DE DONCKER INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE DONCKER INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.951.130

Publication

06/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311336*

Neergelegd

02-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632951130

Benaming (voluit) : De Doncker Invest

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bellestraat 24

1790 Affligem

Oprichting

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

~~Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 25 juni 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer DE DONCKER Patrick Jan, geboren te Ninove op 30 september 1963, (nationaal nummer 63.09.30-463.23), echtgenoot van mevrouw Steenput Monique, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 25.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

2) De heer DE DONCKER Marc Cyrille Joseph, geboren te Ninove op 20 november 1956, (nationaal nummer 56.11.20-435.24), echtgenoot van mevrouw Van Haevermaet Martine, wonende te 1755 Gooik, Langestraat 13.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van de gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean De Schepper te Roosdaal op 20 april 1982. Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

3) Mevrouw DE DONCKER Christa, ongehuwd, geboren te Ninove op 7 maart 1959, (nationaal

nummer 59.03.07-502.63), wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 30,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met

de naam «DE DONCKER INVEST».

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1790 Affligem (Hekelgem), Bellestraat 24.

De vennootschap heeft tot doel:

1. onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

2. het verwerven van en beleggen in aandelen, effecten, financiële belangen en andere hoegenaamde roerende of financiële waarden en instrumenten, evenals het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of bevorderlijk zijn bij het beheer voor eigen naam en voor eigen rekening van dit roerend patrimonium van de vennootschap;

3. de belegging in alle onroerende zaken, het verkrijgen productief maken, beheren, uitbaten verhuren en in huur geven van alle onroerende goederen, zowel ongebouwd, in opbouw als bebouwde, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

4. het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen of bedrijven, openbaar of privé, beroepsverenigingen, non-profit organisaties en vrije beroepen; het bijstaan van organen belast met het bestuur van vennootschappen; en het waarnemen van dagelijks beleid van alle vennootschappen;

5. het maken van alle studies, het verlenen van haar technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur, het deelnemen in het bestuur aan, en in alle

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen of instellingen en het voeren van alle activiteiten van management en consultant. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland, al dan niet via onderaanneming.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt dertien miljoen zeshonderdtweeëntachtigduizend vierhonderdvierenveertig euro (13.682.444 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/dertigduizendste (1/30.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigd.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven :

- door de heer De Doncker Patrick, voornoemd sub 1), ten belope van tienduizend (10.000) aandelen,

- door de heer De Doncker Marc, voornoemd sub 2), ten belope van tienduizend (10.000) aandelen, - door mevrouw De Doncker Christa, voornoemd sub 3), ten belope van tienduizend (10.000) aandelen

totaal : dertigduizend (30.000) aandelen.

De oprichters hebben ingebracht in de opgerichte vennootschap, hun aandelen van de naamloze vennootschap Bouwcentrale De Doncker, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 24, met ondernemingsnummer 0432.284.161, opgericht bij akte verleden voor notaris Willem Ballaux, destijds te Aalst op drieëntwintig oktober negentienhonderd zevenentachtig, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig november erna, onder nummer 8711-21. Mevrouw De Doncker Christa brengt 506 aandelen in, de heer De Doncker Marc en de heer De Doncker Patrick ieder 507 aandelen.

De totaliteit van de aandelen van Bouwcentrale De Doncker NV heeft een waarde van dertien miljoen zeshonderdtweeëntachtigduizend vierhonderdvierenveertig euro (13.682.444 ¬ ), zoals gewaardeerd door BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren te Sint-Denijs-Westrem op 16 juni 2015.

Zij verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van dertien miljoen zeshonderdtweeëntachtigduizend vierhonderdvierenveertig euro (13.682.444 ¬ ).

Het kapitaal is volledig volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit het aantal leden voorzien in de wet, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

De heer De Doncker Patrick, voornoemd.

De heer De Doncker Marc, voornoemd.

Mevrouw De Doncker Christa, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hier aanwezig en aanvaardende.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend éénentwintig.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

Overeenkomstig artikel 61 § 2 van de Vennootschappenwet, zoals gewijzigd bij artikel 2 van de Wet van twee augustus (Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus tweeduizend en twee) wordt de heer De Doncker Patrick benoemd als vast vertegenwoordiger, voor het geval de vennootschap zou aangewezen worden tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in andere rechtspersonen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + verslag van de bedrijfsrevisor

13/07/2015
ÿþY Mod Word 11.1

na* 1:11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

[1eL1'gelOCt',r>iitv,-znoari op

0 2 .V.; 2P,l5

ter griffie van

-re.t,`r3-Fkk:C#1-Y7t V$+`>"~r~ttii.i~~~~G.l"I~:.:~Î 'L~t~,~" .f~:~

1111111111411.1111111

Ondernemingsnr : 0632.951.130

Benaming

(voluit) : DE DONCKER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellestraat 24, 1790 Affligem (Hekelgem) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging voorstel partiële splitsing

Uittreksel uit het voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting, opgesteld overeenkomstig de artikelen 677 en 673 juncto 728-741 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming van een deel van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV door DE DONCKER INVEST NV en VAN LIERDE GEBOUWEN NV:

Overeenkomstig de artikelen 677 en 673 juncto 728  741 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W.Venn.') hebben de raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0432.284.161, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV, met maatschappelijke zetel gelegen te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0414.627.290 en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV, met maatschappelijke zetel gelegen te 1790 Affligem (Hekelgem), Bellestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0632.951.130, in gezamenlijk overleg, een voorstel van een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarin wordt voorgesteld dat enerzijds, de participatie van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, zoals hieronder omschreven, zal worden overgedragen aan DE DONCKER INVEST NV en anderzijds, de onroerende goederen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, zoals hieronder omschreven, zullen worden overgedragen aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV.

Deze met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting wordt hierna de 'partiële splitsing' genoemd.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in een reorganisatie van de vennootschappen binnen Groep De Doncker, waarbij enerzijds het beheer van het vastgoedpatrimonium zal worden ondergebracht in VAN LIERDE GEBOUWEN NV en daardoor afgescheiden wordt van de operationele activiteiten van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV en anderzijds, de participatie van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV zal worden ondergebracht bij de holdingvennootschap DE DONCKER INVEST NV.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande zakelijke overwegingen:

De vooropgestelde partiële splitsing van enerzijds de Participatie in de vastgoedvennootschap Van Lierde Gebouwen NV gehouden door BOUWCENTRALE DE DONCKER NV naar DE DONCKER INVEST NV en anderzijds het onroerend goed van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV naar VAN LIERDE GEBOUWEN NV kadert binnen de reorganisatie binnen de groep waarbij enerzijds een centralisatie op het niveau van DE DONCKER INVEST NV van het aandelenbezit in de vennootschappen van de groep, en anderzijds een afzondering van het vastgoed van het bedrijfsrisico wordt beoogd.

Er is beslist dat dergelijke centrale holding zich opdringt ten einde onder andere een verankering te verzekeren en tot een meer centrale en efficiënte aansturing te komen van de diverse werkvennootschappen. De voorliggende reorganisatie zal geen negatieve impact hebben op de tewerkstelling bij de bij de verrichtingen betrokken vennootschappen.

Op deze manier hoopt men de toenemende concurrentie op de gespecialiseerde markt het hoofd te kunnen

bieden. Verder laat de opsplitsing tussen de operatie en het vastgoed een aparte aansturing van het onroerend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

patrimonium toe en zorgt zij voor de optimalisatie van het rendement ervan. Ten slotte maakt de gewijzigde structuur het mogelijk de continuïteit van de groep te verzekeren en de overdracht naar de volgende generatie mogelijk te maken.

Verder liggen er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie. De reorganisatie brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

De verrichting is aldus ingegeven door zakelijke overwegingen en wordt aldus belastingneutraal doorgevoerd.

De raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1)"BOUWCENTRALE DE DONCKER", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0432.284.161, hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap".

2)"VAN LIERDE GEBOUWEN", een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0414.627290, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap 1".

3)"DE DONCKER INVEST", een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 1790 Affligem (Hekelgem), Bellestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0632.951.130, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap 2".

De verkrijgende vennootschap 1 en de verkrijgende vennootschap 2 worden samen "de verkrijgende vennootschappen" genoemd.

1. Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.1. De partieel te splitsen vennootschap: BOUWCENTRALE DE DONCKER NV

BOUWCENTRALE DE DONCKER is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Belfestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0432.284.161,

De vennootschap BOUWCENTRALE DE DONCKER NV werd opgericht als naamloze vennootschap op datum van 23 oktober 1987 voor notaris Willem Ballaux, met standplaats te Aalst. De statuten werden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 november 1987, onder nummer 871121-60.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op datum van 29 december 2011 bij akte verleden voor notaris Yves De Ruyver, met standplaats te Liedekerke, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 februari 2012 onder het nummer 070212-0032402.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verhandelen van alle bouwmaterialen, betonproducten, dak- en bedekkingsmaterialen, vloer- en

muurbekledingen, isolatiemateriaal en aanverwante producten evenals de werktuigen benodigd voor de

plaatsing en verwerking, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is louter aanduidend en niet beperkend."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 188.339,08 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.520 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door de volgende bestuurders:

- de heer Patrick De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 25, gedelegeerd bestuurder;

- de heer Marc De Doncker, wonende te 1755 Kester (Gooik), Langestraat 13, gedelegeerd bestuurder; en

- mevrouw Christa De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 30, gedelegeerd bestuurder.

1.2. De verkrijgende vennootschap 1: VAN LIERDE GEBOUWEN NV

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"VAN LIERDE GEBOUWEN" is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0414.627.290.

DQ vennootschap werd opgericht ander de benaming "Houthandel van Lierde Gebroeders" op 3 december 1974, bij akte verleden voor notaris Albert Van Eeckhout met standplaats te Lennik, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1974, onder het nummer 4609-004.

In de buitengewone algemene vergadering van 6 oktober 1993 voor notaris Philippe Verlinde, met standplaats te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 december 1993, onder het nummer 931207-47, werd de maatschappelijke benaming "Houthandel van Lierde Gebroeders" vervangen door de benaming "GEBOUWEN VAN LIERDE".

In de buitengewone algemene vergadering van 28 september 2000 voor notaris Paul Maselis, met standplaats te Schaarbeek, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 november 2000, onder het nummer 20001101-034, werd de maatschappelijke benaming "GEBOUWEN VAN LIERDE" gewijzigd in de benaming "VAN LIERDE GEBOUWEN".

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 29 december 2011, bij akte verleden voor notaris Yves De Ruyver, met standplaats te Liedekerke, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 februari 2012 onder het nummer 20120210-0034826.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt;

"De Vennootschap heeft ais doel:

Het aankopen en verkopen van hout en aanverwante producten en van bouwmaterialen, evenals het verrichten van elke onderneming op commissieloon en alle handelingen die verband houden met bovengenoemde bewerkingen of eruit voortvloeien;

Het in eigen naam en voor eigen rekening beleggen, intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en alle andere roerende waarden, uitgegeven door bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen;

Het In eigen naam en voor eigen rekening beheren van beleggingen en participaties in Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen; Het verlenen van advies, beheer, management en andere diensten op het vlak van het bestuur van vennootschappen en ondernemingen;

Het waarnemen van functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur of vereffenaar of gelijkaardige functies in andere vennootschappen;

De aan- en verkoop van onroerende goederen, evenals het beheer van een onroerend vermogen en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de opbrengst van dit onroerend vermogen bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende gcederen;

Het aangaan en het toestaan van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen, ook van derden, zoals het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin en met inbegrip van het laten nemen van hypothecaire inschrijvingen of haar goederen in pand geven.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap gerechtigd is om alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 135.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 530 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk dee! in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door de volgende bestuurders:

- BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 24,

ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0432.284.161, gedelegeerd

bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick De Doncker;

- de heer Patrick De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 25, bestuurder;

- de heer Marc De Doncker, wonende te 1755 Kester (Gooik), Langestraat 13, bestuurder;

- mevrouw Christa De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 30, bestuurder.

1.3. De verkrijgende vennootschap 2: DE DONCKER INVEST NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"DE DONCKER INVEST" is een naamloze vennootschap niet maatschappelijke zetel gelegen te 1790 Affligera (Hekelgem), Bellestraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0632.951,130.

De vennootschap DE DONCKER INVEST NV werd opgericht als naamloze vennootschap op datum van 25 juni 2015 voor notaris Yves De Ruyver, met standplaats te Liedekerke.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

1. onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

2. het verwerven van en beleggen in aandelen, effecten, financiële belangen en andere hoegenaamde roerende of financiële waarden en instrumenten, evenals het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of bevorderlijk zijn bij het beheer voor eigen naam en voor eigen rekening van dit roerend patrimonium van de vennootschap;

3. de belegging in aile onroerende zaken, het verkrijgen productief maken, beheren, uitbaten verhuren en in huur geven van alle onroerende goederen, zowel ongebouwd, in opbouw ais bebouwde, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

4. het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen of bedrijven, openbaar of privé, beroepsverenigingen, non-profit organisaties en vrije beroepen; het bijstaan van organen belast met het bestuur van vennootschappen; en het waarnemen van dagelijks beleid van alle vennootschappen;

5. het maken van alle studies, het verlenen van haar technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur, het deelnemen in het bestuur aan, en in alle vennootschappen of instellingen en het voeren van alle activiteiten van management en consultant. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zij kan borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland, al dan niet via onderaanneming."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 13.682.444,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 30.000 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap zef vertegenwoordigd worden door de volgende bestuurders:

- de heer Patrick De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 25, gedelegeerd bestuurder;

- de heer Marc De Doncker, wonende te 1755 Kester (Gooik), Langestraat 13, gedelegeerd bestuurder;

- mevrouw Christa De Doncker, wonende te 1790 Affligem, Bellestraat 30, gedelegeerd bestuurder,

2. Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door BOUWCENTRALE DE DONCKER NV aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen per 31 december 2014. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen respectievelijk 3.697.296,00 EUR en 1.882.605,09 EUR bedragen.

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het eigen vermogen van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde per 31 december 2014. Deze waarderingen bedragen respectievelijk 2.623.338,00 EUR en 13.682.444,00 EUR,

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen BOUWCENTRALE DE DONCKER NV enerzijds en VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV anderzijds, als volgt berekend:

BOUWCENTRALE DE DONCKER NV

- Waarde van de vermogensbestanddelen af te splitsen aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV: 3.697.296,00 EUR

- Waarde van de vermogensbestanddelen af te splitsen aan DE DONCKER INVEST NV: 1.882.605,09 EUR

- Aantal aandelen: 1.520

- Intrinsieke waarde inbreng per aandeel VAN LIERDE GEBOUWEN NV: 4.949,69 EUR

- Intrinsieke waarde inbreng per aandeel DE DONCKER INVEST NV: 456,08 EUR

VAN LIERDE GEBOUWEN NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Waarde vennootschap: 2.623.338,00 EUR

- Aantal aandelen: 530

- Intrinsieke waarde inbreng per aandeel BOUWCENTRALE DE DONCKER NV; 2.432,43 EUR

DE DONCKER INVEST NV

- Waarde vennootschap: 13.682.444,00 EUR

- Aantal aandelen: 30.000

- Intrinsieke waarde inbreng per aandeel BOUWCENTRALE DE DONCKER NV: 1.238,56 EUR

De ruilverhouding tussen BOUWCENTRALE DE DONCKER NV en VAN LIERDE GEBOUWEN NV wordt bepaald op 0,49 (zijnde 2.432,43 EUR /4.949,69 EUR).

Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,49 nieuwe aandelen van VAN L1ERDE GEBOUWEN NV uitgereikt voor elk aandeel van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV,

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV er afgerond 747 aandelen van VAN LIERDE GEBOUWEN NV uitgereikt worden aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV.

De ruilverhouding tussen BOUWCENTRALE DE DONCKER NV en DE DONCKER INVEST NV wordt bepaald op 2,72 (zijnde 1.238,56 EUR /456,08 EUR),

Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 2,72 nieuwe aandelen van DE DONCKER INVEST NV uitgereikt voor elk aandeel van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV er afgerond 3 aandelen van DE DONCKER INVEST NV uitgereikt worden aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, met dien verstande dat er overeenkomstig artikel 740, §2 W.Venn., geen omwisseling zal plaatsvinden van aandelen van DE DONCKER INVEST NV tegen aandelen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die worden gehouden door DE DONCKER INVEST NV zelf.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV worden toegekend.

3. Wijze waarop de aandelen in VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV worden uitgereikt

De 747 nieuwe aandelen in VAN LIERDE GEBOUWEN NV die worden uitgereikt ter vergoeding van een gedeelte van het vermogen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van VAN LIERDE GEBOUWEN NV.

Zij zullen worden uitgereikt door en onder verantwoordelijkheid van de bestuurders van VAN LIERDE GEBOUWEN NV aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste.

De bestuurders van VAN LIERDE GEBOUWEN NV zullen hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot de partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van VAN LIERDE GEBOUWEN NV, aangezien de aandelen op naam zijn.

De 3 nieuwe aandelen in DE DONCKER INVEST NV die worden uitgereikt ter vergoeding van een gedeelte van het vermogen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van DE DONCKER INVEST NV.

Zij zullen worden uitgereikt door en onder verantwoordelijkheid van de bestuurders van DE DONCKER INVEST NV aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste.

De bestuurders van DE DONCKER INVEST NV zullen hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot de partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van DE DONCKER INVEST NV, aangezien de aandelen op naam zijn.

4. Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van respectievelijk VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV vanaf 1 januari 2015.

5. Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van respectievelijk VAN LIERDE GEBOUWEN , NV en DE DONCKER 1NVEST NV

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de respectievelijke verkrijgende vennootschappen, VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV, is 1 januari 2015.

6. Rechten toegekend aan de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Daar de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, geen speciale rechten hebben en zowel VAN LIERDE GEBOUWEN NV als DE DONCKER INVEST NV geen effecten andere dan aandelen hebben uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Aan de leden van de raad van bestuur van respectievelijk BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV zijn geen bijzondere voordelen toegekend, ten gevolge van de voorgestelde partiële splitsing.

8, Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 W.Venn, en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders, die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 W.Venn.

De raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 W.Venn. en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de partiële splitsing moet besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende het afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid W,Venn.

Voor het overige wensen de raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 W.Venn., artikel 602 W.Venn. dient te worden toegepast door VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV.

9. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, aan de bedrijfsrevisor van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en aan de bedrijfsrevisor van DE DONCKER INVEST NV voor het opstellen van de in de artikelen 731 en 746 W.Venn. bedoelde verslagen

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 en 746 W,Venn. warden opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10. Beschrijving en verdeling van de aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV en DE DONCKER INVEST NV over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op respectievelijk de Participatie en de Onroerende Goederen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, zoals hieronder omschreven, afgesplitst worden naar respectievelijk DE DONCKER INVEST NV en VAN LIERDE GEBOUWEN NV, op basis van de situatie per 31 december 2014, zoals opgenomen in bijlage 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV zullen eveneens worden overgedragen aan respectievelijk DE DONCKER INVEST NV en VAN LIERDE GEBOUWEN NV.

De activa van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die zullen worden overgedragen aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV worden als volgt omschreven:

- Het onroerend goed (Magazijn), gelegen te Nederwijk-Oost 281 (Zone II), 9400 Ninove, 2de afdeling, in het kadaster gekend Sectie B, nummer 3331L, met een oppervlakte van ÍI hectare, 59 aren en 88 centiaren: 962.654,17 EUR,

- Het opstalrecht op de grond, gelegen te Bellestraat 24, 1790 Affligem, lste afdeling, in het kadaster gekend Sectie D, nummers 3021D/4, met een oppervlakte van 51 aren en 96 centiaren, en de volle eigendom van de grond te Bellestraat 24, 1790 Affligem, 1ste afdeling, in het kadaster gekend Sectie D, nummers 3021C14, met een oppervlakte van 13 en aren 28 centiaren: 36.144,80 EUR.

Totaal der activa: 998.798,97 EUR

De activa van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die zullen worden overgedragen aan DE DONCKER INVEST NV worden als volgt omschreven:

- 530 aandelen op naam in het maatschappelijk kapitaal van VAN LIERDE GEBOUWEN NV, met maatschappelijke zetel te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer (BTW BE) 0414.627.290:1.882.605,09 EUR.

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2014 van de af te splitsen activa bedraagt 2.881.404,06 EUR.

De af te splitsen passiva van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die zullen worden overgedragen aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV kunnen als volgt samengevat worden:

Kapitaal: 29.010,39 EUR

- Geplaatst kapitaal: 29.010,39 EUR

Reserves: 968.464,61 EUR

- Wettelijke reserves: 3.063,18 EUR

- Belastingvrije reserves: 6.120,85 EUR

- Beschikbare reserves: 959.280,58 EUR

Overgedragen resultaat: 1.323,97 EUR

- Overgedragen resultaat: 1.323,97 EUR

Totaal overgedragen passief aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV: 998.798,97 EUR

De af te splitsen passiva van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die zullen worden overgedragen aan DE DONCKER INVEST NV kunnen als volgt samengevat worden:

Kapitaal: 54.680,78 EUR

- Geplaatst kapitaal: 54.680,78 EUR

Reserves:1.825.428,81 EUR

- Wettelijke reserves: 5.773,69 EUR

- Belastingvrije reserves: 11.537,00 EUR

- Beschikbare reserves: 1.808.118,11 EUR

Overgedragen resultaat: 2,495,51 EUR

- Overgedragen resultaat: 2.495,51 EUR

Totaal overgedragen passief aan DE DONCKER INVEST NV: 1.882.605,09 EUR

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december2014 van deze passiva bedraagt 2.881.404,06 EUR,

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 31 december 2014 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst aan VAN LIERDE GEBOUWEN NV 998.798,97 EUR en aan DE DONCKER INVEST NV 1.882.605,09 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan BOUWCENTRALE DE DONCKER NV.

Hpt eigen vermogen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV voorafgaand aan de partiële splitsing kan 'als volgt worden samengevat:

Kapitaal: 188.399,08 EUR

- Geplaatst kapitaal: 188.399,08 EUR

Reserves: 5.958.589,91 EUR

- Wettelijke reserves: 18.839,91 EUR

- Belastingvrije reserves: 39.750,00 EUR

- Beschikbare reserves; 5.900.000,00 EUR

Overgedragen resultaat: 8.143,00 EUR

- Overgedragen resultaat: 8.143,00 EUR

De afgesplitste activa zullen aangerekend worden op het kapitaal en de reserves van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV als volgt:

Kapitaal: 83.691,17 EUR

Geplaatst kapitaal: 83.691,17 EUR

Reserves: 2.793.893,42 EUR

Wettelijke reserves: 8.836,88 EUR

Belastingvrije reserves: 17.657,86 EUR

Beschikbare reserves: 2.767.398,69 EUR

Overgedragen resultaat: 3.819,48 EUR

Overgedragen resultaat: 3.819,48 EUR

11.Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording "

De 747 nieuwe aandelen van VAN LIERDE GEBOUWEN NV die ten gevolge van de partiële splitsing van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV zullen worden gecreëerd, worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, in verhouding met hun participatie in BOUWCENTRALE DE DONCKER NV:

- De heer Patrick De Doncker, de heer Marc De Doncker en mevrouw Christa De Doncker in

onverdeeldheid:) aandeel

- DE DONCKER INVEST NV: 746 aandelen

De 3 nieuwe aandelen van DE DONCKER INVEST NV die ten gevolge van de partiële splitsing van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV zullen worden gecreëerd, worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, in verhouding met hun participatie in BOUWCENTRALE DE DONCKER NV:

- De heer Patrick De Doncker, de heer Marc De Doncker en mevrouw Christa De Doncker in onverdeeldheid: 3 aandelen

Overeenkomstig artikel 740, §2 W.Venn., zal er geen omwisseling plaatsvinden van aandelen van DE DONCKER INVEST NV tegen aandelen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV die worden gehouden door DE DONCKER INVEST NV zelf.

12. Statutenwijziging

In geval van totstandkoming van de geplande partiële splitsing zullen de volgende wijzigingen dienen te worden aangebracht aan de statuten van de partieel te splitsen vennootschap als gevolg van de splitsing:

- Aanpassing van het maatschappelijk kapitaal

In geval van totstandkoming van de geplande partiële splitsing zullen de volgende wijzigingen dienen te worden aangebracht aan de statuten van de overnemende vennootschappen als gevolg van de splitsing:

- Aanpassing van het maatschappelijk kapitaal

13. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de raad van bestuur van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, de raad van bestuur van VAN LIERDE GEBOUWEN NV en de raad van bestuur van DE DONCKER INVEST NV,

. . ~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

L

worden neergelegd ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel in overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 675 en 677 en 728 W.Venn.

De buitengewone algemene vergaderingen van BOUWCENTRALE DE DONCKER NV, VAN LIERDE GEBQUWI~N NV en DE DONCKER INVEST NV waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal . rivorden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming is 14 augustus 2015.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de partieel te splitsen vennootschap.

14, Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overname zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117/120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211/212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 evenals de artikelen 11 en 18,§3 van het B.T.W. Wetboek.

De raad van bestuur beslist ten slotte, met eenparigheid van stemmen, om de heer Wouter Lauwers, de heer Tim Fransen, mevrouw Esther Vanhamel en mevrouw Hannelore De Ly van K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, ieder afzonderlijk handelend en met recht van substitutie, die belast wordt met het uitvoeren van de formaliteiten verbonden aan de neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel en de bekendmaking ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in het bijzonder zijn de voornoemde personen gemachtigd om de publicatieformulieren te ondertekenen met het oog op de neerlegging en publicatie van een uittreksel van het voorstel tot partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel

Esther Vanhamel

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting zoals bedoeld in artikel 677 juncto 673 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de procedure voorzien in de artikelen 728-741 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2015
ÿþ Matl WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen OP





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0632.951.130

Benaming

(voluit) : DE DONCKER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellestraat 24, 1790 Affligera

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling

Neerlegging van:

- Verklaring overeenkomstig artikel 444 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen

Patrick De Doncker

Gedelegeerd bestuurder

A 5 te 2015 -~ x

ter griffie van de Nederlandstalige reeheanK vanci«phandel ercieml

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 22.06.2017, NGL 05.07.2017 17284-0544-017

Coordonnées
DE DONCKER INVEST

Adresse
BELLESTRAAT 24 1790 HEKELGEM

Code postal : 1790
Localité : Hekelgem
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande