DE LEEUW LINDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LEEUW LINDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.223.157

Publication

10/02/2014
ÿþk

Mod 2.0

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I -7,j

1 f ~ q1Iy,4 ^P

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



V beh aa Bel Staa fl

1111111111fl~~n~ini~imnnn~i

1 038 00*





Ondernemingsnr : 0899223157

Benaming

(voluit) : DE LEEUW LINDA IN VEREFFENING

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOOGSTRAAT 39.1760 ROOSDAAL

Onderwerp akte : SLUITING ! VEREFFENING

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 09 juli 2012 blijkt dat met eenparigheid van', stemmen werd aanvaard

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaar, heeft de besluiten van het

verslag bijgetreden en de rekeningen en de stukken tot staving van de liquidatie goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van

hun mandaat tot op het ogenblik van de in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering heeft vervolgens beslist om algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door hen in het kader van de vereffening gestelde handelingen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de activa en de passiva van de vennootschap vereffend

werden, zoals vermeld in het verslag van de vereffenaars.

De vergadering heeft vastgesteld dat er geen aanleiding bestaat om iets te deponeren in de Deposito- en

Consignatiekas.

Bijgevolg kan de vereffening van de vennootschap definitief gesloten worden.

De vergadering heeft de vereffening van de vennootschap definitief gesloten en heeft beslist dat de boeken: en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9300 Aalst, Mijlbkelaan 19.

Tegelijk hiermee neergelegd : kopie vonnis goedkeuring van het verdelingsplan, Aalst, 09 juli 2012

DE LEEUW LINDA

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.04.2012, NGL 05.06.2012 12148-0574-012
24/05/2012
ÿþ rod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao9s~~~"

Vo beho aan Belo Staat

Griffie

Ondernemingsnr 899 223.157

Benaming (voluit) : DE LEEUW LINDA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoogstraat 39

1760 Roosdaa l

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 28 maart 2012, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 4 april 2012, boek 932, blad 77, vak 14, blijkt dat volgende wijzigingen aan de statuten werden aangebracht:

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De comparanten verklaren tevens kennis te hebben van het verslag de dato 7 maart 2011

van de bedrijfsrevisor, Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA vertegenwoordigd door Dolf De Backer, bedrijfsrevisor-vennoot, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Becker Revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, werd aangesteld op 29 februari 2012 door het bestuursorgaan van de BVBA DE LEEUI'W' LINDA om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 45.788, 61 EUR en een netto-actief van 34.335, 73 EUR.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden voorzien. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan

met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Grimbergen, 7 maart 2012

Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. vertegenwoordigd door Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor-vennoot.

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "DE LEEUW LINDA" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen Mevrouw Linda De Leeuw, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vergadering machtigt tevens de vereffenaar tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift aan de rechtbank van koophandel tot bekomen van de

bevestiging van zijn benoeming.

00 ce watste biz van Lci,kB ve" p-ie=den Recto Na.}i.. E" ic e ;a . gbeid var ce " %.." .,rnen:erende notaris netzit van de perso(olníen,

tevice a 'ec-t5: ersoc^ te=, aanz en Stan oerden te venegenwoordrgen

Verso Naah' o' t aroteKe ing

mod 11.1

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrij-vingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de 'hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerder & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent tevens décharge aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLISSING: Wijziging & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "DE LEEUW LINDA".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel:

" De geestelijke en lichamelijke begeleiding, verzorging, verpleging van mensen, toepassing van therapeutische baden op medisch advies, het verstrekken van paramedische verzorging, sociaal dienstbetoon in de ruimste zin van het woord.

ª% De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

" Dat alles zowel thuis, als op de vennootschapszetel, als in gehuurde of in zelf op te richten gebouwen.

" Het aantrekken en organiseren van gecontracteerde zelfstandig verpleegkundigen voor het gebied.

" Net aantrekken van patiënten ten behoeve van haar contractanten. Het in eigen naam animeren van de werking door propaganda's, publiciteiten, publicaties en contracten allerhande met o.m. artsen en patiënten; dit alles aangepast aan de evoluerende noden van alle omgevingsfactoren.

 % Het distribueren en ter beschikking stellen van bedrijfsmaterialen aan haar contractanten. Het distribueren, uitlenen en kosteloos ter beschikking stellen van medische hulpmiddelen aan patiënten van contractanten en anderen.

 % Het distribueren van maaltijden voor patiënten en andere hulpbehoevenden, alsook sanitaire ondersteuning en waakdiensten voor derden.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst;

 % beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter, roerende goederen verhuren en ter beschikking stellen van derden.

 % Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel in onroerende goederen : aankopen, verkopen, in leasing geven, huren, traden, verhuren.

 % Het verkopen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Voor-

behoudea.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 1i.1

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het twitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en 'kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Deze opsomming is niet Limitatief en de term beheer van een vermogen in deze statuten vermeld is een activiteit anders dan deze vermeld in artikel honderd zeven en vijftig van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële markten.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni te 20 uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarver-gadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, ln voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een

commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Volmacht

Ais bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld : de heer Guido Vermoesen, boekhouder, te 9300 Aalst, Mijlbekelaan, 19, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziginglverbetering en doorhaling van de inschrijving van de

Op de laatste biz. van Luik S vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

be,houdeq

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aiinexès dn Moniteur belge

Bijhgen- bij- het Belgisch Staatsblad-=24/05/2012

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-ontbinding.- coordinatie statuten.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 21.06.2011 11188-0502-012
22/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN i'-2("uoRIi.DEL

1 2. 04. 2011

.

,

I~ENï3Iw Ij~ ~,f i~iDE

Ondernemingsnr : 0899223157

Benaming

(voluit) : DE LEEUW LINDA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEDEBAAN 79 - 9300 AALST

Onderwerp akte : OVERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag der buitengewone algemene vergadering dd 05.01.2011 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd aanvaard :

- de overplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9300 Aalst, Ledebaan 79 naar 1760 Roosdaal, Hoogstraat 39 met ingang van 05.01.2011.

Aalst, 05.01.2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a~w

~u~n~

" iiosaso"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes chu Moniteur belge

De Leeuw Linda zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 23.06.2010 10205-0005-012

Coordonnées
DE LEEUW LINDA

Adresse
HOOGSTRAAT 39 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande