DE NOBELE TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NOBELE TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.953.456

Publication

17/01/2013
ÿþ i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13010358*

U99hr

13

Griffie

.5)8.9S31156

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE NOBELE TRANSPORT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1761 Roosdaal, H$jitstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp'akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michaël PIETERS te Ninove op 20 december 2012 blijkt dat 1) De Heer DE VOS Michaël Eugène Marie Paul, geboren te Ninove op acht juli negentienhonderd vijfentachtig, RR 85.07.08-433.94, wonende te 1761 Roosdaal, Hertstraat, 52.

2)Mevrouw DE NOBELE Anny Eugenie Yvonne Marie, geboren te Elsene op negentien april negentienhonderd negenenvijftig, RR 59.04.19-424.79, wonende te 1761 Roosdaal, Herststraat, 52.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam zal dragen "DE NOBELE TRANSPORT', niet zetel te 1761 Roosdaal, Hertstraat 52 hebben opgericht.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur), volledig werd geplaatst en volstort en wel als volgt :

-De Heer Michaël De Vos voormeld onderschrijft negentig (90) aandelen en heeft de som van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,-) euro gestort, Hij is nog elf duizend honderd zestig (11.160,-) euro verschuldigd aan de vennootschap,

- Mevrouw Anny De Nobele voormeld onderschrijft tien (10) aandelen en heeft de som van zeshonderd twintig euro (620,-) euro gestort. Hij is nog duizend tweehonderd veertig (1.240.-) euro verschuldigd aan de vennootschap

De volstorting van het kapitaal werd door de oprichter gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis nummer BE47 0016 8731 3380 blijkens; attest afgeleverd op twintig december tweeduizend en twaalf.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan onderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennoot-'schap vrij over die rekening beschikken.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-iheid aangenomen.

Zij draagt de naam: "DE NOBELE TRANSPORT".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1761 Roosdaal, Herststraat, 52.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstalige deel van België of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke, beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland de volgende activiteiten in de ruimste zin met aile NAC-codes die hiertoe behoren: aannemer marmerwerken  aannemer metsel- en betonwerken  aannemer steenhouwer  aannemer van glaswerken  aannemer van niet metalen dakbedekkingen van gebouwen -- aannemer schilderwerken  aannemer van sloopwerken  aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen  aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken -- algemeen

aannemer algemeen schrijnwerk  algemene coördinatie van bouwwerkzaamheden  algemene

metaalbewerking  algemene metaalbewerking, metalen constructies, liften  behangen, schilderwerken, glaszetten - behanger  behanger-plaatser van wand-en vloerbekleding  bouwkundig advies 

: bouwmaterialen  bouwmaterialen (handel)  bouwmaterialen (hout, vernis, sanitair, ijzerwaren, foodgietermateriaal ) - bouwmaterialen (vervaardiging)  cement, kalk en gips  controle' mazouttanks/waterpompen/elektriciteitsmeters  dakdekker  dakdekker en waterdicht maken - dakwerken Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

/Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

doe-het-zelf-zaak  eindafwerking - electricien/fabrikant-installateur lichtreclame -- elektriciteit -- elektrotechniek  elektrotechnisch installateur -- fabrikant-installateur van lichtreclames  gevelwerken -- glaswerken  groothandel  groothandel in hout-houtindustrie  het bouwen en uitbaten van windmolenpark  het bouwrijp maken van terreinen  het opleggen van opritten  installateur centrale verwarming  installateur gasverwarming  installateur van verwarming met gas met individuele toestellen  installateur-frigorist -installatie (CV, klimaat, gas en sanitair)  installatie Centrale verwarming/gasverwarming/frigorist  kleinhandel  klusjesman  loodgieter  loodgieter-sanitaire installaties  loodgietermateriaal en verwarmingsinstallaties  loodgieterwerk, isolatiewerkzaamheden, verwarmingstoestellen, koeltechniek  marmerbewerker -- metaal  metser  metser/betonwerken (ruwbouw)  meubelmaker  natuursteen  niet gereglementeerde activiteiten  ontmossen van daken  optrekken van daken  optrekken van gebouwen,constructies  plaatsen van zonnepanelen  plaatsen/herstellen van schrijnwerk-glazenmaker -- plaatser van wand-en vloerbekleding  polyvalent schrijnwerker  ruwbouw  sanitair installateur sanitair installateur-loodgieter  schilder-behanger  schilder (professioneel verver)  schrijnwerk (hout, metaal en kunststof)  sleutel-op-de-deur  sleutel-op-de-deur-woning  sloopwerken  steenhouwer  steenhouwer-marmerbewerker  steenhouwer-marmerbewerker-tegelzetter  stukadoor  stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten  stukadoor, cementeer-en dekvloeractiviteiten (nieuwe vestigingswet sinds 01/09/2007)  stukadoorswerken  tegel-marmer en natuursteenactiviteiten  tegelzetter  timmerman-schrijnwerker  veiligheidcoürdinator  vervaardiging van metalen constructiewerken  vloer-en wandbekleding, tegelzetter  waterbouw  waterdichtmaken van muren, daken, terassen  weg-waterbouwwerkzaamheden  wegenbouw  monumentenzorg  import-en export van bouwmaterialen  inpakker  reinigen van machines  motorvoertuigen boven 3,5 ton  motorvoertuigen tot 3,5 ton  motorvoertuigen intersectoraal  rijwielen  droogkuiser  alle andere activiteiten die betrekking hebben tot bouwwerkzaamheden;

Frituur-uitbater, café-uitbater, ophaling en verhuur van containers, verkoop en herstelling van machines en vrachtwagens, tuinonderhoud en aanleg, zoutstrooier, op en overslag bedrijf, bergingsbedrijf met takeldienst, aan en verkoop van voertuigen allerhande, distributie, opslag, logistiek, verhuizingen zowel particulier als industrieel, openbare veilingen voor zover wettelijk toegestaan, depanage en berging, garagehouder, taxi, personenvervoer, laden en lossen van schepen, overslag op boten, afvalverwerking klassen 1,2 en 3, recyclage van afval.

Zij zal dit;doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of gelijkaardig aan het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar maatschappelijk doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.. "

ledere zaákvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op een door de zaakvoerder nader te bepalen plaats.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar,

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal

,

1.:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief , zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in funktie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennoot-'schapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en dertien

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Aanstelling van zaakvoerders : de algemene vergadering heeft terstond aangesteld ais niet-statutaire zaakvoerders:

-De Heer Michaël De Vos voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

-Mevrouw Anny De Nobele, voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

Zij verklaren dat er in hunnen hoofde geen enkel beletsel is tot de uitoefening van voormeld mandaat. Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerders is bezoldigd en voor onbepaalde duur.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één oktober tweeduizend en twaalf, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

De comparanten verklaren bijzondere volmacht te geven aan FOND EN PARTNERS, kantoorhoudende te Ninoofsesteenweg 109 -- 9450 Denderhoutem

Vertegenwoordigd door Mevrouw Annabelle De Block, wonende te Ninoofsesteenweg 109  9450 Denderhoutem teneinde aile formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntenbank Ondernemingen, en het bekomen van een ondernemingsnummer en hen te machtigen tot het stellen van aile formaliteiten bij het Ondernemingsloket en de BTW-administratie.

Voorgaande beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerder worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel. Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd : expeditie van de oprichtingsakte

i Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.09.2015 15571-0564-013
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0381-014

Coordonnées
DE NOBELE TRANSPORT

Adresse
HERSTSRAAT 52 1761 BORCHTLOMBEEK

Code postal : 1761
Localité : Borchtlombeek
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande