DE MUZEKANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MUZEKANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.920.165

Publication

20/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i 111.,111ilJ1111.1111

BRussn

0 7 i'.'ir>c'i9

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0544.920.165

Benaming

(voluit) : de MUZEkant

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weversstraat, 27/2, B-1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming  overname verbintenissen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 0510212014

1. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist volgende personen te benoemen als zaakvoerder.

- GOOSSENS Patrick, Weversstraat 27/2, 1730 Asse, begin mandaat: 05/02/2014, einde mandaat

onbepaald.

2. Vergoeding van de mandaten

De algemene vergadering beslist dat voornoemd mandaat kan bezoldigd worden bij beslissing van de

algemene vergadering.

3. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces

verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergaderIng dd 17102/2014

1. Overname van de verbintenissen ten name van de vennootschap afgesloten voor de oprichting van de vennootschap

Uiteenzetting:

De vennootschap is opgericht bij authentieke akte van 24/01/2014 voor notaris Mireille Sedert te Asse.

Deze statuten werden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 11/02/2014.

De heer Patrick Goossens, handelend als oprichter heeft een staat gemaakt van de afgesloten verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting volgens hiernavolgende lijst:

1. Concessieovereenkomst met de gemeente Asse betreffende de uitbating van de foyer van de cultuurzaal Oud Gasthuis en de receptieruimte `Ex-Lazarus', ondertekend te Asse op 17101/2014.

2. Arbeidsovereenkomst, ondertekend te Asse op 0110212014,

3, Alle verbintenissen aangegaan door de vennootschap tussen de datum van ondertekening van de

oprichtingsakte en de datum van de neerlegging ervan op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Die hierboven opgesomde verbintenissen zijn unaniem aanvaard ten laste en in -het voordeel van de vennootschap.

Het bestuursorgaan zal dit proces-verbaal publiceren in het Belgisch Staatsblad zoals voorzien in artikel 68 van het vennootschapsrecht.

Patrick Goossens

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/Miel*

Grime ~A1~" `~~~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad









Ondernemíngsar Benaming Suu. 9LI íJ6 S

(voluit) : de MUZEkant

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WEVERSSTRAAT 27 BUS 2 -1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte t OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat op 24 januari 2014, ter registratie aangeboden, dat hierna gemelde personen

1.De heer GOOSSENS, Patrick Gerard Marcel Jean, geboren te Anderlecht op 29 april 1966, gedomicilieerd°

te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Overveldstraat 10, doch verblijvende te 1730 Asse, Weversstraat 27/2 en 2.Mevrouw DE MEYER, Veronique Marie, geboren te Aalst op 18 februari 1988, gedomicilieerd te 1540

Herne, Steenweg Asse 92, doch verblijvende te 1730 Asse, Weversstraat 27/2, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt :

1,Rechtsvorm en naam

Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid onder de naam "de MUZEkant".

2.Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Weversstraat 27/2.

3.Kapitaal _ volstorting  samenstelling

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de' oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De heer GOOSSENS, Patrick Gerard Marcel Jean heeft inbreng gedaan in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen zijn toegekend.

Mevrouw DE MEYER, Veronique Marie heeft inbreng gedaan in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ : 9.300,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen zijn toegekend.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) en op elk der aandelen is volgestort ten belope van een derde (1/3).

4.Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. 5.Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke; bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het` inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6.Bestuur en vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere personen, zaakvoerder(s) genoemd, 'al dan niet vennoten.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of : dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht. zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een lasthebber ad hoc benoemen in de zin van artikel 259, 260, 261, 264 van het wetboek van vennootschappen. Die lasthebber ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

7. Controlerecht

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten, Iedere ' vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht over de maatschappelijke verrichtingen.

Indien de wettelijke voorschriften dit vereisen, wordt het toezicht uitgeoefend door één of meerdere commissarissen waarvan het aantal zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, die hen benoemt en de duur van hun mandaat bepaalt,

8.Algemene vergadering

Elk jaar, op de vierde vrijdag van de maand mei, om negentien uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of schriftelijk.

9.Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. 10.Bestemming van de winst

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op vocrstel van de zaakvoerder(s).

11.Vereffeningsaldo

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

12.Overgangsbepaiingen

Het eerste boekjaar begint op 24 januari 2014, en eindigt het op 31 december 2014,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierde vrijdag van de maand mei van het jaar 2015, om negentien uur,

13. Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: mevrouw DE MEYER Veronique, voormeld.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslis-sing van de algemene vergadering 14.Overneming van verbintenissen

De comparanten) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter ; griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Mireille Sedert te Ternat.

Tegelijk hiermee neergelegd een expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE MUZEKANT

Adresse
WEVERSSTRAAT 27, BUS 2 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande