DE COSTER

Société anonyme


Dénomination : DE COSTER
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 420.901.509

Publication

15/10/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



n °KT 20/3

81iLISSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0420.901.509

Benaming

(voluit) : DE COSTER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: WIJZIGING DOEL, RECHTZETTING, UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO, WIJZIGING STATUTEN, OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN IN GLOBO EN AANNEMING NIEUWE STATUTEN, BEVESTIGING HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Paul BELLEMONT, te Sint-Gillis-Brussel, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, "Geregistreerd tien bladen drie renvooien op het Eerste Registratiekantoor van Vorst op dertig september tweeduizend dertien, boek 96 blad 92 vak 13. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); V. De Ontvanger (getekend): onleesbaar", blijkt dat:

De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE COSTER", met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A, BTW BE 0420.901.509 RPR Brussel, samengekomen in een buitengewone algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen ondermeer de volgende beslissingen hebben genomen:

1. Vermelding adres maatschappelijke zetel in de statuten

De algemene vergadering heeft beslist voortaan in de statuten melding te maken van het huidige adres van

de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

2. Wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel

De algemene vergadering heeft beslist om het huidige doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden en bijgevolg de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 3 van de statuten hierna.

3. Rechtzetting van een materiële vergissing in huidige statuten.

De algemene vergadering heeft beslist dat, gelet op het feit dat de vennootschap in werkelijkheid thans in totaal tweeduizend tweeëntachtig (2.082) aandelen telt en dat dit aantal sinds de laatste statutenwijziging van de vennootschap onveranderd is gebleven, de materiële vergissing die bestond in de vermelding in artikel 5 van de statuten van tweeduizend achthonderd tweeëntachtig (2.882) aandelen diende rechtgezet te worden en heeft beslist dat voortaan in de statuten zal worden vermeld dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door tweeduizend tweeëntachtig (2.082) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

4. Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De algemene vergadering heeft beslist het kapitaal in de statuten voortaan in euro uit te drukken, in plaats van Belgische franken, zodat voortaan in de statuten wordt vermeld dat dit kapitaal honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent bedraagt.

5. Wijziging van de aard van de effecten.

De algemene vergadering heeft vastgestelt dat aile effecten die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen de facto werden omgezet in effecten op naam, dat de effecten aan toonder van de vennootschap reeds in 2011 materieel omgezet zijn in effecten op naam en vernield werden, dat de vennootschap enkel er+ alleen de effecten op naam ten gevolge van de omzetting van de effecten aan toonder zal erkennen, en, ten gevolge van het voorgaande, beslist de tekst van artikel 6 der statuten te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 9 van de statuten hierna.

6. Wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de bestuurders

a) De algemene vergadering heeft beslist dat voortaan elke bestuurder naar derden toe afzonderlijk kan optreden en de vennootschap verbinden.

b) De algemene vergadering heeft beslist bijgevolg de tekst van artikel 17 van de statuten van de vennootschap te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 19 van de statuten hierna.

7. Opheffing in globo van de bestaande verouderde statuten en vervanging ervan door een volledig nieuwe

tekst

De algemene vergadering heeft beslist de bestaande verouderde statuten in globo op te heffen en ze te

vervangen door een volledig nieuwe tekst die ais volgt luidt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14- s, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge STATUTEN:

'Titel I. Naam - Zetel - Doel - Duur.

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht.

Haar naam luidt: DE COSTER.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV'.

In deze stukken moet zij bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, alsook van haar inschrijvingsnummers in dit register en voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A, en kan naar een andere plaats in België worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de maatschappelijke zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen, en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

De aan- en verkoop van voedingswaren en huishoudartikelen, zowel groot- als detailhandel uitgebaat in supermarkten met beenhouwerij- en gelijkaardige afdelingen, drogisterij.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, inhoudende onder meer:

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aan- en verkoop, de ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning, en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, het bouwen, herbouwen en uitrusten van alle gebouwen en constructies voor alle bestemmingen en met aile technieken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan functies van beheerders, bestuurders, zaakvoerders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan bovendien, zowel. in België ais in het buitenland, alle niet door de wet verboden financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, overdracht, fusie, deelneming, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere wijze, belangstelling betonen voor elke, bestaande of op te richten onderneming of vennootschap in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of vannant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Artikel 4. De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

Titel Il. Kapitaal  Vertegenwoordiging - Aandelen.

Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent, Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweeëntachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/ tweeduizend tweeëntachtigste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend. Het kapitaal is volgestort ten belope van honderd procent.

Artikel B. Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd door de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist door de wet.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

Dit doet geen afbreuk aan het recht van de aandeelhouders, indien het gehele kapitaal bij de vergadering vertegenwoordigd wordt, bij eenparige stemmen aan hun voorkeurrecht te verzaken,

Artikel 7. Bij elke verhoging van het kapitaal bepaalt de raad van bestuur de koers en de voorwaarden van uitgifte van de nieuwe aandelen.

Artikel 8. Het opvragen van stortingen op niet volgestorte aandelen,

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien een niet-volgestort aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verscheidene personen, staat ieder van hen solidair in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Indien het kapitaal niet is volgestort, beslist de raad van bestuur zelfstandig over de opvragingen van stortingen, mits gelijke behandeling. De opvraging wordt betekend aan de aandeelhouders bij aangetekende brief, met opgave van een bankrekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te gebeuren bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De aandeelhouder die na een opzeg van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, achterstaat met zijn stortingen, zal aan de vennootschap een interest moeten betalen, gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met twee procent per jaar, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Indien ook aan een tweede verwittiging geen gevolg wordt gegeven gedurende een maand, kan de raad van bestuur de ontzetting van de aandeelhouder uitspreken en zijn aandelen doen verkopen, zonder afbreuk te doen aan het recht van de raad van bestuur om het nog verschuldigd blijvend saldo en schadevergoeding te eisen. Het netto-resultaat van de verkocp wordt aangerekend op wat de in gebreke blijvende aandeelhouder aan de vennootschap verschuldigd is. Hij zal respectievelijk instaan voor of genieten van het verschil.

Vervroegde bijstortingen of volstortingen op aandelen kunnen enkel worden gedaan dan na voorafgaande instemming van de raad van bestuur.

Artikel 9,

De aandelen zijn en blijven op naam, zelfs na hun volstorting.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat wordt bewaard in de zetel van de vennootschap en daar ter inzage van de aandeelhouders ligt.

Elke effectenhouder kan aan de raad van bestuur vragen dat zijn effecten op zijn kosten worden omgezet in effecten in gedematerialiseerde vorm.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 10. De eigendom van een aandeel heeft van rechtswege tot gevolg dat wordt ingestemd met onderhavige statuten en de besluiten van de algemene vergadering.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar,

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of indien het voorwerp is van een vruchtgebruik of van een pand, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar(s) dienen samen één enkele persoon aan te wijzen om hen te vertegenwoordigen. Bij gebreke aan zulke overeenkomst, worden alle mededelingen gedaan aan de vruchtgebruiker.

De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een effect, in welke handen het ook gaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder mogen, onder geen enkel voorwendsel, de zegellegging op de goederen of waarden van de vennootschap vorderen, de verdeling of veiling ervan aanvragen, of zich op enige wijze mengen in haar bestuur.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de jaarrekening en de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 11  Inkoop van aandelen

De vennootschap mag geen eigen aandelen verwerven dan binnen strikte regels bepaald door de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 12. De vennootschap kan te allen tijde obligaties of andere al dan niet door een hypotheek gewaarborgde effecten die een lening belichamen, creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt de uitgiftevoorwaarden en  prijs, de wijze en de duur van de aflossing enfof de terugbetaling en aile andere bijzondere voorwaarden.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijzigingen. TITEL III. Bestuur - Dagelijks bestuur- controle.

Artikel 13. De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes Jaren door de algemene vergadering der aandeelhouders, die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap wordt opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat deze uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, kan de samenstelling van de raad van bestuur zich beperken tot twee leden en dit tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht" onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ingeval een bestuurdersmandaat openvalt ingevolge overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vervanging van dit mandaat te voorzien. In dit geval zal de algemene vergadering, in haar eerstvolgende vergadering, tot deze vervanging overgaan. De nieuwe bestuurder, benoemd ter vervanging van een bestuurder in de voormelde hypothese, beëindigt het mandaat van degene die hij vervangt.

Artikel 14, De raad van bestuur mag, onder zijn leden, een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen voor een periode die hij bepaalt.

Artikel 15. De raad van bestuur komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de bestuurder die ais zodanig optreedt, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer minstens twee bestuurders erom verzoeken.

Die uitnodiging vermeldt dag, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Artikel 16. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders váôr de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Met het oog op de publicatie ervan in het verslag bedoeld in artikel 95 van het Wetboek van Vennootschappen, of bij gebreke daaraan in een stuk dat gelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd, omschrijft de raad van bestuur in de notulen de aard van de in het eerste lid bedoelde beslissing of verrichting en verantwoordt liet genomen besluit. Ook de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap moeten in de notulen worden vermeld. In het verslag moeten de voormelde notulen in hun geheel worden opgenomen.

Artikel 17, De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en rechtsgeldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij eventuele gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens indien de raad van bestuur slechts bestaat uit twee leden.

Een bestuurder mag, bij volmacht, slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen.

Indien de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, moeten deze steeds persoonlijk aanwezig zijn in de raad en is het in dit geval verboden gebruik te maken van een volmacht.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan bij brief, telefax, e-mail, of bij om het even welk ander communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund, één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergadering van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de volmachtgever geacht aanwezig te zijn.

Artikel 18. De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de meerderheid van de bij de beraadslaging en de stemming aanwezige leden.

Die notulen worden in een bijzonder register ingelast. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter, door een gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 19. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Behoudens~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) bijzondere door de raad van bestuur aan één van zijn leden toevertrouwde opdrachten,

b) opdrachten van het dagelijks bestuur toevertrouwd overeenkomstig de statuten,

c) aile bijzondere volmachten welke de raad van bestuur zou kunnen geven aan welke personen ook, al dan niet leden van de raad van bestuur,

wordt de vennootschap in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het ais eiser of als verweerder, alsook bij aile rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een overheids- of ministerieel ambtenaar betrokken is, ten opzichte van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die, tegenover derden, hierin begrepen de hypotheekbewaarder, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moet voorleggen.

Artikel 20. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, directeurs en/of andere personen, die ai dan niet de titel van gedelegeerde bestuurder voeren en die alleen of gezamenlijk optreden.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en eventuele bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

Artikel 21. Controle van de vennootschap.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één enkele commissaris, benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissaris wordt benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, door de algemene vergadering der aandeelhouders, die tevens zijn emolumenten vastlegt.

Met het oog op de jaarlijkse algemene vergadering stelt de commissaris het omstandig verslag op waarvan sprake in artikel 143 van het Wetboek van Vennootschappen,

Niettegenstaande is, in afwijking van wat voorafgaat, de benoeming van één commissaris niet verplicht als de vennootschap aan de criteria vernield in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van de commissarissen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, wiens vergoeding ten laste van de vennootschap zal komen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 22.

Bij elke benoeming, beslist de algemene vergadering of aan de bestuurder een bezoldiging wordt toegekend en of deze bezoldiging vast of niet vast is.

De algemene vergadering mag eveneens aan de bestuurders zitpenningen toekennen.

De raad van bestuur mag aan de bestuurders en directeurs, die met bijzondere taken en opdrachten zijn belast, bezoldigingen toekennen.

TITEL 1V, Algemene vergaderingen.

Artikel 23. De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Zij is samengesteld uit alle aandeelhouders die het recht hebben in persoon of bij gemachtigde te stemmen. De besluiten genomen door de vergadering zijn verbindend voor aile aandeelhouders, ook voor diegene die

afwezig waren of er een andere mening op nahouden.

De raad van bestuur heeft het recht elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, te verdagen tot drie weken.

De formaliteiten vervuld om tot de eerste algemene vergadering te worden toegelaten, alsmede de volmachten, blijven geldig voor de tweede, niettegenstaande het recht deze formaliteiten voor de tweede algemene vergadering te vervullen voor het geval dat deze niet werden vervuld voor de eerste algemene vergadering.

De tweede algemene vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda. Zij besluit op definitieve wijze.

Artikel 24. De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste mandag van de maand juni, om zeventien uur, of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, om hetzelfde uur.

De jaarvergadering hoort onder andere het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris en behandelt de balans.

In het bijzonder antwoorden de leden van de raad van bestuur, en desgevallend de commissaris, op de vragen die hen door de aandeelhouders worden gesteld betreffende hun verslag of de punten van de agenda.

Deze vergadering spreekt zich daarna uit over de goedkeuring van de jaarrekening en zij besluit, bij afzonderlijke stemming, over de aan de bestuurders en desgevallend aan de commissaris, te verlenen kwijting,

Artikel 25. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet warden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 26. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan in de vormen en binnen de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergaderingen waarop aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn worden echter beschouwd als zijnde regelmatig samengesteld, zelfs bij gemis aan voorafgaande oproepingen en het niet in acht nemen van de termijn, en zulke vergaderingen zullen geldig kunnen beraadslagen aangaande aile onderwerpen die hun voorgelegd worden.

4 4 , "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

Artikel 27. De eigenaars van aandelen op naam kunnen door de raad van bestuur verplicht worden de raad schriftelijk, binnen een termijn van minstens drie volle dagen vóór de vergaderdatum, in te lichten (brief of volmacht) over hun voornemen de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld die voorgeschreven worden bij de eerste alinea van dit artikel.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, al of niet aandeelhouder.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers, blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaatsen warden gedeponeerd binnen de door hem bepaalde termijn.

Artikel 28. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de eventuele dwingende wettelijke beperkingen.

Behalve wanneer de wet of de statuten het anders voorzien, worden de besluiten, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij de meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 29. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering door een authentieke akte dienen vastgesteld te worden, worden de afschriften en uittreksels die in rechte of elders moeten voorgelegd worden, door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders ondertekend.

TITEL V. Jaarrekening - Reserve  Winstuitkering.

Artikel 30. Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van elk jaar.

Op deze laatste datum worden de boekhoudkundige geschriften van de vennootschap afgesloten; de bestuurders maken een inventaris op, alsmede de jaarrekening en een jaarverslag.

Deze stukken worden opgemaakt, neergelegd en medegedeeld overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen.

Artikel 31. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit met meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur, over de bestemming, die het saldo moet krijgen.

De raad van bestuur zal op zijn verantwoordelijkheid kunnen besluiten op zicht van het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren en het tijdstip, plaats en wijze van zijn betaling, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen terzake, bepalen.

De raad van bestuur is gemachtigd om voorschotten op dividenden uit te keren, waarvan hij het bedrag en de betaaldatum bepaalt.

Dividenden en interimdividenden kunnen betaalbaar worden gesteld in geld of in enige andere vorm, meer bepaald in aandelen of inschrijvingsrechten.

TITEL VI. Ontbinding  Vereffening.

Artikel 32.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De raad van bestuur zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vóór de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III, Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag van het kapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 33. Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Artikel 34. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene~ vergadering van aandeelhouders de vereffenaar(s) aan en bepaalt zij hun bevoegdheden, hun emolumenten, en de wijze van vereffening overeenkomstig de artikelen 181 tot 196 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184§5 van hetzelfde Wetboek.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De Voorzitter van de Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank, Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

TITEL VII. Varia.

Artikel 35. De bestuurders, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, moeten, voor al wat de zaken van de vennootschap betreft en voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats in België doen.

Bij gebreke daarvan zullen zij geacht worden keuze van woonplaats te hebben gedaan in de maatschappelijke zetel van de vennootschap, waar aile kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen, mededelingen en betekeningen geldig zullen worden gedaan.

Artikel 36. Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat wetboek waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in deze statuten te zijn opgenomen en worden de bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."

8. Bevestiging herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering heeft beslist de herbenoeming als bestuurders van:

- de Heer Jan Bertha André LAURENT, geboren te Schaarbeek op zeven juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 7, en

- de Heer Yves Jean Marie LAURENT, geboren te Schaarbeek op acht november negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3020 Herent, Groenstraat, 160,

ingegaan op drie juni tweeduizend dertien en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien, waartoe zij had besloten in de jaarvergadering gehouden op drie juni tweeduizend dertien, te bevestigen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

(get) Paul BELLEMONT, Notaris.

Gelijktijdig neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal bevattende ondermeer twee verslagen van de raad van bestuur en een staat van activa en passiva die niet méér dan drie maanden voordien is vastgesteld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



n °KT 20/3

81iLISSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0420.901.509

Benaming

(voluit) : DE COSTER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: WIJZIGING DOEL, RECHTZETTING, UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO, WIJZIGING STATUTEN, OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN IN GLOBO EN AANNEMING NIEUWE STATUTEN, BEVESTIGING HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Paul BELLEMONT, te Sint-Gillis-Brussel, op zevenentwintig september tweeduizend dertien, "Geregistreerd tien bladen drie renvooien op het Eerste Registratiekantoor van Vorst op dertig september tweeduizend dertien, boek 96 blad 92 vak 13. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); V. De Ontvanger (getekend): onleesbaar", blijkt dat:

De aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE COSTER", met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A, BTW BE 0420.901.509 RPR Brussel, samengekomen in een buitengewone algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen ondermeer de volgende beslissingen hebben genomen:

1. Vermelding adres maatschappelijke zetel in de statuten

De algemene vergadering heeft beslist voortaan in de statuten melding te maken van het huidige adres van

de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

2. Wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel

De algemene vergadering heeft beslist om het huidige doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden en bijgevolg de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 3 van de statuten hierna.

3. Rechtzetting van een materiële vergissing in huidige statuten.

De algemene vergadering heeft beslist dat, gelet op het feit dat de vennootschap in werkelijkheid thans in totaal tweeduizend tweeëntachtig (2.082) aandelen telt en dat dit aantal sinds de laatste statutenwijziging van de vennootschap onveranderd is gebleven, de materiële vergissing die bestond in de vermelding in artikel 5 van de statuten van tweeduizend achthonderd tweeëntachtig (2.882) aandelen diende rechtgezet te worden en heeft beslist dat voortaan in de statuten zal worden vermeld dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door tweeduizend tweeëntachtig (2.082) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

4. Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De algemene vergadering heeft beslist het kapitaal in de statuten voortaan in euro uit te drukken, in plaats van Belgische franken, zodat voortaan in de statuten wordt vermeld dat dit kapitaal honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent bedraagt.

5. Wijziging van de aard van de effecten.

De algemene vergadering heeft vastgestelt dat aile effecten die het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen de facto werden omgezet in effecten op naam, dat de effecten aan toonder van de vennootschap reeds in 2011 materieel omgezet zijn in effecten op naam en vernield werden, dat de vennootschap enkel er+ alleen de effecten op naam ten gevolge van de omzetting van de effecten aan toonder zal erkennen, en, ten gevolge van het voorgaande, beslist de tekst van artikel 6 der statuten te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 9 van de statuten hierna.

6. Wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de bestuurders

a) De algemene vergadering heeft beslist dat voortaan elke bestuurder naar derden toe afzonderlijk kan optreden en de vennootschap verbinden.

b) De algemene vergadering heeft beslist bijgevolg de tekst van artikel 17 van de statuten van de vennootschap te vervangen door de tekst opgenomen onder artikel 19 van de statuten hierna.

7. Opheffing in globo van de bestaande verouderde statuten en vervanging ervan door een volledig nieuwe

tekst

De algemene vergadering heeft beslist de bestaande verouderde statuten in globo op te heffen en ze te

vervangen door een volledig nieuwe tekst die ais volgt luidt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14- s, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge STATUTEN:

'Titel I. Naam - Zetel - Doel - Duur.

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht.

Haar naam luidt: DE COSTER.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV'.

In deze stukken moet zij bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, alsook van haar inschrijvingsnummers in dit register en voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Europalaan, 90A, en kan naar een andere plaats in België worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de maatschappelijke zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen, en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

De aan- en verkoop van voedingswaren en huishoudartikelen, zowel groot- als detailhandel uitgebaat in supermarkten met beenhouwerij- en gelijkaardige afdelingen, drogisterij.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, inhoudende onder meer:

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aan- en verkoop, de ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning, en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, het bouwen, herbouwen en uitrusten van alle gebouwen en constructies voor alle bestemmingen en met aile technieken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan functies van beheerders, bestuurders, zaakvoerders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan bovendien, zowel. in België ais in het buitenland, alle niet door de wet verboden financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, overdracht, fusie, deelneming, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere wijze, belangstelling betonen voor elke, bestaande of op te richten onderneming of vennootschap in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of vannant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Artikel 4. De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

Titel Il. Kapitaal  Vertegenwoordiging - Aandelen.

Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent, Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweeëntachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/ tweeduizend tweeëntachtigste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend. Het kapitaal is volgestort ten belope van honderd procent.

Artikel B. Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd door de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist door de wet.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

Dit doet geen afbreuk aan het recht van de aandeelhouders, indien het gehele kapitaal bij de vergadering vertegenwoordigd wordt, bij eenparige stemmen aan hun voorkeurrecht te verzaken,

Artikel 7. Bij elke verhoging van het kapitaal bepaalt de raad van bestuur de koers en de voorwaarden van uitgifte van de nieuwe aandelen.

Artikel 8. Het opvragen van stortingen op niet volgestorte aandelen,

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien een niet-volgestort aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verscheidene personen, staat ieder van hen solidair in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Indien het kapitaal niet is volgestort, beslist de raad van bestuur zelfstandig over de opvragingen van stortingen, mits gelijke behandeling. De opvraging wordt betekend aan de aandeelhouders bij aangetekende brief, met opgave van een bankrekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te gebeuren bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De aandeelhouder die na een opzeg van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, achterstaat met zijn stortingen, zal aan de vennootschap een interest moeten betalen, gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met twee procent per jaar, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Indien ook aan een tweede verwittiging geen gevolg wordt gegeven gedurende een maand, kan de raad van bestuur de ontzetting van de aandeelhouder uitspreken en zijn aandelen doen verkopen, zonder afbreuk te doen aan het recht van de raad van bestuur om het nog verschuldigd blijvend saldo en schadevergoeding te eisen. Het netto-resultaat van de verkocp wordt aangerekend op wat de in gebreke blijvende aandeelhouder aan de vennootschap verschuldigd is. Hij zal respectievelijk instaan voor of genieten van het verschil.

Vervroegde bijstortingen of volstortingen op aandelen kunnen enkel worden gedaan dan na voorafgaande instemming van de raad van bestuur.

Artikel 9,

De aandelen zijn en blijven op naam, zelfs na hun volstorting.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat wordt bewaard in de zetel van de vennootschap en daar ter inzage van de aandeelhouders ligt.

Elke effectenhouder kan aan de raad van bestuur vragen dat zijn effecten op zijn kosten worden omgezet in effecten in gedematerialiseerde vorm.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 10. De eigendom van een aandeel heeft van rechtswege tot gevolg dat wordt ingestemd met onderhavige statuten en de besluiten van de algemene vergadering.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar,

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of indien het voorwerp is van een vruchtgebruik of van een pand, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar(s) dienen samen één enkele persoon aan te wijzen om hen te vertegenwoordigen. Bij gebreke aan zulke overeenkomst, worden alle mededelingen gedaan aan de vruchtgebruiker.

De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een effect, in welke handen het ook gaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder mogen, onder geen enkel voorwendsel, de zegellegging op de goederen of waarden van de vennootschap vorderen, de verdeling of veiling ervan aanvragen, of zich op enige wijze mengen in haar bestuur.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de jaarrekening en de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 11  Inkoop van aandelen

De vennootschap mag geen eigen aandelen verwerven dan binnen strikte regels bepaald door de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 12. De vennootschap kan te allen tijde obligaties of andere al dan niet door een hypotheek gewaarborgde effecten die een lening belichamen, creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt de uitgiftevoorwaarden en  prijs, de wijze en de duur van de aflossing enfof de terugbetaling en aile andere bijzondere voorwaarden.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijzigingen. TITEL III. Bestuur - Dagelijks bestuur- controle.

Artikel 13. De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes Jaren door de algemene vergadering der aandeelhouders, die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap wordt opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat deze uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, kan de samenstelling van de raad van bestuur zich beperken tot twee leden en dit tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht" onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Ingeval een bestuurdersmandaat openvalt ingevolge overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vervanging van dit mandaat te voorzien. In dit geval zal de algemene vergadering, in haar eerstvolgende vergadering, tot deze vervanging overgaan. De nieuwe bestuurder, benoemd ter vervanging van een bestuurder in de voormelde hypothese, beëindigt het mandaat van degene die hij vervangt.

Artikel 14, De raad van bestuur mag, onder zijn leden, een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen voor een periode die hij bepaalt.

Artikel 15. De raad van bestuur komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of de bestuurder die ais zodanig optreedt, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer minstens twee bestuurders erom verzoeken.

Die uitnodiging vermeldt dag, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Artikel 16. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders váôr de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Met het oog op de publicatie ervan in het verslag bedoeld in artikel 95 van het Wetboek van Vennootschappen, of bij gebreke daaraan in een stuk dat gelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd, omschrijft de raad van bestuur in de notulen de aard van de in het eerste lid bedoelde beslissing of verrichting en verantwoordt liet genomen besluit. Ook de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap moeten in de notulen worden vermeld. In het verslag moeten de voormelde notulen in hun geheel worden opgenomen.

Artikel 17, De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en rechtsgeldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij eventuele gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens indien de raad van bestuur slechts bestaat uit twee leden.

Een bestuurder mag, bij volmacht, slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen.

Indien de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, moeten deze steeds persoonlijk aanwezig zijn in de raad en is het in dit geval verboden gebruik te maken van een volmacht.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan bij brief, telefax, e-mail, of bij om het even welk ander communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund, één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergadering van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de volmachtgever geacht aanwezig te zijn.

Artikel 18. De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de meerderheid van de bij de beraadslaging en de stemming aanwezige leden.

Die notulen worden in een bijzonder register ingelast. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter, door een gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 19. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Behoudens~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) bijzondere door de raad van bestuur aan één van zijn leden toevertrouwde opdrachten,

b) opdrachten van het dagelijks bestuur toevertrouwd overeenkomstig de statuten,

c) aile bijzondere volmachten welke de raad van bestuur zou kunnen geven aan welke personen ook, al dan niet leden van de raad van bestuur,

wordt de vennootschap in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het ais eiser of als verweerder, alsook bij aile rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een overheids- of ministerieel ambtenaar betrokken is, ten opzichte van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die, tegenover derden, hierin begrepen de hypotheekbewaarder, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moet voorleggen.

Artikel 20. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, directeurs en/of andere personen, die ai dan niet de titel van gedelegeerde bestuurder voeren en die alleen of gezamenlijk optreden.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en eventuele bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

Artikel 21. Controle van de vennootschap.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één enkele commissaris, benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissaris wordt benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, door de algemene vergadering der aandeelhouders, die tevens zijn emolumenten vastlegt.

Met het oog op de jaarlijkse algemene vergadering stelt de commissaris het omstandig verslag op waarvan sprake in artikel 143 van het Wetboek van Vennootschappen,

Niettegenstaande is, in afwijking van wat voorafgaat, de benoeming van één commissaris niet verplicht als de vennootschap aan de criteria vernield in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van de commissarissen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, wiens vergoeding ten laste van de vennootschap zal komen indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Artikel 22.

Bij elke benoeming, beslist de algemene vergadering of aan de bestuurder een bezoldiging wordt toegekend en of deze bezoldiging vast of niet vast is.

De algemene vergadering mag eveneens aan de bestuurders zitpenningen toekennen.

De raad van bestuur mag aan de bestuurders en directeurs, die met bijzondere taken en opdrachten zijn belast, bezoldigingen toekennen.

TITEL 1V, Algemene vergaderingen.

Artikel 23. De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Zij is samengesteld uit alle aandeelhouders die het recht hebben in persoon of bij gemachtigde te stemmen. De besluiten genomen door de vergadering zijn verbindend voor aile aandeelhouders, ook voor diegene die

afwezig waren of er een andere mening op nahouden.

De raad van bestuur heeft het recht elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, te verdagen tot drie weken.

De formaliteiten vervuld om tot de eerste algemene vergadering te worden toegelaten, alsmede de volmachten, blijven geldig voor de tweede, niettegenstaande het recht deze formaliteiten voor de tweede algemene vergadering te vervullen voor het geval dat deze niet werden vervuld voor de eerste algemene vergadering.

De tweede algemene vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda. Zij besluit op definitieve wijze.

Artikel 24. De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste mandag van de maand juni, om zeventien uur, of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, om hetzelfde uur.

De jaarvergadering hoort onder andere het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris en behandelt de balans.

In het bijzonder antwoorden de leden van de raad van bestuur, en desgevallend de commissaris, op de vragen die hen door de aandeelhouders worden gesteld betreffende hun verslag of de punten van de agenda.

Deze vergadering spreekt zich daarna uit over de goedkeuring van de jaarrekening en zij besluit, bij afzonderlijke stemming, over de aan de bestuurders en desgevallend aan de commissaris, te verlenen kwijting,

Artikel 25. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet warden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 26. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan in de vormen en binnen de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergaderingen waarop aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn worden echter beschouwd als zijnde regelmatig samengesteld, zelfs bij gemis aan voorafgaande oproepingen en het niet in acht nemen van de termijn, en zulke vergaderingen zullen geldig kunnen beraadslagen aangaande aile onderwerpen die hun voorgelegd worden.

4 4 , "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

Artikel 27. De eigenaars van aandelen op naam kunnen door de raad van bestuur verplicht worden de raad schriftelijk, binnen een termijn van minstens drie volle dagen vóór de vergaderdatum, in te lichten (brief of volmacht) over hun voornemen de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld die voorgeschreven worden bij de eerste alinea van dit artikel.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, al of niet aandeelhouder.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers, blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaatsen warden gedeponeerd binnen de door hem bepaalde termijn.

Artikel 28. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de eventuele dwingende wettelijke beperkingen.

Behalve wanneer de wet of de statuten het anders voorzien, worden de besluiten, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij de meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 29. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering door een authentieke akte dienen vastgesteld te worden, worden de afschriften en uittreksels die in rechte of elders moeten voorgelegd worden, door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders ondertekend.

TITEL V. Jaarrekening - Reserve  Winstuitkering.

Artikel 30. Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van elk jaar.

Op deze laatste datum worden de boekhoudkundige geschriften van de vennootschap afgesloten; de bestuurders maken een inventaris op, alsmede de jaarrekening en een jaarverslag.

Deze stukken worden opgemaakt, neergelegd en medegedeeld overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen.

Artikel 31. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit met meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur, over de bestemming, die het saldo moet krijgen.

De raad van bestuur zal op zijn verantwoordelijkheid kunnen besluiten op zicht van het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren en het tijdstip, plaats en wijze van zijn betaling, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen terzake, bepalen.

De raad van bestuur is gemachtigd om voorschotten op dividenden uit te keren, waarvan hij het bedrag en de betaaldatum bepaalt.

Dividenden en interimdividenden kunnen betaalbaar worden gesteld in geld of in enige andere vorm, meer bepaald in aandelen of inschrijvingsrechten.

TITEL VI. Ontbinding  Vereffening.

Artikel 32.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De raad van bestuur zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vóór de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III, Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag van het kapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 33. Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Artikel 34. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene~ vergadering van aandeelhouders de vereffenaar(s) aan en bepaalt zij hun bevoegdheden, hun emolumenten, en de wijze van vereffening overeenkomstig de artikelen 181 tot 196 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184§5 van hetzelfde Wetboek.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De Voorzitter van de Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank, Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

TITEL VII. Varia.

Artikel 35. De bestuurders, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, moeten, voor al wat de zaken van de vennootschap betreft en voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats in België doen.

Bij gebreke daarvan zullen zij geacht worden keuze van woonplaats te hebben gedaan in de maatschappelijke zetel van de vennootschap, waar aile kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen, mededelingen en betekeningen geldig zullen worden gedaan.

Artikel 36. Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat wetboek waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in deze statuten te zijn opgenomen en worden de bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."

8. Bevestiging herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering heeft beslist de herbenoeming als bestuurders van:

- de Heer Jan Bertha André LAURENT, geboren te Schaarbeek op zeven juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 7, en

- de Heer Yves Jean Marie LAURENT, geboren te Schaarbeek op acht november negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3020 Herent, Groenstraat, 160,

ingegaan op drie juni tweeduizend dertien en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien, waartoe zij had besloten in de jaarvergadering gehouden op drie juni tweeduizend dertien, te bevestigen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

(get) Paul BELLEMONT, Notaris.

Gelijktijdig neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal bevattende ondermeer twee verslagen van de raad van bestuur en een staat van activa en passiva die niet méér dan drie maanden voordien is vastgesteld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.06.2013 13253-0028-014
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.07.2011 11247-0157-014
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 10.06.2010 10169-0411-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0139-014
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 25.06.2008 08296-0349-019
31/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 04.06.2007, DPT 30.08.2007 07639-0231-015
25/04/2007 : BL429814
13/03/2007 : BL429814
01/08/2006 : BL429814
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0304-012
17/06/2005 : BL429814
09/09/2004 : BL429814
26/02/2004 : BL429814
29/07/2003 : BL429814
11/10/2002 : BL429814
08/09/2001 : BL429814
27/10/2000 : BL429814
23/09/1999 : BL429814
01/01/1988 : BL429814
01/01/1986 : BL429814

Coordonnées
DE COSTER

Adresse
EUROPALAAN 90 A 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande