DE NOVO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NOVO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.658.985

Publication

07/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306633*

Neergelegd

05-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541658985

Benaming (voluit): De Novo Consult

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Kruisheide 22 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op vier november tweeduizend dertien, hebben:

De heer JANSSEUNE Bart André Cornelius, rijksregister nummer 68.09.03115.25, geboren te Duffel op 3 september 1968 en zijn echtgenote mevrouw DIJKSTRA Petra Jeannette, rijksregister nummer 68.05.30-528.35, geboren te Leeuwarden (Nederland) op 30 mei 1968, wonende te 3140 Keerbergen, Kruisheide 22 B.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming De Novo Consult, en met zetel te 3140 Keerbergen, Kruisheide 22 bus B opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Elke oprichter plaatst negenduizend driehonderd euro, volledig volgestort. Elke oprichter ontvangt vijftig aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 18.600,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, daarin begrepen het waarnemen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestuursmandaten en opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

c) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhoud, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen.

d) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

e) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen; waarborgen verstrekken, borgstellen of aval verlenen; de vennootschap mag alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen;

f) Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

g) Consultancy en business development;

h) Groothandel en kleinhandel, distributie, invoer en uitvoer van hardware en software en diensten hieromtrent.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

Luik B - Vervolg

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meerdere benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op 12 december om 17u00.

Het boekjaar loopt elk jaar van 01 juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

De oprichtingsvergadering beslist dat het 1ste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien en dat de 1ste jaarvergadering wordt gehouden op 12 december 2015 om 17u00.

De vennootschap bekrachtigt alle handelingen gesteld door de zaakvoerder voor en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 01 oktober 2013.

Benoeming

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerder: de heer Jansseune Bart, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0587-011

Coordonnées
DE NOVO CONSULT

Adresse
KRUISHEIDE 22, BUS B 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande