DE JONGE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE JONGE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.011.369

Publication

04/01/2012
ÿþ Mod 2.1

FL14.1n3 -1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot

aan

Belgi Staats

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DE JONGE MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Baron Opsomerdreef 3

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op twintig december tweeduizend en elf. "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

1. De heer DE JONGE, Daniel Oscar Theophile, geboren te Elsene op 18 augustus 1957, wonende te 3090 Overijse, Baron Opsomerdreef 3

2. Mevrouw DEBAERE, Annick Elise Micheline Cométie, geboren te Elsene op 20 januari 1959, wonende te 3090 Overijse, Baron Opsomerdreef 3

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DE JONGE MANAGEMENT", of de afkorting "DJM" met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Baron Opsomerdreef 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het beheer, de administratie, het verlenen van advies en bijstand van financiële, technische, commerciële, organisatorische en administratieve aard ten behoeve van alle natuurlijke personen, verenigingen, vennootschappen, economische groeperingen en andere, alsook het beheer van alle roerende of onroerende goederen hem toebehorend of toebehorende aan derden en dit zowel in België als in het buitenland.

Het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen als ook het zaakvoerderschap in andere vennootschappen.

De vennootschap kan verkopen, verwerven, ruilen, omvormen, huren, uitbaten, afstaan, andere zakelijke rechten aangaan of toestaan en bouwen van alle onroerende goederen en alle onroerende activiteiten realiseren, maar uitsluitend voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het is haar dus verboden handelingen als vastgoedmakelaar te stellen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch van aanwijzende aard.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (E 250.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders, met de hierna vermelde bevoegdheden:

1.0e heer DE JONGE Daniel, voornoemd;

2.Mevrouw DEBAERE Annick, voornoemd.

Die verklaren dit mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

" Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

' Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en :_.bij_ontho.uding van één of_meerdere_onder hen_met.de meerderheid van_ de andere zaakvoerders. Bijstaking Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

I~IImIIIRtlI~~IIV~~II~N~I~

*12001915*

342. aio. 369

GR "

22 DEC. 2O11

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrechten doen.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur op de zetel van de vennootschap. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt het op 31 december 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 17.08.2015 15438-0510-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0170-010

Coordonnées
DE JONGE MANAGEMENT

Adresse
BARON OPSOMERDREEF 3 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande