DE GOUDEN SCHAAR

Société en commandite simple


Dénomination : DE GOUDEN SCHAAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.981.774

Publication

27/09/2012
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A IIu II IIIII UIIIU I

*12160752*

v.

beh, aai Bel Staa

1"--.7-711,44É177.~

L[rj~~~~

FV e ~ 7. ;

Griffie

Ondememingsnr : 0841.981.774

Benaming

(voluit) : De Gouden Schaar

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leuvensestraat 156, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel van de Algemene Vergadering der vennoten gehouden op 31 augustus 2012

Er werd unaniem beslist dat vanaf 01 september 2012 de nieuwe matschappelijke zetel zal gelegen zijn te Leuvensestraat 125, 1800 Vilvoorde.

Zaakvoerder-vennoot

Malik AMALLAH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luiti3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

02/01/2012
ÿþMad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voren " Naam en hanAlakaninn

i

i

u

m

i

3ûriuo~,

~.~tw.. .

20 DEC. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12000146*

Ondememingsnr : 8 Lj /1 ,

Benaming

(voluit) : De Gouden Schaar

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leuvensestraat 156, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ondergetekenden,

Malik Amallah, geboren te Nador (Marokko) op één januari negentienhonderd zesenzeventig, wondende te: ' 1800 Vilvoorde, Ter Kamerenweg 2.

en

Latifa El Boudaati, geboren te Vilvoorde op zeven september negentienhonderd achtenzeventig, wondende te 1800 Vilvoorde, Ter Kamerenweg 2

Wettige echtgenoten,

' Wensen samen een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op te

richten en zijn terzake overeengekomen wat volgt.

I. BENAMING  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1: Er wordt een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap' opgericht. De benaming van de vennootschap is "De Gouden Schaar". In alle akten, Facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken zal deze benaming steeds als "De Gouden Schaar° of als "De Gouden Schaar Comm.V" worden vermeld. Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Artikel 2: De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 156 en wordt verplaatst naar enige andere plaats in België bij besluit van de beherende vennoot. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren of agentschappen oprichten zowel in België als in het Buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel

-Alle retouches, aanpassingen, herstellingen van dames, heren, kinderen en babykleding -Alle retouches, aanpassingen, herstellingen van zetels, handtassen en overige materialen. -Ontwerp, maatwerk, confectie, verkoop en verhuur van traditionele Marokkaanse kleding -Maatwerk, confectie en verkoop van traditionele Marokkaanse zetels en kussen hoezen -Maatwerk en confectie van gordijnen, voiles, stores en overige woondecoratie

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van associatie, inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tevens is zij gemachtigd dergelijke activiteiten te ontplooien voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het maatschappelijk doel van de vennootschap kan eveneens worden gerealiseerd door te werken in onderaanneming.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdrage tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De operationele startdatum  dit wil zeggen de datum die betrekking heeft op de activiteiten zoals omschreven in alinea één van artikel 3  is twintig december tweeduizend en elf.

Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door twee honderd aandelen op naam van honderd euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt . als volgt onderschreven:

A. Inbreng in geld

Bij de oprichting van de vennootschap wordt ¬ 4.000,00 bij wijze van geldschieting ingebracht. Het totaal van de inbreng in geld werd volstort op een bijzondere rekening ten name van de Comm. V. De Gouden Schaar in oprichting, bij de ING Bank te Vilvoorde, rekeningnummer 8E91 3630 9885 6376.

-veertig aandelen op naam door Latifa El Boudaati voor een bedrag van vierduizend euro In totaal zijn dus 40 aandelen op naam volstort in speciën, vertegenwoordigend ¬ 4.000,00.

B. Inbreng in natura

Door de heer Malik Amallah, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van zestienduizend euro

(¬ 16.000,00) van het kapitaal en waarvan hij zestienduizend euro (¬ 16.000,00) onmiddellijk volstort in

natura door inbreng van zijn eenmanszaak (BE 0808.548.151) bestaande uit de volgende bestanddelen:

Immateriële vaste activa (conventionele waarde) 1,00 EUR

Materiële vaste activa (gebruikswaarde) 15.999,00 EUR

-Inrichting winkel 210,00 EUR

- Naaimachines 3.700,00 EUR

-Personenwagen VVV Golf 11.759,00 EUR

-Informatica materiaal 330,00 EUR

Totaal inbreng in natura 16.000,00 EUR

Waarvan dus ¬ 16.000,00 in kapitaal (160 aandelen op naam), volledig volstort.

Een register van aandelen wordt gehouden op de maatschappelijke zetel. Het bewijs van eigendom wordt geleverd door de inschrijving in het register. De overdracht dient ingeschreven te worden in het register middels vermelding van de overdrager en de overnemer.

III. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

Artikel 6: De heer Malik Amallah, voornoemd, zal worden belast met het beheer van de vennootschap en zal, met de bevoegdheid tot delegering aan zijn medevennoot, over de maatschappelijke handtekening van de vennootschap beschikken. Hij zal als zaakvoerder-vennoot optreden en de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden.

De zaakvoerder-vennoot is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen. Handelingen en besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenstelbaar aan derden, en evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen.

De heer Malik Amallah zal tevens optreden ais werkende vennoot en zal hiervoor een bezoldiging ontvangen. De kosten die door hem zullen worden gemaakt in dienst van de vennootschap zullen door deze laatste worden terugbetaald.

Mevrouw Latifa El Boudaati, voornoemd, treedt op als stille vennoot. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 7: De algemene vergadering  rechtsgeidig samengesteld -- vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over de aanvaarding van nieuwe vennoten, het al dan niet bezoldigingen van de zaakvoerder(s) alsook de omvang en samenstelling van de bezoldiging, de goedkeuring van de jaarrekening alsook de bestemming van de resultaten en de wijziging van de statuten.

Artikel 8: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met een meerderheid van 75% van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 9: Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer het voorstel drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

V. BOEKJAAR  JAARREKENING  RESULTAATBESTEMMING

Artikel 11: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar start op datum van oprichting en eindigt per eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot heden, door één of van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dit te rekenen vanaf 20 december 2011 onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 12: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de zaakvoerder(s) bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt.

De nettowinst wordt vervolgens volgens beslissing van de algemene vergadering gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel dan wel aangewend voor de uitkering van dividenden aan haar vennoten. Deze beslissing zal worden geformaliseerd in de resultatenverwerking die integrerend deel zal uitmaken van de jaarrekening en zal bij de fiscale aangifte van de vennootschap toegevoegd worden.

VI. ONTBINDING

Artikel 13: De vennootschap wordt niet automatisch ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, van een vennoot. De vennootschap kan worden ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft gekregen, hetzij door eenparige beslissing van alle vennoten. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 14: In geval van ontbinding van de vennootschap wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld tussen de vennoten a rato van hun aandelenverhouding in de vennootschap.

"

VII. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 15: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt in drievoud te Vilvoorde op twintig december tweeduizend en elf.

Malik Amallah, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE GOUDEN SCHAAR

Adresse
LEUVENSESTRAAT 156 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande