DE REUSE ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE REUSE ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.381.311

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.02.2014, NGL 20.03.2014 14070-0057-015
24/01/2013
ÿþ'

Mal Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1790 Affligem, Balleistraat 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting van een vennootschap in het kader van de splitsing van de vennootschap

Uit een akte verleden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 07/12/2012, geregistreerd als volgt: "Geboekt 8 bladen, geen verzendingen te Asse I op 11 december 2012, boek 637 blad 79 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ontvanger: Ann Van Riet, inspecteur'

blijkt dat

De Neer DE REUS= Dirk, wonende te 1790 Affligera, Balleistraat 51

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke vennootschap in de vorm van, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Reuse Accountans & Belastingsconsulenten": waarvan de zetel gevestigd is te 1790 Affligem, Balleistraat 49, hierna «de vennootschap» genoemd.

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van' belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april, negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen, van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de accountant:

1) het nazien en corrigeren van alle boekhoudingstukken

2) de expertise, zowel privé als gerechtelijk, op het gebied van de boekhoudkundige organisatie van; ondernemingen, alsmede de analyse volgens boekhoudmethodes van de toestand en de werking van; ' ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, hun rentabiliteit en risico's.

3) de organisatie van de boekhoudingsdiensten en van de administratieve diensten van ondernemingen,' evenals het adviseren over de boekhoudkundige en administratieve organisatie van ondernemingen.

4) de organisatie en het voeren van de boekhouding van derden,

5) het verstrekken van advies in belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij andere opdrachten dan deze bedoeld in 1) en 4) en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden of waarin hij de opdrachten als bedoeld in artikel 64 paragraaf 2 van de gecoördineerde wetten op de' handelsvennootschappen (artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen), verricht.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1)het verstrekken van advies in alle belastingaangelenheden;

2)het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3)het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens de vennootschapswet (het wetboek van', vennootschappen) toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de' externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het, doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken,

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in` alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :,Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : O s o . 384 -3 A /j

Benaming

(voluit) : De Reuse Accountants & Belastingsconsulenten (verkort) :

*13014112*

111

Vos behoE aan Beigi Staat,

JAN. 7.013

USSEL

Gril; fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens' haar' doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij ; die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden: aan- en verkoop van onroerende goederen, in België of in het buitenland, in vruchtgebruik, naakte eigendom of volle eigendom. Deze onroerende goederen kunnen worden gebruikt voor de exploitatie van de vennootschap, voor de verhuur of voor de terbeschikkingstelling van de zaakvoerder,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij Kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro verdeeld in 1860 aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/1860 ste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend,

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die , handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene

zaakvoerders zijn aangesteld -- kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer ' gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA «De Reuse Accountants & Belastingsconsulenten»;

 De Heer DE REUSE Dirk, wonende te 1790 Af ligera, Balleistraaf 51,

Benoemde zaakvoerder komt in dit proces-verbaal tussen en verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De eventuele vergoeding van de zaakvoerder wordt bepaald krachtens een besluit van de eerste gewone algemene vergadering

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage; afschrift van de akte + bijzonder verslag van de zaakvoerder aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders met betrekking tot de deels- en andere wijzigingen (van burg, BVBA Accountantskantoor De Reuse) + verslag van de oprichter aan de algemene vergadering der aandeelhouders m.b.t. de inbreng in natura in het kader van art. 219 van het wetboek van vennootschappen (van burg. BVBA De Reuse accountants & beslastingsconsulenten) + verslag betreffende de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.02.2016, NGL 01.03.2016 16055-0404-015

Coordonnées
DE REUSE ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENT…

Adresse
BALLEISTRAAT 49 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande