DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN

Divers


Dénomination : DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 406.079.909

Publication

11/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken, kopie

na neerleg ging ter griffie van de akte

-- " neerneleadionhfpncen

--_,"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad:

7."

02 JULI 2014

kr ii vn c ç{erlandz,lalige

lb..7r@giencini Brrk=5-1

1111111,11M111,11111111

Ondernemingsnr: 0406.079.909

Benaming

(voluit) : De ondernemingen Wijns en zonen

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lenniksesteenweg 54, 1671 Pepingen

(volledig adres)

Onderwerp akke Neeriegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL in verband met

DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE)

VAN

DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Brussel

btw BE 0406e9.909

met zetel te

Lennlksesteenweg 64, 1671 Pepingen

(overgenomen vennootschap)

MET

Immo vvuus

naamloze vennootschap

RPR Brussel

ondernemingsnummer 0422.869.223

met zetel te

Lenniksesteenweg 64,1671 Pepingen

(overnemende vennootschap)

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 en artikel 719 en verder van het Wetboek van Vennootschappen

5.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN en de naamloze vennootschap IMMO WIJNS hebben beslist het onderhavig overeenkomstig de artikelen 676 en

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze FUSIE) door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de bvba DE ONDERNEMINGEN WIJ NS EN ZONEN wordt overgenomen door de nv IMMO WUNS zonder uitgifte van nieuwe aandelen en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719W. VENN. 1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen a)kientiteit van de overnemende vennootschap IMMO WUNS nv

De naamloze vennootschap IMMO WIJ NS met zetel te Lenniksesteenweg 54, 1671 Pepingen en gekend onder RPR Brussel endememingsnummer 0422.869.223.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris André Derkinderen met standplaats te Halle-Buizingen, op 28 mei 1982, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna onder nummer 1276.

De statuten werden sindsdien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Koen Diegenant met standplaats te Halle-Buizingen, op 11 april 2005, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 juni daarna onder nummer 05087175.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 496.000,00 verdeeld over 40.000 aandelen op naam zonder nominale waarde met leder een fractiewaarde van 1140.000ste van het kapitaal verdeeld als volgt:

-Dhr, Wijns Lucien 10.000,00 aandelen (VG) 25,00%

-Dhr. Wijns Jozef 9.996,00 aandelen (VO) 24,99%

-Mevr. Desaegher M-L 2,00 aandelen (VO) 0,01%

-Mevr. Wijns An 20.000,00 aandelen (BE) 50,00%

20.000,00 aandelen (VE) 50,00%

Totaa1:40.000,00 aandelen (VE)100,00%

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

zowel voor eigen rekening ais voor derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon: het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, verpanden en hypothekeren, het ruilen, het beheren en het productief maken van allerhande onroerende en roerende goederen; kortom aile beheer van onroerende en roerende goederen en de beschikking ervan.

Zij mag aile handels-, nilverhelds-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samengaand doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheld van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmede een participatieverhouding bestaat, en door de bestuurders van de ondernemingen, zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Zij zal hiertoe een jaarlijkse provisie bedingen waarvan het bedrag bepaald wordt op een per duizend op het bedrag van de gewaarborgde schulden.

Als bestuurders werden benoemd:

-Dhr. Wijns Lucien;

-Dhr, Wijns Jozef;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Mevr. De Saegher Marie-Louise.

Blijkens beslissing van de algemene vergadering van 19 mei 2009.

Als gedelegeerd bestuurder werden benoemd:

-Dhr. Wijns Jozef

Blijkens beslissing van de raad van bestuur van 19 mei 2001

-Mevr. Desaegher Marie-Louise

Blijkens beslissing van de raad van bestuur van 30 december 2012.

b)Identiteit van de over te nemen vennootschap DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ONDERNEMINGEN W1JNS EN ZONEN met zetel te Lenniksesteenweg 54, 1671 Pepingen gekend onder RPR Brussel, btw BE 0406.079.909.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Guy Torrekens met standplaats te Sint-Genesius Rode op 14 januari 1969, -gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna onder nummer 230.5.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris André Derkinderen met standplaats te Halle-Buizingen op 11 november 1991, houdende een kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 229.301,51 vertegenwoordigd door 3.083,00 aandelen met een nominale waarde van ¬ 74,37 verdeeld ais volgt:

-IMMO WIJNS nv3.083,00 aandelen 100,00 %

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig de statuten ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

-Alles wat verband houdt met schrijnwerkerij, dakwerk en diverse houtbekledingen.

-Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon; het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, verpanden en hypothekeren, het ruilen, het beheren en het productief maken van allerhande onroerende en roerende goederen; kortom het beheer van onroerende goederen en de beschikking ervan.

-Zij mag daarenboven aile handelingen van commerciële, industriële, roerende en financiële aard uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp der vennootschap.

-Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen.

-De algemene vergadering heeft alleen bevoegdheid om dit voorwerp te verklaren."

Als zaakvoerders werden benoemd:

-Dhr. Jozef Wljns

-Dhr. Lucien Wijns

2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de ovememende vennootschap het Initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zef overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De fusie zal worden verwezenlijkt niet toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen niet betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals 'lierne vermeld, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1* van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN bvba, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door IMMO WIJNS nv.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie is ingegeven vanuit de doelstelling twee vennootschappen met een gelijkaardige activiteit samen te voegen tot één vennootschap. Flet is immers zo dat de activiteiten van de vennootschap DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN bvba reeds gedurende ongeveer een jaar zijn stopgezet. Door het samenvoegen van de vennootschap zal een meer overzichtelijke structuur worden bekomen waardoor de vennootschap eenvoudiger zal kunnen worden

Tevens zal ingevolge de beperking van het aantal vennootschappen, een administratieve besparing worden gerealiseerd.

Tenslotte Is deze fusie ingegeven vanuit de doelstelling de vermogens- en liquiditeitspositie van de pattimoniumvennootschap te verhogen ten aanzien van de financiële instellingen in het kader van het afsluiten van toekomstige financieringen voor andere projecten, waarbij de bestuursorganen opmerken dat er recent een nieuw project werd opgestart. Een hogere liquiditeitspositie zal immers een gunstige invloed hebben op de financieringsvoorwaarden. De bestuursorganen merken op dat ingevolge deze fusie de solvabIllteitspositie van de vennootschap zal stijgen van 53,87% tot 73,71%

Tevens verklaren de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat de verrichting niet is ingegeven vanuit fiscale overwegingen, behoudens een beperkt bedrag aan notionele interestaftrek, worden immers geen andere fiscale aftrekposten overgedragen door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap.

Op basis van het bovenstaande menen de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat deze verrichting is ingegeven vanuit overwegend zakelijke motieven en niet vanuit fiscale overwegingen waardoor deze verrichting op het vlak van directe belastingen fiscaal neutraal zal geschieden aangezien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden opgenomen in art. 183bis jo. 211,4e lid W1B 1992.

Op het vlak van de registratierechten verklaren de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat het integrale vermogen van de overgenomen vennootschap, aile activa en passive, zowel de rechten als de verplichtingen, zullen worden overgedragen aan de overnemende vennootschap waardoor deze verrichting kwalificeert als de overdracht van een algemeenheid in de zin van artikel 117, § 1 jo. 120 in fine en bijgevolg zef geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00.

Tevens verklaren de zaakvoerders dat de verrichting op het vlak van btw fiscaal neutraal zal geschieden aangezien het vermogen dat Ingevolge deze fusie wordt overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van artikel 1110. 18 § 3W. Btw.

\ Ten slotte verklaren de bestuursorganen dat de verrichting op het vlak van verkeersbelasting niet neutraal zal geschieden aangezien ingevolge deze fusie een wagen zef worden overgedragen. Deze overdracht zal f1 bijgevolg geen verschuldigdheid van verkeersbelastingen met zich meebrepgen.

1-----) CP-Qk Uxe-e" bq ri (-64-cciltt , Q1W uLLIUDLIJ cri- MlItz in,

cz.,- xrryvr-n.::, Gu I In,

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennciotschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 01/1/2014.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Aile aandelen dle het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

5.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6.Bepalingen met betrekking tot de onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is in het bezit van onroerende goederen die ingevolge deze fusie zullen worden overgedragen naar de overnemende vennootschap.

De bodemattesten die betrekking hebben op de onroerende goederen die ingevolge deze fusie zullen worden overgedragen, zijn aangevraagd en zullen uiterlijk op de datum van de authentieke akte beschikbaar zijn.

BIJKOMENDE VERMELDINGEN

I.Wijziging vaii de statuten van de overnemende vennootschap

Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het doel van de verkrijgende vennootschap te verfijnen, zonder dat hiervoor een verslag en een staat van actief en passief dient te worden opgesteld door de vennootschap (D. Napolitano en L. Van Eisen, 'Standpunt fusie en doelwijziging, notariële koudwatervrees", T.R.V. 2002, p. 404-407.). Deze doelwijziging zal door de notaris worden opgenomen in de fusieakte.

Flet nieuwe doel van de vennootschap zal ingevolge deze doelwijziging als volgt

'De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair.

I.Patrirnoniumvennootschap

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden ais omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september '1993 inzake vastgoedmakelaar;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil In het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in aile bestaande of op te richten, Industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening 'van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Il. Holding

)het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vomi van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2)het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerdersfunctles, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3)het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

III.Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1)alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2)alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3)het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon;

4)het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuels of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever Of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheid stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, voimachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag aile handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeid zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

Buiten deze doelwijziging zullen geen bijkomende wijzigingen worden doorgevoerd aan de statuten van de vennootschap behoudens een eventuele actualisatie van de statuten,

2.Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting Worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

'

3.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

4. Fusiebalans

De fusiebalans "zoals opgenomen als bijlage bij dit fusievoorstel betreft een cijfermatige weergave van de gevolgen van deze herstructurering.

5.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschappen, ten minste 6,5 weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind juli 2014 zou zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 3 juni 2014 te Pepingen in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren gelijktijdig moeten worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig art. 725 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de overgenomen vennootschap,

DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN bvba,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerders,

Dhr. VVijns Lucien

Dhr. Wijns Jozef

Bijlage 1; Fusiebalans

Voorbehouden 4, con het Eeigisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

22/10/2014

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

nPQrgelegd/onfvengen op

1 3 OKT. 2014

ter griffie van de kifittrlandstalige rhtb?nk van kophandel Brusse

Voor« 14193136*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr :0406.079.909

Benaming (voluit) :DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lenniksesteenweg 54, 1671 Pepingen (ELIngen)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: FUSIE

Tekst:

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PERS, te Vilvoorde, op 30 september 2014.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN", met zetel te 1671 Pepingen (Elingen), Lenniksesteenweg 54, de volgende beslissingen genomen heeft.

II. BESLUITEN.

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, waarvan de vennoot en de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen kosteloos een afschrift konden verkrijgen, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

5 1. BESLUIT TOT FUSIE.

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij beeluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "IMMO WIJNS", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN".

Deze fusie geschiedt zonder uitgifte van aandelen aan de enige vennoot van de inbrengende vennootschap ter vergoeding van zijn inbreng alsook zonder kapitaalverhoging binnen de overnemende vennootschap.

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN" verklaart dat het vermogen van deze vennootschap volgende onroerende goederen bevat:

GEMEENTE WATERLOO - DERDE AFDELING.

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen Avenue d'Iéna 20, bekend ten kadaster of het geweest zijnde sectie L volgens titel deel van nummer 647/F en volgens recent uittreksel van de kadastrale legger nummer 647/N, groot volgens meting in titel vermeld en volgens huidig kadaster tien are éénenveertig centiare.

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd): drieduizend

achthonderdtweeéntwintig (3.822,00) euro.

GEMEENTE WATERLOO - VIERDE AFDELING.

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen

Avenue des Marnières 31, bekend ten kadaster of het geweest zijnde sectie 0

emolg

volgens titel deel van nummer 390/A en volgens recent uittreksel van de kadastrale legger nummer 390/L, groot volgens meting in titel vermeld en volgens huidig kadaster acht are dertig centiare.

Kadastraal inkomen (niet-gelndexeerd): vierduizend

negenhonderdzestig (4.960,00) euro.

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Het woonhuis, staande en gelegen te Waterloo, Avenue d'Iéna 20,

behoort de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" toe als volgt:

- de grond om hem te hebben gekocht van de coöperatieve vennootschap "ID Home", met zetel te Mont-Saint-Guibert, ingevolge akte verleden door Meester André Derkinderen, notaris te Halle (Buizingen), met tussenkomst van Meester Dominic Bequet, notaris te Prof ondeville, op vijftien december negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Nijvel op negenentwintig januari negentienhonderd negentig, boek 3451, nummer 3;

- de gebouwen om ze er op haar kosten te hebben laten oprichten.

Het Woonhuis, staande en gelegen te Waterloo, Avenue des Marnières 31, behoort de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" toe om het te hebben gekocht van de naamloze vennootschap "S.A. Promo Cavell N.V.", met zetel te Gembloux, ingevolge akte verleden door Meester Luc Barbier, notaris te Braine-l'Alleud, met tussenkomst van Meester André Derkinderen, notaris te Halle (Buizingen), op drie augustus negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Nijvel op drieëntwintig augustus nadien, boek 4255, nummer 15.

STEDrNBOUw.

Er wordt er aan herinnerd:

I° dat er geen mogelijkheid bestaat om op de goederen werken of handelingen in de zin van artikel 84, § 1 en 2 van het Waals Wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie "WWROSPE" uit te voeren zonder het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning;

20 dat er regels bestaan inzake het verval van de stedenbouwkundige vergunningen;

30 dat het bestaan van een stedenbouwkundig attest niet vrijstelt van het aanvragen en het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning.

Inlichtingen.

Overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 85 en 150bis van het WWROSPE verklaart de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen", krachtens de brieven gestuurd door de gemeente Waterloo op elf augustus tweeduizend veertien, dat:

I. Gewestelijke ruimtelijke ont

- de goederen in woonzone gelegen zijn goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 1

2. stedenbouwkundige reglemente

- de goederen niet onderworpen zijn aan stedenbouwreglement.

3. RUimteli'ke stedenbouw en beschermin. van het fratrimonium.

De goederen:

niet gelegen zijn binnen een omtrek in de zin van artikelen 167 (te

heraanleggen sites), 172 (stedelijke revitalisatie) of 173

(stadsvernieuwing) van het WWROSPE;

niet onderworpen zijn aan het voorkooprecht voorzien bij de artikelen 175 en volgende van het WWROSPE, noch opgenomen zijn binnen de grenzen van een onteigeningsplan;

niet ingeschreven zijn in de beschermingslijst in de zin van artikel 193 van het WWROSPE;

- niet geklasseerd zijn overeenkomstig artikel 196 van het WWROSPE of geviseerd door een lopende klasseringsprocedure;

- niet gelegen zijn in een beschermingsgebied in de zin van artikel 209 van het WWROSPE;

niet gelegen zijn in een site opgenomen in de inventaris van archeologische sites in de zin van artikel 233 van het WWROSPE.

4. Wegvoorzieningen.

- de goederen toegang hebben tot een weg die, gelet op de plaatselijke

DL

DL

wikkelingsplannen.

volgens het gewestplan van Nijvel

december 1981.

n.

de toepassing van een gemeentelijk

22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

--1M5UUiffi

Staatsblad

Luik B - vervolg

.toestand, voldoende uitgerust is in water en elektriciteit, met een sterke verharding en voorzien van een voldoende breedte.

5. Vergunningen of certificaten.

- de goederen het voorwerp uitgemaakt hebben van een verkavelingsvergunning afgeleverde

1) op vijfentwintig april negentienhonderd achtenzestig (ref. 872/L.156/327/PL.126) voor het goed te Waterloo, Avenue d'Iéna 20;

2) op dertig oktober negentienhonderd negenentachtig (ref. 872/L.625/327/PML/51) voor het goed te Waterloo, Avenue des Marnières 31;

- de goederen het voorwerp uitgemaakt hebben van een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd:

1) op negentien juni negentienhonderd negenentachtig (nummer 871/10599) aan de coöperatieve vennootschap "ID Home" voor het goed te Waterloo, Avenue d'Iéna 20;

2) op achtentwintig december negentienhonderd negentig (nummer 871/11038) aan de naamloze vennootschap "S.A. Promo Cavell N.V." voor het goed te Waterloo, Avenue des Marnières 31,

6. Perimeter van kwetsbare " ebieden.

- zij geen kennis heeft dat de goederen opgenomen zijn in of in de nabijheid zijn van één van de "Seveso" perimeters aangenomen in toepassing van artikel 136bis van de WWROSPE, noch, meer algemeen, opgenomen zijn in één van de perimeters van artikel 136 WWROSPE (natuurreservaat, Natura 2000, enz.).

OVSKSTROMINGSGEBIEDEN.

Overeenkomstig artikel 68-7 van de wet van 25 juni 1992 op de landsverzekeringsovereenkomst, verklaart de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" dat naar haar weten de goederen, voorwerp dezer, zich niet bevinden in een door de Waalse regering afgebakende zone als zijnde een gebied voor mogelijke overstroming door overlopen van waterlopen.

ONTEIGENING - KLASSERING - ROOILIJN - INNEMING.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" verklaart niet te weten dat de goederen het voorwerp uitmaken van onteigenings- of beschermingsmaatregelen genomen overeenkomstig de wetgeving op monumenten, getroffen zijn door een erfdienstbaarheid met betrekking tot een rooilijn, noch belast zijn met een onder- of bovengrondse inneming in het voordeel van een openbare macht of een derde.

BESTAANDE TOESTAND.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" verzekert dat alle door haar uitgevoerde handelingen en werken in de goederen overeenkomstig de stedenbouwkundige voorschriften zijn geschied. Bovendien verklaart zij niet te weten dat de goederen bezwaard zouden zijn met enige onregelmatige handelingen of werken uit hoofde van derden.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" verklaart dat de goederen thans gebruikt worden als woning. Zij verklaart dat, bij haar weten, deze bestemming wettig is en dat deze onbetwist is.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" verklaart dat bovenbeschreven goederen niet het voorwerp zijn van een stedenbouwkundige vergunning of stedenbouwkundig attest waaruit de mogelijkheid blijkt om op de goederen één van de handelingen of werken bepaald door de van toepassing zijnde regionale wetgeving te verrichten of te behouden en dat zij niets verzekert omtrent de mogelijkheid om op de goederen één van de handelingen of werken bepaald door voormelde wetgeving te verrichten of te behouden.

WAALSE WOONCODE.

De partijen verklaren dat hun aandacht gevestigd is op de bepalingen van de Waalse Wooncode en in het bijzonder:

- op de verplichting om de goederen uit te rusten met rookdetectoren in goede werkieg en door BOSEC gecertificeerd (tenminste één per verdieping, twee per verdieping met een oppervlakte groter dan 80 m2, bij voorrang in de inkomhallen, nachthallen en gangen);

- op de vereiste van een verhuurvergunning voor bepaalde categorieën van woningen;

- alsmede op de toepasselijke sancties ingeval van miskenning van deze bepaling en onder meer op de aan de overheid toegekende mogelijkheid om

---- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

g

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

bewarende maatregelen of de uitvoering van werken te bevelen of om het toegangsverbod tot of de onbewoonbaarheid van de betrokken woning te verklaren.

De naamloze vennootschap "Immo Wijns" zal et haar persoonlijke zaak van maken de goederen met de vereiste detectoren uit te rusten.

De verkoper verklaart dat de goederen:

- geen collectieve woningen omvattende waarvan ten minste één kamer of één sanitaire installatie wordt gebruikt door verschillende gezinnen;

- geen kleine individuele woningen zijn waarvan de woonoppervlakte niet groter dan 28 m2 is;

- geen gebouwen zijn, welke oorspronkelijk niet voorzien waren voor bewoning, maar voor dit doeleinde worden gebruikt.

In deze drie gevallen voor zover zij verhuurd worden ten titel van hoofdverblijfplaats van de huurders

- geen kleine individuele woningen zijn hoofdzakelijk verhuurd als

studentenverblijf (koten, enz,).

VERDELING - VERKAVELING.

De grond van de woning te Waterloo, Avenue d'Iéna 20, heeft, onder

grotere oppervlakte, het voorwerp uitgemaaktvan een

verkavelingsvergunning, afgeleverd door het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Waterloo op 25 april 1968 onder referentie 872/L.156/327/ FL.126. Deze verkavelingsvergunning werd gewijzigd en heeft daarna het voorwerp uitgemaakt van een akte van neerlegging van wijzigende verkavelingsvergunning, verleden door Meester Monique Evrard, notaris te Genappe, op 22 maart 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor van Nijvel op 29 maart nadien, onder formaliteit nummer 46-T-02881.

De grond van de woning te Waterloo, Avenue des Marnières 31, heeft, onder grotere oppervlakte, het voorwerp uitgemaakt van een verkavelingsvergunning, afgeleverd door het collage van burgemeester en schepenen van de gemeente Waterloo op 30 oktober 1989 onder referentie 872/L625/327/ PML/51. Deze verkavelingsvergunning heeft daarna het voorwerp uitgemaakt van een akte van neerlegging van verkavelingsvergunning, verleden door Meester Luc Barbier, notaris te Braine-l'Alleud, met tussenkomst van Meester André Philips, notaris te Koekelberg, op 9 mei 1990, overgeschreven op het hypotheekkantoor van Nijvel op 6 juni nadien, boek 3517, nummer 1,

De NV "Immo Wijns" verklaart kennis te hebben van voormelde akten om er voorafgaandelijk aan heden een kopie van te hebben ontvangen. Zij wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien.

Zij verplicht zichzelf en haar rechthebbenden ten welke titel ook of huurders tot respect van alle clausules, erfdienstbaarheden en voorwaarden erin vervat.

Bij elke eigendoms- of genotsoverdracht van de hierbij overgedragen goederen zullen de translatieve of declaratieve akten van eigendoms- of genotsoverdracht, de uitdrukkelijke melding bevatten dat de nieuwe geïnteresseerde kennis heeft van deze verkavelingsakten en dat hij er zich toe verplicht deze te respecteren.

MILIEU - BEHEER VAN VERONTREINIGDE GRONDEN.

Milieuvergunning.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" verklaart dat de goederen niet het voorwerp uitmaken van een milieuvergunning (vroeger exploitatievergunning), noch een inrichting van klasse 3 omvatten zodat artikel 60 van het decreet van 11 maart 1999 betreffende de milieuvergunning niet moet toegepast worden, noch moet worden gemeld bij deze.

Bodemverontreiniging.

De partijen verklaren dat hun aandacht werd gevestigd op de

bepalingen van het Waalse decreet van 5 december 2008 aangaande het beheer van verontreinigde gronden, krachtens hetwelk elke persoon die een verontreinigd of potentieel verontreinigd onroerend goed bezit of beheerst (in hoedanigheid van uitbater, eigenaar - overdrager of overnemer - of van bezetter) kan gehouden worden tot een geheel van milieuverplichtingen van

Voor.

behouden Luik B - vervolg

aan het

,het beheer van de grond tot de sanering ervan,

Staatsblad In afwachting tot samenstelling van de grondendatabank verklaart de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen":

i. geen activiteiten die een bodemverontreiniging zouden kunnen veroorzaken, te hebben uitgeoefend rekening houdend met het gebruik van de goederen te weten residentieel;

2, geen weet te hebben van het bestaan op heden of in het verleden op dezelfde goederen van een inrichting en activiteiten die een bodemverontreiniging zouden kunnen veroorzaken rekening houdend met het voormeld gebruik van de goederen;

3. dat er geen oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek in de zin van het Decreet werd uitgevoerd op de goederen en dat dientengevolge geen waarborg kan verschaft worden over de aard van de bodem en eventuele vervuiling.

De BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" wordt vrijgesteld ten aanzien van de NV "Immo Wijns" van alle lasten met betrekking tot een eventuele bodemverontreiniging die in de toekomst zou vastgesteld worden en van de eventuele saneringsverplichtingen in dat verband. Nochtans zal deze vrijstelling niet tegenstelbaar zijn aan de openbare overheden en zal deze worden beschouwd als nietig en onbestaande indien de BVBA "De ondernemingen Wijns en zonen" door de overheden zou erkend worden als dader van een eventuele bodemverontreiniging, of als schuldenaar, om welke reden ook, van saneringslasten of van beheersmaatregelen.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen tijdens de overschrijving van onderhavige akte.

BENZeLVIGHEID.

De naam, voornamen, plaats en datum van geboorte van partijen zijn echt verklaard door ondergetekende notaris op het zicht van de stukken door de wet vereist

Er bestaat geen enkele andere categorie van titels, die al dan niet een dee1 van het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen vennootschap vertegenwoordigen, buiten de aandelen op naam.

Alle aandelen op naam die het kapitaal van de over te nemen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen, zodat er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap worden toegekend aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap, noch dienen er bijzondere maatregelen getroffen te worden dienaangaande overeenkomstig artikel 719, 30 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen melden de comparanten dat er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de bestuurders van de overnemende vennootschap "IMMO WIJNS" enerzijds, noch aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap "DE oNDERMINGEN WIJNS EN ZONEN anderzijds,

De vergaderingen verklaren dat de activiteiten van de over te nemen vennootschap gelijkaardig zijn aan deze van de overnemende vennootschap en geheel worden gedekt door het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap,

B. De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "MMO WIJNS" wordt bepaald op één januari tweeduizend veertien,

§ 2. VASTSTELLING VAN DE FUSIE

De vergaderingen stellen vast dat:

- enerzijds de fusie is verwezenlijkt door overneming door de vennootschap "IMMO WIJNS" van het integrale vermogen, zowel de activa en passiva, de rechten en verplichtingen van de vennootschap "DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN";

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ONDERNEMINGEN wuus EN zomBN" ten gevolge van deze fusie vanaf heden ophoudt te bestaan.

§ 3. ONTSLAG.

De o dracht van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met

22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

beperkte aansprakelijkheid "DE ONDERNEMINGEN NIONS EN ZONEN", zijnde de Heer WYNS Jozef Eugène en de Heer WYNS Lucien Martin Julien, beiden voornoemd, eindigt van rechtswege naar aanleiding van onderhavige fusie. De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht, uitgeoefend gedurende de periode tussen de afsluitingsdatum van het vorige boekjaar en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

5 4. WIJZIGING DOEL.

De vergadering beslist, in toepassing van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen, om het doel van de NV "IMMO WIJNS" te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door wat hierna volgt:

" De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I, Patrimoniumvennootschap:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; elle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, elle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van elle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coôrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in elle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

II. Holding:

1) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de

3) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap:

1) elle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2) elle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3) het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheid stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van elle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

 1121P-66

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Jean-Luc Peêrs, notaris.

06/09/2012 : BL132822
25/07/2011 : BL132822
27/08/2009 : BL132822
11/07/2008 : BL132822
13/08/2007 : BL132822
18/08/2006 : BL132822
13/06/2005 : BL132822
15/06/2004 : BL132822
15/06/2002 : BL132822
17/06/1999 : BL132822
11/10/1989 : BL132822
01/01/1989 : BL132822
01/01/1986 : BL132822

Coordonnées
DE ONDERNEMINGEN WIJNS EN ZONEN

Adresse
Zetel :Lenniksesteenweg 54, 1671 Pepingen (ELIngen)

Code postal : 1671
Localité : Elingen
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande