DE REMBRANDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE REMBRANDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.895.194

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 26.08.2013 13455-0382-009
17/09/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

SEP. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0838895194

Benaming

(voluit) : JANDELIES

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS, WESTDIJK 32

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op drie

augustus tweeduizend en twaalf, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd een rollen een verzending te Meise, de 9 augustus 2012. Boek 5/429 Blad 49 Vak 8.

Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger ai D. Heyvaert (getekend)".

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JANDELIES", met maatschappelijke zetel te 1880

Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met

ondememingsnummer 0838895194 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder

nummer BE 838.895.194.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. De maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd van "JANDELIES" in "DE

REMBRANDT".

2, Artikel 1 van de statuten wordt vastgesteld als volgt;

ure vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en

draagt de naam "DE REMBRANDT"."

3,De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 1880 Kapefe-op-den-Bos, Westdijk

32, naar 1880 Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 30.

4, Artikel 2 van de statuten wordt vastgesteld als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1880 Ka-pelle-op-den-Bos, Westdijk 30."

5. De statuten worden gecoördineerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten,

11111,11j1.111111Mle1101

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305163*

Neergelegd

31-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): JANDELIES

0838895194

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1880 Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 32

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op negenentwintig augustus tweeduizend elf :

BLIJKT DAT:

1/ Mevrouw REYNDERS Liesbeth, geboren te Hasselt op negen februari duizend negenhonderdvierenzeventig, echtgenote van de Heer Haaren Jan, hierna genoemd, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 31.

2/ De Heer HAAREN Jan Paul Nora, geboren te Wilrijk op vijftien juli duizend negenhonderdvierenzestig, echtgenoot van Mevrouw Reynders Liesbeth, voornoemd, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 31.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van negenentwintig augustus tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE31 7340 3259 6655.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door Mevrouw REYNDERS Liesbeth, voornoemd: tot beloop van honderd aandelen, hetzij tienduizend euro (10.000 EUR);

- door de Heer HAAREN Jan, voornoemd: tot beloop van honderd aandelen, hetzij tienduizend euro (10.000

EUR).

Totaal: tweehonderd aandelen, hetzij twintigduizend euro.

Het kapitaal is volledig volstort zodanig dat de vennootschap thans beschikt over twintigduizend euro.

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "JANDELIES".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Westdijk 32.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of in naam of voor rekening van derden, het oprichten en uitbaten van gelegenheden voor restaurant en café in de ruimste betekenis, het organiseren van, of ter beschikking stellen van ruimten voor exposities en veilingen van het werk van kunstenaars in de schilder-, beeldhouw-, fotografische, muzische en andere takken van de kunst, alsook de productie, het handelen in, het aankopen, verkopen, invoeren en uitvoeren van dranken, voedingswaren en andere artikelen, in het algemeen en voor de horeca in het bijzonder.

De vennootschap mag voorschotten of leningen toestaan of zich borg stellen ten voordele van haar vennoten of haar zaakvoerders, of aan en ten voordele van derden binnen het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerders

Worden hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw REYNDERS Liesbeth, voornoemd;

- De Heer HAAREN Jan, voornoemd;

Hier beiden aanwezig en aanvaardend.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze

Vennootschap  DOOMS  VANDER EECKEN ACCOUNTANCY , met zetel te Buggenhout, Hauwerstraat

40, met macht tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen die tengevolge van deze

akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, ondermeer met

betrekking tot het ondernemingsloket en de B.T.W.

Coordonnées
DE REMBRANDT

Adresse
WESTDIJK 30 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande