DE COSTER

Divers


Dénomination : DE COSTER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.852.130

Publication

10/05/2013
ÿþMod 2.1

1rA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ie i N



*13071381*

ee(I

,

2 9 AV R. 2~~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0839.852.130

Benaming

(voluit) : DE COSTER

Rechtsvorm : Landbouvwennootschap

Zetel : 1840 Londerzeel, Smisstraat 12

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in natura

Blijkens proces-verbaal verleden bij akte voor notaris Steven Podevyn te Merchtem op 2 april 2013, neergelegd ter registratie te Meise, hebben de aandeelhouders van de vennootschap DE COSTER volgende beslissingen na beraadslaging genomen en hierna bij uittreksel gepubliceerd:

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestigduizend euro (EUR 60.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderd negentienduizend euro (EUR 219.000,00) tot tweehonderd negenenzeventig duizend euro (EUR 279.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van de onroerende goederen hierna beschreven en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 600 (zeshonderd) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrij-iving.

TWEEDE BESLISSING - Verslag van de beherende vennoten opgesteld in toepassing van artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen en in toepassing van artikel 8 van de wet tot instelling van de landbouwvennootschap de dato twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de beherende vennoten, opgesteld op 18 december 2012, dat de inbreng in natura toelicht opgemaakt in toepassing van artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen en in toepassing van artikel 8 van de wet tot Instelling van de landbouwvennootschap de dato twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig. De waardering van de inbreng in natura is geschied met oprechtheid en te goeder trouw.

DERDE BESLISSING - Tussenkomst van de heer Johan De Coster tot inbreng van de onroerende goederen.

Is hier tussengekomen

De Heer DE COSTER, Johan, wonende te Landerzeel-Steenhuffel, Haan, 3.

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE ]_ONDERZEEL (derde afdeling - voorheen Gemeente STEEN-HUFFEL)

Een perceeltje weiland met opgerichte bedrijfsgebouwen, gelegen nabij de Smissstraat en de Haan, ter plaatse genaamd "Smisstraat +12", gekadastreerd of het geweest volgens titel : sectie D, deel van nummer 165/S en volgens recent kadastraal uittreksel : sectie D, nummer 165N, groot volgens titel die meldt volgens meting : vier aren achtentwintig centiaren (4a 28ca).

VERGOEDING AANDELEN

Vervolgens heeft de aandeelhouder de Heer De Coster Johan, voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart hij zeshonderd (600) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (EUR 100,00) per kapitaalaandeel verkregen te hebben als tegenprestatie voor de inbreng van voorbeschreven onroerende goederen.

De aandelen worden omgezet naar aandelen met een nominale waarde.

De verdeling van de aandelen stelt zich als volgt voor

- De heer Frans De Coster, aandeelhouder voormeld sub 1, ten belope van duizend driehonderd negentig (1.390) kapitaalaandelen op naam;

- De heer Johan De Coster, aandeelhouder voormeld sub 2, ten belope van duizend vierhonderd (1.400), kapitaalaandelen op naam;

Totaal : tweeduizend zevenhonderd negentig (2.790) op naam die ieder een nominale waarde van honderd euro (EUR 100,00) vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoe-'kt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde ' kapitaalver'hoging van zestigduizend euro (EUR 60.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het, kapitaal aldus daadwerkelijk rkelijk gebracht werd op tweehonderd negenenzeventigduizend euro (EUR 279.000,00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

L X

vertegémwoordigd door tweeduizend zevenhonderd negentig (2.790) kapitaalaandelen op naam met een nominale waarde van honderd euro (EUR 100,00) per aandeel.

VIJFDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalver-hoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negenenzeventigduizend euro (279.000,00 EUR) bestaande uit tweeduizend zevenhonderd negentig aandelen op naam met een nominale waarde van elk honderd euro (100,00 EUR)".

ZESDE BESLISSING - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan notaris Steven Podevyn, voormeld, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake alsook om elke materiële vergissing recht te zetten.

ZEVENDE BESLISSING - Machtiging aan beherende vennoten.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de beherende vennoten om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht formaliteiten kruispuntbank ondernemingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de firma DLV Accountants, bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-+ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

- uitgifte akte 2 april 2013

- coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1115.255-

~ 3 O Ct 2.0

SR 64-Je

Geiffff;e

13/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ge3q. SS- . 43G'

De Coster

landbouwvennootschap

Zete Smisstraat 12 - 1840 Londerzeel

)iic emverp akte : oprichting

Bij onderhandse oprichtingsakte van 15 september 2011 is door volgende personen de

landbouwvennootschap De Coster opgericht:

1. De Coster Johan, beherende vennoot, wonende te Haan 3, 1840 Londerzeel.

2. De Coster Frans Willy M., stille vennoot, wonende te Smisstraat 12, 1840 Londerzeel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Smisstraat 12, 1840 Londerzeel.

De oprichters hebben inbreng gedaan van de hiernavolgende goederen in natura :

1. De Coster Johan, voornoemd, beherende vennoot, van een bestaande landbouwonderneming zoals besproken in het verslag van inbreng van natura van 15 september 2011. De netto waarde van de inbreng bedraagt 80.000 euro. Hiervoor worden hem 800 aandelen toegekend.

2. De Coster Frans Willy M., voornoemd, stille vennoot, van een bestaande landbouwonderneming zoals besproken in het verslag van inbreng van natura van 15 september 2011. De netto waarde van de inbreng bedraagt 139.000 euro. Hiervoor worden hem 1390 aandelen toegekend.

Het totaal van de inbreng in natura bedraagt 219.000 euro.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 219.000 euro, is verdeeld in 2190 aandelen, en is volledig volstort.

De aandelen hebben een gelijke nominale waarde van 100 euro.

De aandelen zijn op naam.

De vennootschap heeft tot doel:

-De exploitatie van een landbouwbedrijf in de meest uitgebreide zin met inbegrip van alle activiteiten op gebied van akkerbouw, veeteelt, mestverwerking, aan- en verkoop van landbouw- en tuinbouwproducten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-Het uitvoeren van land- en tuinbouwwerkzaamheden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De huur en verhuur van land- en tuinbouwmachines en gereedschapswerktuigen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel om de eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te exploiteren en te vervreemden.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het intern bestuur van de vennootschap behoort aan de beherende vennoten. Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het besluit tot aangaan van leningen mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van de stille vennoten.

Het ontbreken van zulke toestemming kan niet aan derden worden tegengeworpen.

De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap:

1.De Coster Johan, wonende te Haan 3, 1840 Londerzeel.

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap; de stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van de inbreng die zij hebben toegezegd.

lo de laesste b!z van Ldik B vermelaen Recto Naam en hoedanigheid van de nsvrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!rirso Naam en handtekening.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde

vrijdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Wanneer de vennootschap in de loop van haar bestaan slechts één enkele vennoot telt, blijft zij als rechtspersoon bestaan zolang zij niet ontbonden en vereffend is.

Indien de enige vennoot de hoedanigheid van stille vennoot heeft, dan wordt gehandeld overeenkomstig het hiernavolgend lid. Telt de vennootschap in de loop van haar bestaan als gevolg van het ontslag of overlijden van de beherende vennoot alleen nog stille vennoten, dan kunnen deze één onder hen of een andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te verrichten gedurende één maand; deze voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan volgens de regels die omtrent lastgeving bepaald zijn.

Is er slechts één stille vennoot, of geraken de stille vennoten het niet eens, dan wordt de voorlopige bewindvoerder op verzoek van de stille vennoten of van één onder hen benoemd door de voorzitter van de rechtbank.

ln geval van ontbinding om welke reden dan ook zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten anders besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge get.

De Coster Johan

beherende vennoot

este Lr var I ,i.. E' mern asden Recto Naam en hoedanigheid van de nstrumenterende +iotaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DE COSTER

Adresse
SMISSTRAAT 12 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande