neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, beschikking aanstelling vereffenaar.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.04.2011, NGL 02.08.2011 11363-0205-013
20/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11076970"

Nëërgelagil tét

llachtter+k ,º%~tt,

te Leuven, de

DE

grieé de? Koophandel

MD l 2211

GA:FI'lçrlr

Griffie

V beh aa Bel

Ordemerningsnr : 0455.633.348

Benaming

: DE COLFF





Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zete : Hoogstraat 35C te 3360 Bierbeek

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 20 januari 2011 werd:

kennisgenomen van het ontslag als bestuurder, met ingang van 20 januari 2011, van: -de heer Dominique DE CLERCK, wonende te 8421 De Haan-Vlissegem, Molendreef 20.

beslist het aantal bestuurders te behouden op drie.

* te benoemen als vervangend bestuurder, met ingang van 20 januari 2011: -mevrouw Nathalie MONIER, wonende te 3000 Leuven, Muurkruidstraat 14. Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Tot na de jaarvergadering van 2015 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld: - BVBA FLORIAS, met zetel te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 35C,

gedelegeerd bestuurder en voorzitter,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Willem FLORQUIN, - mevrouw Hilde FLORQUIN, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Kammestraat 37, bestuurder,

- mevrouw Nathalie MONIER, wonende te 3000 Leuven, Muurkruidstraat 14, bestuurder.

Getekend, voor BVBA FLORIAS, gedelegeerd bestuurder,

Willem FLORQUIN, vaste vertegenwoordiger.

--" - -- - -- --

.. . -., .- -- - - - . - -- ..... -------.--.. ---~---..-- _...

.ita de la,,-.-:se van Lu~r B verrr,eiden . Naevi en r:v.,adanigheid var: de i:istrurreriter2nèe notaris. hetzij van de persc¬ o}n(en)

bevoegd de ;ecnts;aerscon tari aanzien van derden te veregenwcardigen

Verso . Naatn en riandte!ceatia;g.

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.04.2010, NGL 16.08.2010 10412-0278-012
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.04.2009, NGL 21.08.2009 09598-0068-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.04.2008, NGL 29.08.2008 08673-0240-016
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.04.2007, NGL 30.08.2007 07640-0146-016
21/02/2006 : LE091736
24/05/2005 : LE091736
28/04/2005 : LE091736
28/04/2004 : LE091736
18/09/2003 : LE091736
27/05/2003 : LE091736
25/03/2002 : LE091736
15/08/2001 : LE091736

Coordonnées
DE COLFF

Adresse
HOOGSTRAAT 35, BUS C 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande