DE LORK CATERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LORK CATERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.314.450

Publication

05/10/2012
ÿþt





Lu





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerçeiega texlgrif" fie clef

Rechtbank van Kp.opfrePele, t~l..gWyert, de 2 ra SEP. 2'31?

DféGefFee;

Griffie

" iaieaas~*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0475.314.450.

Benaming

(voluit) : De Lork Catering

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Familielaan 5

(veeciig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 14 augustus 2012 dat de buitengewone algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "H & A", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3191 Hever-Schiplaken, Lisdoddeweg 8, RPR Leuven 0444.965.922., en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Lork Catering", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3190 Boortmeerbeek, Familielaan 5, RPR Leuven 0475.314.450., de volgende beslissingen hebben genomen, in bijzijn van al hun aandeelhouders en vennoten en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van H & A om te zetten in euro, zodat het in het

totaal dertig duizend negenhonderd honderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69,-) bedraagt,

BESLISSING TWEE

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van H & A te verhogen met eenendertig duizend en dertien euro eenendertig cent (¬ 31.013,31,-) om het van dertig duizend negenhonderd honderd zesentachtig euro negenenzestig cent op tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00,-) te brengen, door omzetting in het kapitaal van een bedrag van eenendertig duizend en dertien euro eenendertig cent op te nemen uit de reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen; het aantal aandelen dat het kapitaal vertegenwoordigt blijft derhalve ongewijzigd.

BESLISSING TWEEIBIS

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat het kapitaal effectief werd gebracht op tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00,-), volledig is geplaatst en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen,

BESLISSING DRIE

L Besluit tot fusie

a. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Lork Catering", zowel de rechten ais de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "H & A die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Lork Catering",

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "De Lork Catering" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "H & A", wordt bepaald op een januari tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "De Lork Catering" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "H & A", en de vanaf dan verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Lork Catering" vanaf heden op te bestaan.

Il. Ontslag - Benoeming

De vergadering aanvaardt, ten gevolge van de fusie en van de daaruitvloeiende ontbinding zonder

vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Lork Catering", het ontslag van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetxlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

de zaakvoerders van voormelde vennootschap, zijnde de statutaire zaakvoerder, mevrouw Anne Verbaet, voornoemd, en de gewone zaakvoerder, de heer Herman Verbaet, wonende te 3140 Keerbergen, Valkeniersdreef 5, bus 17, aan wie volledige kwijting van hun mandaat wordt verleend.

Ill. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid

van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

VERKLARING

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.-belastingplichtige onder nummer BE444.965.922. op het bureau te Haacht,

BESLISSING VIER

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, te weten:

Artikel 5 wordt: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro. Het is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal".

BESLISSING VIJF

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen na de Reparatiewet van drieëntwintig januari tweeduizend en één en na de wet van twee augustus tweeduizend en twee, te weten:

in Artikel 2 wordt de tweede zin vervangen door "De wetsbepalingen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschappencontract zijn niet van toepassing".

in Artikel 4 wordt de volgende paragraaf toegevoegd:

"Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen".

In Artikel 6 worden "artikel negenentwintig en verder Vennootschappenwet", "artikel drieëndertig bis, paragraaf drie Vennootschappenwet", "artikel vierendertig bis, vennootschappenwet", "artikel drieëndertig bis, paragraaf twee", de artikelen 29 en 30 van de vennootschappenwet", "artikel 34, paragraaf 2, lid 4 van de vennootschappenwet", "artikel 29 paragraaf 5 van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen" en "een miljoen tweehonderd duizend vijftig frank" door "het wettelijk bepaald minimum".

In Artikel 7 worden "artikel eenenzeventig vennootschappenwet", "artikel tweeënzeventig bis, paragraaf een vennootschappenwet" vervangen door "de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 9 worden "artikel tweeënvijftig bis van de vennootschappenwet" en "artikel tweeënvijftig quater, paragraaf een" vervangen door "de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 11 wordt "artikel 43 derde lid van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

in Artikel 11/bis worden "artikel 84 en volgende van de vennootschappenwet", "artikel 101 bis en volgende van de vennootschappenwet" en "artikel drieëndertig bis van de vennootsohappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 12 wordt "artikel vijfenvijftig van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 17 wordt "artikel zestig van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 22 wordt "artikel tweeënzestig en drieënzestig ter van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 23 wordt "artikel vierenzestig paragraaf twee vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 24 wordt "artikels vierenzestig paragraaf een en vijfenzestig van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In Artikel 30 wordt paragraaf b tot op het einde van het artikel geschrapt. '

In Artikel 34 wordt "artikel 70 bis en van de artikel 168 en volgende van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen",

-



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ln Artikel 35 wordt "artikel zevenenzeventig van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van' Vennootschappen".

ln Artikel 36 wordt "artikel zevenenzeventig ter vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen",

In Artikel 39 wordt "de artikelen honderd eenentachtig, honderd tweeëntachtig en honderd drieëntachtig van de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen".

In de ganse statuten worden de woorden "commissaris" en "commissaris-revisor" vervangen door "revisor" en "afgevaardige bestuurder" door "gedelegeerd bestuurder.





En in het algemeen worden alle formele of materiele verwijzingen naar de (gecoordineerde of samengeschakelde) wetten op de handelsvennootschappen en naar de vennootschappenwet(ten) aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen.

BESLISSING ZES - MACHTIGING

Machtiging wordt verleend aan de heer Cari Van Gestel, kantoorhoudende te 3110 Rotselaar, Steenweg op Gelrode 106, met recht van in de plaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Gauthier Clerens, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie - uittreksel - formulier I A en B - formulier Il









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 23.08.2012 12450-0046-017
18/06/2012
ÿþ ttotl2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111 111)11111] 111111111111111)1111111111111111

*12107506*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopha d .

te Leuven, de

DE Grege

©ndernemingsnr : 0475.314.450

Benaming

(voluit) : De Lork Catering

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Familielaan 5 te 3191 Boortmeerbeek

Onderwerp akte ; neerlegging fusievoorstel

Voorstel tot fusie de dato 11 april 2012 door een door overneming gelijkstelde handeling conform artikel 719 W. Venn. door de NV H & A, gevestigd te 3191 Hever-Schiplaken (Boortmeerbeek), Lisdoddeweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0444.965.922 van de BVBA De Lork Catering, gevestigd te 3190 Boortmeerbeek: Familielaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met als ondernemingsnummer 0475.314.450.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Fusievoorstel dd 11-apr-2012

Verbaet Anne,

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2012
ÿþ Asad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIiiiii06iio191uuu6*iuimi

" 12

Neergelegd ter griffie

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 MANN1 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.314.450

Benaming

(voluit) : De Lork Catering

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beringstraat 37 te 3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Uit het verslag van de zaakvoerder van 3-jan-2012 blijkt:

1, Ingevolge de wet en artikel 3 van onze statuten, beslis ik de maatschappelijke, vestigings- en administratieve zetel van de vennootschap over te brengen naar Familielaan 5 te 3190 Boortmeerbeek, en dit met ingang van heden.

2. Bijzondere volmacht met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, wordt verleend aan de heer Carl Van Gestel, wonende te Rotselaar, Steenweg op Gelrode, 106 om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen ter griffie voor publicatie in het Belgisch Staatsblad en/of verklaringen op het ondernemingsloket, BTW, directe belastingen en bij aile administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle ' beslissingen die ooit genomen worden of zullen genomen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2012
ÿþ/" .-g Mop 2,1

~r !~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bel5 Staal 11111111111j111,111111,11! N

L





Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 2 7 JAN. 2012

DE G8/ff ER,

Ondernemingsnr : 0475.314.450

Benaming

(voluit) : De Lork Catering

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beringstraat 37 te 3191 Boortmeerbeek

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Voorstel tot fusie de dato 31 december 2011 door een door overneming gelijkstelde handeling conform artikel 719 W. Venn, door de NV H & A, gevestigd te 3191 Hever-Schiplaken (Boortmeerbeek), Lisdoddeweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0444.965.922 van de BVBA De Lork Catering, gevestigd te 3190 Boortmeerbeek; Beringstraat 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met als ondernemingsnummer 0475.314.450.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Fusievoorstel dd 31-dec-2011

Verbaet Anne,

Statutair Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.06.2011, NGL 19.08.2011 11421-0327-018
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.03.2010, NGL 31.08.2010 10518-0413-018
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 30.06.2009 09344-0002-017
20/01/2009 : LE110487
06/06/2008 : LE110487
25/05/2007 : LE110487
21/04/2006 : LE110487
07/02/2006 : LE110487
16/09/2005 : LE110487
07/04/2005 : LE110487
01/04/2004 : LE110487
03/04/2003 : LE110487
03/03/2003 : LEA020766
26/07/2001 : LEA020766

Coordonnées
DE LORK CATERING

Adresse
FAMILIELAAN 5 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande