DE KELVER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE KELVER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.927.050

Publication

09/12/2013
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 IIV 11fl III I

*13183969+

u

i ID

BRvsse

27 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0538.927.050

Benaming

(voluit) : DE KELVER

(verkort)

Rechtsvoren : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Koraalstraat 12, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering, waarop alle vennoten aanwezig waren, gehouden op 1 oktober 2013:

1. Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder:

De algemene vergadering beslist om, in het kader van de ontbinding en vereffening, aan de heer Thomas De Kelver ontslag als zaakvoerder, evenals kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder. Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

2. Ontbinding en invereffeningstelling

De algemene vergadering beslist vervolgens om de vennootschap, met ingang vanaf 1 oktober 2013, te ontbinden en vereffenen. De vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen om geen vereffenaar te benoemen. Uit de staat van activa en passiva blijkt dat er geen passiva zijn.

3. Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering verklaart dat aan alle wettelijke voorwaarden overeenkomstig artikel 184, §5 W.Venn. is voldaan en de vereffening van de vennootschap onder firma De Kelver bijgevolg kan worden afgesloten. De vennootschap heeft zodoende definitief opgehouden te bestaan, zelfs niet meer voor de behoeften van de vereffening, Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

4. Boeken en bescheiden

Tevens beslist de algemene vergadering unaniem om de boeken en de bescheiden van de vennootschap neer te leggen en te bewaren, gedurende een periode van minimum vijf jaar, op het volgende adres: 1850 Grimbergen, Koraalstraat 12.

5. Bijzondere volmacht

Tenslotte verleent de vergaderin - met eenparigheid van stemmen - een bijzondere volmacht aan Mn Wouter Willems, kantoor houdende 1000 Brussel, Verentgingstraat 57-59, om de nodige formaliteiten in het kader van de afsluiting van de vereffening bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket en/of de fiscale administratie te verrichten.

Wouter Willems

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2013
ÿþ---r

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilillielfg1011111111

eu-%

25SEP. 2013

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : De Kelver

(verkort) :

053F 4g2Y a5c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 1850 Grimbergen, Koraalstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van twintig september tweeduizenddertien blijkt dat tussen de heer Thomas De. Kelver, geboren te Schaarbeek op negentien september negentienhonderd eenentachtig, wonende te 1850' Grimbergen, Koraalstraat 12 en mevrouw Karlien François, geboren te Sint-Agatha-Berchem op vijfentwintig: februari negentienhonderd tweeënentachtig, wonende te 1850 Grimbergen, Koraalstraat 12, een vennootschap onder firma werd opgericht,

Statuten

I Benaming -- zetel  doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming: De Kelver

Artikel 2;

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Koraalstraat 12 De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

Deze vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om volgende handelingen te stellen:

-het toekennen en verkopen van softwarepakketen en licenties van software;

-de ontwikkeling, commercialisering, in licentie nemen of geven van immateriële activa, zoals octrooien, copyright en knowhow in de meest ruime betekenis, waaronder de creatie van intellectuele eigendomsrechten via werken, scheppingen, studies, onderzoeken, uitvinding en en dergelijke meer.

.de promotie en organisatie van evenementen. Het organiseren van congressen, concerten, beurzen en tentoonstellingen.

.het uitvoeren van consultancy opdrachten; het aanbieden van diensten via het internet, het genereren van inkomsten uit reclame, het uitvoeren van markt assessments en technology reviews; onderzoek en ontwikkeling.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en, onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle: ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet, toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4:

" 1

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op datum van oprichting, zijnde 20 september 2013.

Il. Vennoten

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Artikel 6:

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 21.

Artikel 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66 %) werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd EUR (¬ 2.500), door de vennoten-oprichters bij wijze van geldschieting door iedere vennoot voor een gelijk aandeel ingebracht en volledig volstort.

1V.Bestuur  vertegenwoordiging  controle

Artikel 10:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten kunnen bij gewone meerderheid bijkomende zaakvoerders benoemen of de bestaande zaakvoerders ontslaan. Hiervan zal een publicatie gebeuren in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht op de toekenning van een vergoeding voor onkosten.

Artikel 11:

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 12:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het rechtsheeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten, De algemene vergadering beslist onder meer over

1.de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten.

Artikel 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 15:-

Iedere vennoot heeft rechtop één stem.

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand februari om 16u00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (2015).

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand tot de algemene vergadering opgeroepen worden. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Vl. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september.

Artikel 18:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel, Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII.Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 19

De vennootschap wordt niet ontbcnden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van

.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een I meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen,

Artikel 20:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 21.

Artikel 21:

Ingeval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog gedurende drie achtereenvolgende jaren een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf maanden vóór het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens de laatste vernielde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vernielde periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe gedwongen wordt omdat hijzelf en ter kwader trouw de voorzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 22:

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap gedeeld, derwijze dat aan iedere vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, een evenredig deel wordt toegekend.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 23;

Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden vastgesteld:

- werkverdeling;

- verlofregeling;

- wachtregeling;

-vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verte;

-vaststelling van een uniforme regeling voor de aanleg van dossiers;

-aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap;

-werking van het secretariaat en regeling van andere administratie aangelegenheden;

-organisatie van de boekhouding,

Artikel 24:

Betwistingen aangaande de interpretatie of toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 25:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of [asten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te horen lasten worden gelegd, wegens haar oprichting ongeveer vijfhonderd EUR (¬ 500) bedragen.

Buitengewone algemene vergadering

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben besloten om de heer Thomas De Kelver, met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, zodat hij tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen.

Volmacht

De vergadering besluit een bijzonder volmacht te verlenen aan Meester Wouter WILLEMS of enig ander advocaat van het advocatenkantoor "Dumon, Sablon & Vanheeswijck", met kantoren te Brussel (1000 Brussel), Verenigingsstraat 57-59, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden, en met mogelijkheid van

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

indeplaatsstelling, om al- het nodige te doen voor de publicatie vande oprichtingsakte in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, voor de inbreng/aanpassing en vervollediging van de gegevens van de vennootschap bij de BTW-administraties, in de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de Ondernemingsloketten en de overige administraties voor zoveel als nodig.

Wouter WILLEMS

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE KELVER

Adresse
KORAALSTRAAT 12 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande