DE KOMPTOIR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE KOMPTOIR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.918.220

Publication

05/06/2014
ÿþ re,craar'zi Mod Ward 11.1

g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111 11111 fjt!ii).!lojoil111

14.6eggieci 1.14 dette der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 6 MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Oncternerningsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

0508.918.220

DE KOMPTOIR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm vennootschap onder firma

Zetel Flerestraat 32 te 3300 Oplinter

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 15 mei 2014 is gebleken dat mevrouw Maggi Dehennin ontslagen is als zaakvoerder alsook als oprichter/aandeelhouder binnen de vennootschap met ingang vanaf 16 mei 2014. Als aandeelhouder wordt zij vervangen door mevrouw Godelieva Van den Eynde wonende Duinberglaan 44 te 3001 Heverlee en dit eveneens met ingang vanaf 16 mei 2014.

Apostolos Karapatsios

Zaakvoerder

....... " " "

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/01/2013
ÿþ" h

, 141 2.1

~ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_MJ.~ »i



Neergelegd ter griffe dei

Rechtbank van KooptiU el

te Leuven, de MN. 2e13

DE e í fiER,

Ondernemingsnr : 503 9 te

Benaming

(voluit) : De Komptoir

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Herestraat 32 te 3300 Oplinter (Tienen)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de onderhandse akte verleden op 01 januari 2013 dat:

1.KARAPATSIOS Apostolos, Griek, geboren te Thessaloniki op 20 april 1970, wettelijk samenwonend met Maggi Dehennin, wonende te 3300 Oplinter, Herestraat 33, beroep: arbeider

2.Dehennin Maggi, Rafaël, Maria, Belg, geboren te Leuven op 11 november 1963, wettelijk samenwonend met Apostolos Karapatsios, wonende te 3300 Oplinter, Herestraat 33, beroep: bediende

om samen een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten.

Art. 1, Benaming en maatschappelijke zetel

De vennootschap onder firma zal de naam "De Komptoir" dragen en wordt aangegaan vanaf heden voor een onbepaalde duur. De maatschappelijke zetel van "De Komptoir" wordt gevestigd te 3300 Oplinter, Herestraat 32, Conform het Wetboek Vennootschappen artikel 60 wensen wij in te roepen dat de vennootschap onder firma reeds alle handelingen zou mogen aangaan vanaf 01 augustus 2012 zijnde handelingen en verrichtingen zou kunnen stellen in en voor naam van de vennootschap in oprichting tov derden.

Art. 2. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

- groot- en kleinhandel in lederwaren en reisartikelen in leer of van leervervangers

- groot- en kleinhandel in kleding, inclusief sport, werk- en onderkleding

- groot- en kleinhandel in kledingaccessoires

- groot- en kleinhandel in schoeisel

- groot- en kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk

- groot- en kleinhandel in uurwerken en horloges

- groot- en kleinhandel in cosmetica en reukwerk

- groot- en kleinhandel in etalagemateriaal

- groot- en kleinhandel in stoffen, weefsels en garen

- groot- en kleinhandel in papier en kartonwaren

- groot- en kleinhandel in diverse artikelen met betrekking tot woninginrichting en woningdecoratie

- groot- en kleinhandel in meubels

- groot- en kleinhandel in verlichtingsartikelen

- markt en straathandel in diverse artikelen

- postorder

- het uitbaten van een online-winkel

- etalage, voor derden

- import en export

- Webdesign en hosting

11l 11111 II li I 1l'1 1111111111111

=isoios3s*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitbaten van websites niet advertenties

- Drukwerk

- Grafisch werk

- Het zelf ontwerpen en vervaardigen van textiel; het ontwerpen van een eigen mode-lijn

- Organisatie van evenementen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, dit alles binnen de wettelijke en bestuurlijke voorschriften ter zake, dit alles in binnen- en buitenland.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan werkingen van andere vennootschappen of bedrijven die een zelfde, gelijkwaardige of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbrengen, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijke welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief, zodat de vennootschap eveneens aile handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen.

Art. 3. Bestuur

De beslissingen van de vennootschap worden bij eenparigheid genomen. De benoeming en de afzetting van de zaakvoerder(s) daarentegen gebeurt bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere niet-statutaire zaakvoerder(s). Als eerste zaakvoerder wordt benoemd: KARAPATSIOS Apostolos, voornoemd, die aanvaardt, Als tweede zaakvoerder wordt benoemd: DEHENNIN Maggi, voornoemd, die aanvaardt.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangeduid, dan zal iedere zaakvoerder slechts individueel kunnen optreden tot de som van 7.500,00 EUR. Voor bedragen hoger dan 7.500,00 EUR zullen alle zaakvoerders samen optreden om de vennootschap geldig te kunnen verbinden.

Art. 4. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een bedrag van 1.000,00 EUR. Daartoe wordt door de

oprichters een inbreng gedaan als volgt;

De heer Karapatsios Apostolos doet een inbreng van 1/2 ofwel 500,00 ¬

Mevrouw Dehennin Maggi doet een inbreng van'/ ofwel 500,00 ¬

Art, 5. Bepalingen

De inbreng van de oprichters bepaalt tevens hun respectievelijke rechten in de vennootschap. Iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden. De opzegging dient per aangetekend schrijven meegedeeld te worden aan de andere vennoten.

Ingeval van overlijden van één ven de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, tenzij met eenparigheid tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten.

De vennoten hebben allen individueel het recht om toezicht en controle uitte oefenen over het bestuur van de vennootschap.

In alle gevallen die niet door deze statuten worden geregeld, wordt gehandeld conform de vennootschapswetgeving en bij gebreke aan een dergelijke bepaling conform aan de wetgeving op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Art. 6. Volmachten

De vennootschap verleent een bijzondere volmacht aan FISKAPLUS - de heer Gino Princen, boekhouder, wonende te 3473 Waanrode, Halensebaan 111 om op te treden bij het Belgisch Staatsblad, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, het handelsregister, de Kamers voor Ambachten en Neringen, de registratiecommissies, de administraties van de B.T.W. en de Directe en Vennootschapsbelastingen, een sociaal verzekeringsfonds en een sociaal secretariaat en er alle betrokken documenten en overeenkomsten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

af te sluiten en te ondertekenen en eventueel zelf volmacht te kunnen verlenen aan een derde persoon of instelling met het oog op de hierboven gestelde handelingen,

Maggi Dehennin

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; naam en handtekening

Coordonnées
DE KOMPTOIR

Adresse
HERESTRAAT 32 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande