DE MEYER GUI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MEYER GUI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.221.407

Publication

04/01/2013
ÿþ _,` Mod POP 11.1

Lktit>; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Stuc!' behoud aan hi seigW $taatsh

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

D

i

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 9 DEC. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

0443.221.407

De Meyer Gui

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

*130027 2'

I 11

Zetel : Galgenberg 11, 3271 Zichem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte -sluiting vereffening Tekst :

Blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 17 december 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap dat:

- de vereffeningsrekening is goedgekeurd door de rechtbank van koophandel te Leuven en hiermee de vereffening gesloten is.

- de volledige en onbeperkte kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

- de rekeningen en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens 5 jaar bewaard blijven te Scherpenheuvel - Zichem, Galgenberg 11.

- aan de vereffenaar de volmacht wordt verleend om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit en alle formaliteiten te vervullen die na de sluiting door de wet zijn opgelegd.

De Meyer Guido

Vereffenaar

Op de laatste blz. vanLüili B vermerdëri Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenteren de notaris,hetzij van de persc(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2012
ÿþMod Word 11.1

~t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III

'12170724*

Neergelega ter griffie dei

Rechtbank van Koophande.

te Leuven. de#T. 17 DF GRIFFI

Griffie

Ondernemingsnr : 0443.221.407

Benaming

(voluit) : DE MEYER GUI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Galgenberg 11 Onderwerp akte : Ontbinding

Het blijkt uit een akte van ontbinding verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 20 september 2012, met registratierelaas " Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aarschot op 24 september 2012, boek 579 blad 95 vak 1, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur ai. W.Rens" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MEYER GUI" met zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Galgenberg 11.

Ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0443.221.407 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0443.221.407.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, voorheen te Aarschot op 7 februari 1991, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23 februari daarna onder nummer N910223-237.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, voorheen te Aarschot op 7 maart 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 25 maart daarna onder nummer 1995-03-25/240.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De huidige vergadering heeft de volgende agenda

1.Bijzonder verslag van de zaakvoerder over de ontbinding van de vennootschap waaraan een staat van activa en passiva gehecht is die minder dan drie maanden oud is, en bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor over voormelde staat.

2.Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3. Kennisname ontslag zaakvoerder

4.Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Vergoeding.

5. Machtiging vereffenaar.

6.Volmacht formaliteiten.

Ii. Oproepingen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (¬

55.776,04), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftig (2250) aandelen. Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaren de aandeelhouders formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, § 2 en artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen; zij verzaken tevens aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

III. Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder arti-kel 259 van het Wetboek van vennootschappen.

IV. De vennootschap doet geen of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

V. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

a) op 20 augustus 2012 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

V 0. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge b) op 20 augustus 2012 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA "DE MEYER GUI" een boekhoudkundige staat opgesteld op 30 juni 2012, die, rekening houdend

met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van driehonderd en zevenduizend achthonderd zestien euro zesenveertig eurocent (¬ 307.816,46) en een netto-actief van tweehonderd en twaalfduizend vijfhonderd vierenzeventig euro eenenzestig eurocent (¬ 212.574,61).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Hasselt, 20 augustus 2012. Voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", Luc BECKERS, Bedrijfsrevisor."

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor over ontbinding.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de ontbinding waaraan een staat van activa en passiva gehecht is, afgesloten op 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor bij de BVBA Beckers,Loenders & Partners te Kermt-Hasselt, Diestersteenweg 146, over de voormelde staat.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Luc Beckers, zijn hierboven uiteengezet. Alle aanwezige vennoten verklaren volledig kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet gehouden is.

Tweede besluit - Ontbinding.

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen te rekenen vanaf heden. Derde besluit  Kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer DE MEYER Guido.

Vierde besluit - Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Bezoldiging.

De vergadering benoemt tot vereffenaar : de heer DE MEYER Guido Maria, geboren te Lubbeek op 14 mei 1954, rijksregister nummer 54.05.14-275.86, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Galgenberg 11, hier aanwezig die bevestigt niet alhier getroffen te zijn door enig beroepsverbod en deze opdracht verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van de Vennootschappenwet, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de benoeming van de vereffenaar aan de voorzitter van de Rechtbank ter bevestiging of homologatie moet worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184 §2 lid I van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar de heer DE MEYER Guido, voornoemd en hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit Machtiging vereffenaar

De vergadering beslist de vereffenaar te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren.

Zesde besluit Volmacht formaliteiten

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij de diensten van de BTW, volmacht te verlenen aan het accountantskantoor "EATC & PARTNERS", gevestigd te Tielt-Winge, Kruisstraat 3 bus 1, en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Stemming.

4

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve STROEYKENS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van ontbinding; kopie akkoordvonnis.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0172-013
05/06/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4eniiinikeid 'MW tete~`.

RecibtetnU van

tg'`Le-Wer/ (;~Ei 2012

k~ #ir^r'"~ ~

Griffie

IAI *iaiooaas"

bel" aa Be Sta:

III

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0443.221.407

Benaming

(voluit) : DE MEYER GUI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Galgenberg 11

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering -Tegenstrijdig belang -Aanstelling lasthebber ad hoc

Het blijkt uit een proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering- tegenstrijdig belang -aanstelling lasthebber ad hoc, verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 21 mei 2012, dat is gehouden:

De bijzondere algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MEYER GUI", met maatschappelijke zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Galgenberg 11, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen met ondernemingsnummer 13E0443.221.407 en bij de diensten van de BTW onder nummer 6E0443.221.407.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, voorheen te Aarschot, op 7 februari 1991, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23 februari 1991 onder nummer 1991-02231237,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven, voorheen te Aarschot op 7 maart 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 25 maart daarna onder nummer 1995-03-25/240.

Uiteenzetting van de voorzitter,

De voorzitter zet uiteen hetgeen volgt :

De huidige vergadering heeft volgende agendapunten:

1. Goedkeuring van de afstand van het woonhuis te Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Galgenberg 11.

2. Aanstelling van een lasthebber ad hoc in toepassing van artikel 260 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (E

55.776,04), vertegenwoordigd door 2.250 aandelen met een nominale waarde van elk 24,79 euro.

Alle aandelen zijn aanwezig.

Tevens is de heer DE MEYER Guido, voornoemd, hier als zaakvoerder aanwezig.

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder artikel 523

van het Vennootschappenwetboek.

De vennoor'schap doet geen of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig

samengesteld werd en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Goedkeuring van de afstand van het woonhuis te Scherpenheuvel-Zichem (Averbode),

Galgenberg 11,

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 19 mei 2012 opgesteld

naar aanleiding van deze afstand in het voordeel van de heer DE MEYER Guido en besluit tot goedkeuring van

deze afstand.

De vergadering verklaart dat de interne besluitvorming op juridisch geldige wijze is verlopen, en meer

bepaald dat de bepalingen inzake tegenstrijdig belang bij besluitvorming van artikel 260 van het Wetboek van

Vennootschappen werden nageleefd.

VoZr-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tweede besluit  Aanstelling lasthebber ad hoc.

De vergadering neemt kennis van het ontwerp van de overeenkomst opgesteld door notaris Dirk Michiels te

Aarschot, houdende afstand van de gerechtigdheden (90 %) van de vennootschap in nagemeld onroerend goed

aan de heer DE MEYER Guido Maria voor de prijs van tweehonderd vierenzestigduizend zevenhonderd

achtennegentig euro zestien cent (¬ 264.798,16)

Stad SCHERPENHEUVEL-Z1CHEM - Afdeling AVERBODE

Een WOONHUIS met aanhorigheden, op en met grond, gelegen aan de Galgenberg 11, gekadastreerd

volgens titel wijk D nummer 254/A131deel, voor een oppervlakte van 11 are 5 centiare en volgens recent

kadastraal uittreksel wijk D nummer 2541E13, voor eenzelfde oppervlakte.

De vergadering duidt aan als lasthebber ad hoc om deze overeenkomst alsook de notariële akte die deze

authentiek zal vaststellen namens de vennootschap te ondertekenen

Mevrouw VUCHELEN Evy François Paula, accountant, geboren te Leuven op 3 juli 1981, rijksregister

nummer 81.07.03-362.37, in huwelijk met de heer VALGAERTS Wesley, wonende te 3460 Bekkevoort, Renaat

Woutershof 49.

Mevrouw VUCHELEN Evy komt hier tussen en aanvaardt dit mandaat.

De besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk Michiels geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering-

tegenstrijdig belang- aanstelling lasthebber ad hoc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2011 : LE079295
13/07/2011 : LE079295
08/07/2010 : LE079295
24/06/2009 : LE079295
07/07/2008 : LE079295
04/09/2007 : LE079295
29/06/2006 : LE079295
13/07/2005 : LE079295
25/08/2004 : LE079295
11/08/2003 : LE079295
24/08/2002 : LE079295
24/07/2001 : LE079295
25/09/1999 : LE079295
23/02/1991 : LE79295

Coordonnées
DE MEYER GUI

Adresse
GALGENBERG 11 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande