DE ROOCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ROOCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.537.205

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0085-012
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13108-0482-010
27/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303470*

Neergelegd

25-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): De Roock

0836537205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1741 Ternat, Bollestraat 17

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "De Roock"

2. De zetel is gevestigd te 1741 Ternat (Wambeek), Bollestraat 17.

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf vijfentwintig mei tweeduizend en elf.

4. Oprichters

De heer DE ROOCK, Jan, geboren te Asse op 28 oktober 1975, met woonplaats te

1741 Ternat, Bollestraat 17.

De heer DE ROOCK, Jos, geboren te Asse op 5 maart 1974 met woonplaats te

9230 Wetteren, Westremdries 2

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen zonder nominale waarde, en is is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Plaatsen, reinigen, onderhoud en herstellen van fotovoltaïsche cellen zowel bij particulieren als bij bedrijven, inclusief systemen van waterverwarming door zonne-energie.

- Installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, klimaatregeling en ventilatie en isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Bijzondere grondwerken : omvat onder meer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Drainage werken, omvat eveneens het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

- Andere grondwerken, omvat niet elders vermelde grondwerken.

- Wegenwerken en bouw van metalen kunstwerken: omvat onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals: bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo s, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enz. : omvat eveneens de rioleringswerken.

- Aanleg en onderhoud van diverse terreinen: omvat onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

- Vellen en snoeien van bomen en struiken, verhakselen van houtafval.

- Groot- en kleinhandel in producten van bosontginning, gezaagd hout, half afgewerkte producten van hout en/of verbeterd hout.

- Ruwbouw: omvat het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

- Slopingswerken omvat het slopen van gebouwen en andere bouwwerken evenals het effenen

en het wegruimen.

- Voegwerken

- Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

- Groot- en detailhandel van niet-elektrische huishoudapparaten.

- Dakdekking, plaatsen van dakdekking ongeacht welk materiaal, waterdicht maken van daken en dakterrassen, isolatie tegen vochtigheid, plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen. Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

- Thermische en geluidsisolatie.

- Vloerbedekking en muurbekleding: omvat het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekking van muren en vloeren, met uitzondering van hout.

- Stukadoorswerken: omvat plafonneer- en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes en gips en stafwerken.

- Restauratiewerken, arduin- en marmerwerken: omvat onder meer het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten, het plaatsen van arduin en marmer voor gebouwen, het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken, van marmer en steen.

- Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk: omvat onder meer het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten vensterluiken en luiken in plastiek, het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en buitenrolluiken, installatie van garagepoorten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

- Houtbewerking, vervaardigen en afwerken van allerlei meubels in hout, omvat tevens het maken van keukenkasten en plaatsen van keukens.

- Metaalconstructies en metalen kunstwerken: omvat ook montage  en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies.

- Glaswerken: omvat onder meer het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

- Schilder- en behangwerk: omvat alle schilderwerken, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

- Industriële pijpleidingen en kanalisatie: omvat onder meet het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de calorifugage van leidingen en kanalisatie.

- Centrale verwarming: sanitair en lood- en zinkwerk: omvat onder meer het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen, het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van water verzachters, het bedekken van daken in non-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling- en onderhoudswerken, het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders.

- Elektrotechnische installaties omvat eveneens de elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders. Omvat tevens de bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie.

- Speciale installaties: omvat het plaatsen , inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enz.

- Reinigen van gebouwen en opruimen van werven na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

- Diverse werkzaamheden: omvat alle niet elders bedoelde werkzaamheden, die niet bijkomstig zijn aan het voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.

- Kweken van planten, bloemen, bomen en andere landbouwproducten.

- Alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van ongebouwde en gebouwde onroerende goederen

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden telkens op de eerste vrijdag van de maand maart, om zestien uur (16:00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN

1.De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van alle vennoten.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een (mede-)vennoot.

2.Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

3. De mede-vennoten genieten bij iedere overgang van aandelen door overlijden een voorkeurrecht tot inkoop zodat zij als eerste(n) een aanbod tot aankoop zullen ontvangen om hen in de mogelijkheid te stellen de aandelen van de overleden vennoot te verwerven.

De medevennoten zullen over een termijn van drie maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief verwittigd worden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Indien bepaalde vennoten het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de vennoten die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt. De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge toestemming of bij gebrek aan overeenstemming bepaald op grond van de waarde van de aandelen zoals die blijkt uit een gemiddelde van de drie laatste jaarbalansen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30

september 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Benoeming van zaakvoerder

Worden tot zaakvoerder benoemd :

De heer DE ROOCK, Jan, voornoemd met woonplaats te 1741 Ternat, Bollestraat 17.

De heer DE ROOCK, Jos, voornoemd met woonplaats te 9230 Wetteren, Westremdries 2

Hun mandaat is voor onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering, welke desgevallend een jaarlijkse bezoldiging, vast of veranderlijk, kan

toekennen aan de zaakvoerder(s).

3. Volmacht

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS en BELASTINGCONSULENTEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, en haar aangestelden, met hierna volgende machten:

de volmachthouder zal alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

4. Overname van verbintenissen

De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht. De verschijners verzoeken de ondergetekende notaris te akteren dat zij reeds van 1 april 2011 handelingen hebben gesteld voor de vennootschap in oprichting en verklaren deze hierbij te laten overnemen door de BVBA De Roock.

.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 02.05.2017 17110-0241-014

Coordonnées
DE ROOCK

Adresse
BOLLESTRAAT 17 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande