DE MIKS

Association sans but lucratif


Dénomination : DE MIKS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 632.607.274

Publication

24/06/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam : De Miks.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1742 Ternat, Kerkstraat 4. De vereniging ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Brussel.

Artikel 3.

§1. Het doel van de vereniging is het samenbrengen van mensen in een socio-cultureel, culinair en educatief kader, al dan niet ondersteunend aan de werking van culturele centra en/of openbare besturen/instellingen.

§2. De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

§3. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, kortom alle rechtshandelingen stellen die voor het doel gerechtvaardigd zijn, uitoefenen of laten uitoefenen. De vereniging kan in ondergeschikte orde handelsdaden stellen waarvan de inkomsten aangewend worden om haar

OPRICHTINGSAKTE EN STATUTEN - BENOEMING VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN VERTEGENWOORDIGERS

Op de stichtingsvergadering dd. 16/06/2015 hebben de stichters volgende stichtingsakte met unanimiteit goedgekeurd. Deze stichtingsakte bevat de statuten van De Miks.

Titel I - Identiteit van de stichtende leden

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen :

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden :

Titel II - Naam - Zetel - Doel - Duur

De heer Sorgeloos Toon, wonende te 9400 Ninove, Hazeleerstraat 45;

De heer Eylenbosch Jan Jos Rene, wonende te 1742 Ternat, Notestraat 8;

De heer Nijs Kris Jef Roel Pol, wonende te 1740 Ternat, Gemeentehuisstraat 42b;

De heer Segers Bart Alain Jan, wonende te 1742 Ternat, Ternatstraat 28;

Mevrouw Timmermans Nele Karel Maria, wonende te 1742 Ternat, Notestraat 59.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Miks

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kerkstraat 4

1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek)

België

*15310448*

Luik B

0632607274

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

19-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

maatschappelijk doel te realiseren.

Titel III Leden

Artikel 5.

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en uit toegetreden leden. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. Er is geen maximumaantal bepaald. Telkens de statuten spreken over leden worden hiermee de effectieve leden bedoeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6.

§1. Iedereen die bereid is de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren, kan toetreden tot de vereniging als effectief lid. Een effectief lid moet steeds een band hebben met de vereniging. De kandidaat die wenst opgenomen te worden als effectief lid, moet hiertoe een aanvraag bij de raad van bestuur indienen. De raad van bestuur is bevoegd om te beslissen over de toelaatbaarheid van effectieve leden conform de bepalingen uitgewerkt in het huishoudelijk reglement.

§2. Alleen effectieve leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7.

§1. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vereniging. Toegetreden leden hebben alleen die rechten en verplichtingen welke bepaald worden in het huishoudelijk reglement.

§2. De inhoudelijke voorwaarden voor de toetreding als toegetreden lid in de vereniging worden uitgewerkt in het huishoudelijk reglement. Een toegetreden lid moet steeds een band hebben met de vereniging.

§3. Toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

§4. De Raad van Bestuur kan ereleden aanvaarden; zij hebben geen rechten.

Artikel 8.

§1. Elk lid is vrij uit te treden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur. Het indienen van een ontslag dient steeds schriftelijk of per e-mail gebeuren. Dit ontslag gaat onmiddellijk in. Indien door dit ontslag het minimum aantal leden onder het statutaire minimum is gedaald, dan wordt het ontslag van het effectieve lid opgeschort totdat er na redelijke termijn een vervanger is gevonden.

§2. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken wanneer de uitsluiting uitdrukkelijk is vermeld in de oproeping. Een uitsluiting kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De stemming over de uitsluiting van een effectief lid is geheim. Het uit te sluiten lid heeft steeds het recht om gehoord te worden.

Artikel 9.

Uitgetreden en uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengen of gestorte lidgelden terug te vorderen. Ze mogen geen opgave, verantwoording van de rekeningen, noch het leggen van de zegels of een inventaris vragen.

Artikel 10.

§1. Het lidgeld wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur en bedraagt ten hoogste 1000 Euro.

§2. In geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 11.

§1. De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Een lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

§2. Ieder lid beschikt over één stem.

Titel IV Algemene Vergadering

Artikel 12.

§1. De algemene vergadering alleen is bevoegd voor:

a) de wijziging van de statuten;

b) de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

c) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e) de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

f) de ontbinding van de vereniging;

g) de benoeming van de vereffenaars, wanneer de vereniging ontbonden zal worden;

h) de uitsluiting van effectieve leden;

i) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

j) alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 13.

§1. Elk jaar wordt ten minste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het volgend jaar. Zij heeft plaats zo spoedig mogelijk na afloop van het vorige boekjaar en ten laatste binnen de zes maand na afsluiting van het boekjaar.

§2. De bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de effectieve leden hiervoor bij de raad van bestuur een verzoek indienen.

§3. Oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekeningen van de voorzitter of van twee bestuurders. Zij worden verstuurd per gewone post of per e-mail ten laatste acht dagen vóór de vergadering.

§4. De oproeping vermeldt de dag, uur en plaats en behelst de agenda. Deze wordt bepaald door de raad van bestuur, maar één twintigste van de effectieve leden hebben het recht punten op de agenda te brengen.

§5. In de vergadering mogen er beslissingen genomen worden in verband met punten welke niet op de agenda voorkomen, mits de eenparige instemming van de aanwezige bestuurders. Hierop vormen echter een uitzondering de beslissingen die betrekking hebben op de uitsluiting van een lid, de ontbinding, de rekeningen en begroting of statutenwijziging.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens verhindering, door de oudste van de aanwezige bestuurders; de vergadering kan echter dit voorzitterschap weigeren door, bij eenvoudige meerderheid, een ander te kiezen. De voorzitter wijst de secretaris aan.

Artikel 15

§1. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is behalve, indien de statuten het anders vermelden.

§2. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, of de stem van diegene die hem vervangt.

§3. Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 16.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Leden en derden die van een wettig belang doen blijken, kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

Artikel 17.

§1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie leden, benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De stemming over de benoeming van een bestuurder is geheim.

§2. Voor de Raad van Bestuur is er geen maximumaantal bepaald. Het aantal leden van de algemene vergadering zal steeds groter zijn dan die van de raad van bestuur.

§3. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Titel V De Raad van Bestuur

Artikel 18.

Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging.

Artikel 19.

De bestuurders worden verkozen voor een onbepaalde duur en zijn herkiesbaar.

Artikel 20.

§1. De raad kan uit zijn leden een voorzitter, één of meer ondervoorzitters, een secretaris, een penningmeester

of enig andere functionaris aanduiden.

Wordt geen voorzitter gekozen, dan presideert de oudste bestuurder de vergaderingen en oefent die de

bevoegdheden uit die in voorkomend geval gewoonterechtelijk aan een voorzitter toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

§2. De raad vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief of e-mail behelst de agenda, vastgesteld eventueel na raadpleging van de andere bestuurders.

§3. De raad vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid, bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

§4. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

§5. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de voorzitter wordt goedgekeurd. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of secretaris. Leden kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21.

§1. Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

§2. De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering. De stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim.

§3. Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dat geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien.

§4. De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 22.

§1. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn aangewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§2. De raad benoemt en ontslaat leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

§3. De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§4. De raad is verplicht een ledenregister bij te houden.

Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de effectieve leden van de vereniging, moeten

deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister

worden doorgevoerd.

Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de vereniging.

De effectieve leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen, indien er geen commissaris

werd aangesteld in de vereniging. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de raad van bestuur.

Artikel 23.

§1. De raad kan één of meer afgevaardigde-bestuurders aanstellen, belast met het dagelijks bestuur. Dit dagelijks bestuur kan de dagdagelijkse handelingen, de handelingen van minder belang en de dringende handelingen binnen de vereniging stellen. Ze beschikken onder meer over de geldige handtekeningen tegenover het Bestuur der postchecks, banken, spaarkassen en andere financiële instellingen. Binnen haar bevoegdheden kan het dagelijks bestuur de vereniging in en buiten rechte vertegenwoordigen.

§2. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de bestuurders. De dagelijkse bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur en zijn herkiesbaar.

§3. De dagelijkse bestuurders oefenen hun bevoegdheden als college uit.

§4. Elke dagelijkse bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Er dient wel rekening gehouden te worden met

de verplichtingen die volgen uit contracten met de vereniging.

Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur.

Indien door het ontslag, de werking van de vereniging in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de

dagelijks bestuurder opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

§5. De afzetting van een dagelijks bestuurder gebeurt bij gewone meerderheid van de bestuurders. De stemming over de afzetting van een dagelijks bestuurder van bestuurders gebeurt geheim.

§6. Het mandaat van een dagelijks bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de dagelijks bestuurder.

TITEL VI  Het dagelijks bestuur

TITEL VII  Vertegenwoordiging

Artikel 24.

§1. De vereniging wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door het orgaan van vertegenwoordiging.

§2. De leden van het orgaan van vertegenwoordiging worden benoemd door de raad van bestuur. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid. De stemming over de benoeming van leden van het orgaan van vertegenwoordiging gebeurt geheim.

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging worden benoemd voor onbepaalde duur.

§3. De leden van het orgaan van vertegenwoordiging oefenen hun bevoegdheden alleen uit.

§4. Elk lid van het orgaan van vertegenwoordiging kan op elk moment ontslag nemen. Het ontslag gebeurt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. Indien door het ontslag de werking van de vereniging in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van het lid van het orgaan van vertegenwoordiging opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

§5. De afzetting van een lid van het orgaan van vertegenwoordiging gebeurt bij gewone meerderheid van de bestuurders. De stemming over de afzetting van een lid van het orgaan van vertegenwoordiging gebeurt geheim.

§6. Het mandaat van een lid van het orgaan van vertegenwoordiging eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid van het orgaan van vertegenwoordiging.

Titel VIII Begroting en Rekeningen

Artikel 25.

§1. Het eerste boekjaar van de vereniging loopt van 16 Juni 2015 tot 30 Juni 2016. De daaropvolgende boekjaren lopen van 1 Juli tot 30 Juni van het daaropvolgende jaar. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor en legt ze jaarlijks ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

§2. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting legt de Raad van Bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar en spreekt de Algemene Vergadering zicht uit over de kwijting van de bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 26.

Behoudends de gevallen van rechterlijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering. Hiervoor is een aanwezigheidsquorum van 2/3 vereist. De beslissing tot ontbinding moet genomen worden met een bijzondere meerderheid van 4/5 van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het vorige lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meer vereffenaars; bij gebreke daarvan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Artikel 27.

§1. Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, de bestemming van de netto-activa wordt bepaald door de algemene vergadering, waarbij de vereffenaars voorstellen kunnen indienen.

§2. De bestemming zal een vereniging met een belangeloze doelstelling zijn.

Artikel 28.

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de wet van

27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002

De heer Segers Bart Alain Jan, wonende te 1742 Ternat, Ternatstraat 28, geboren op 10 maart 1978 te Brussel; De heer Nijs Kris Jef Roel Pol, wonende te 1740 Ternat, Gemeentehuisstraat 42b, geboren op 12 augustus 1981 te Halle;

De heer Eylenbosch Jan Jos Rene, wonende te 1742 Ternat, Notestraat 8, geboren op 25 september 1978 te Asse.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn aangewezen aan de algemene vergadering,

worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

Titel IX Ontbinding, Vereffening

Op de eerste algemene vergadering dd. 16/06/2015 werden volgende personen aangesteld als bestuurder van De Miks.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 16/06/2015. De algemene vergadering heeft tijdens de oprichtingsvergadering en overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder:

Op de eerste raad van bestuur dd. 16/06/2015 heeft de raad van bestuur onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemt:

Voorzitter: Segers Bart Alain Jan, wonende te 1742 Ternat, Ternatstraat 28;

Secretaris: Eylenbosch Jan Jos Rene, wonende te 1742 Ternat, Notestraat 8;

Penningmeester : Nijs Kris Jef Roel Pol, wonende te 1740 Ternat, Gemeentehuisstraat 42b.

Op de eerste raad van bestuur dd. 16/06/2015 werden volgende personen aangesteld als lid van het orgaan van vertegenwoordiging van De Miks.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 16/06/2015. De raad van bestuur heeft tijdens de bestuursvergadering en overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als gemachtigde die rechtsgeldig De Miks kunnen verbinden:

De heer Segers Bart Alain Jan, wonende te 1742 Ternat, Ternatstraat 28;

De heer Nijs Kris Jef Roel Pol, wonende te 1740 Ternat, Gemeentehuisstraat 42b;

De heer Eylenbosch Jan Jos Rene, wonende te 1742 Ternat, Notestraat 8.

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging hebben onbeperkt en afzonderlijke volmachten om de

vereniging te verbinden.

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging oefenen hun bevoegdheden alleen uit.

Segers Bart Eylenbosch Jan

Voorzitter Secretaris

Stichtend Lid Stichtend Lid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Toon Sorgeloos Stichtend Lid

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Akte betreffende de Raad van Bestuur

- Akte betreffende de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

Nijs Kris Timmermans Nele

Penningmeester Stichtend Lid Stichtend Lid

Coordonnées
DE MIKS

Adresse
KERKSTRAAT 4 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande