DE RUMMENAAR

BV NV


Dénomination : DE RUMMENAAR
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 448.487.913

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0148-012
27/01/2012
ÿþ Mod YVora 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerce!egd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ( JAN. 2012

DEEG FIER.

i u iiuiii iii ii Hu11iin

*12025740*

Vc behc aan Be. Staat 1111

Ondernemingsnr : 0448.487.913

Benaming

(voluit) : DE RUMMENAAR

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Basilieklaan 39, 3270 Scherpenheuvel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

Bij akte ontvangen door Meester Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel Zichem op 28 december 2011, geboekt acht bladen, geen verzendingen te Diest op 5 januari 2012, boek 525, blad 65, vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, De Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "DE RUMMENAAR" waarin met éénparigheid van" stemmen volgende beslissingen werden genomen:

BESLISSINGEN

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de heer NUYTS Robert, wonende te Diest, Nijverheidslaan 35 voornoemd, met ingang op heden te benoemen tot bestuurder tot 30 juni 2017. De benoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door' enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Het betreft een onbezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Nuyts Michel voornoemd, uit zijn functie als afgevaardigd-bestuurder, ingaande vanaf heden. Hij behoudt zijn mandaat als bestuurder, Gelet op het feit dat de raad van bestuur geldig is samengesteld en voltallig aanwezig verklaren zij tot afgevaardigd-bestuurder te benoemen, ingaande vanaf heden tot 30 juni 2017, de heer Nuyts Robert voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Dientengevolge beslist de vergadering de aandelen aan toonder op heden te vernietigen en de omzetting dadelijk te verwezenlijken door inschrijving in het register van de effecten op naam, dat door alle aandeelhouders, op heden wordt ondertekend.

De vergadering stelt vast dat de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam werd verwezenlijkt.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 6 van de statuten met als titel "Aandelen aan toonder" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 6 AANDELEN OP NAAM - GEDEMATERIALISEERD

De effecten zijn op naam, of gedematerialiseerd. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register niet betrekking tot zijn effecten."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om in artikel 7 van de statuten met als titel "Ondeelbaarheid der aandelen" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 7 - AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - -iVRUCH-,TGEBRUIK OP AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwocrdtgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 20 van de statuten met als titel "Bijeenkomst  toelating tot de vergadering" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 20.1  Oproeping - vorm

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 20.2  Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuw-+den, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

ARTIKEL 20.3  Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

ARTIKEL 20.4  Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam of aan toonder toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Governance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "DE RUMMENAAR".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel, Basilieklaan 39.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en zowel in België als in het buitenland:

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten van en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord rationeel te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer het passend ogenblik daarvoor gekomen is, wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen of wanneer het oordeelkundig vaststaat dat een vervreemding wenselijk en financieel verantwoord is. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankomen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel, alle roerende en onroerende goederen en alle uitrustingen en materiële instellingen verkrijgen, verwerven, uitbaten, afstaan, bouwen, huren, verhuren, kopen, verkopen en ruilen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd en drieduizend euro.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t  g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in zevenduizend zestig (7.060) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder

jaar.

WINSTVERDELING:

ARTIKEL 37 - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE - INTERIMDIVIDEND

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle las-'ten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrij-'vingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-,nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan

zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van

het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van

de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de

aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

ARTIKEL 40 - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de bepalingen van de artikelen 186, 187 en

188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van "

stemmen anders besluit.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor :

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de

vennootschap opdragen.

De raad van bestuur kan een derde gevolmachtigde aanstellen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoorde-,lijkheid van de bestuurders in geval van overdre-'ven volmacht.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk "

handelen, alsook door één bestuurder die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-be-'stuurder.

Eventueel kan méér dan één gedelegeerd-bestuurder aangesteld worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk neergelegd uittreksel en expeditie.

Meester Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon !en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/10/2011
ÿþ Mod 2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

*11148691"

till

be

a

B+ st.

tir g:ilfi;a dar

RECirSib.t.t;S 4 :i1 Kooeandel

te Leuven, de

OE ~~lF~". 2C11

Griffie 7 çFP 2011

Ondernemingsnr : 0448.487.913

Benaming

(voluit) : DE RUMMENAAR

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Basilieklaan 39 - 3270 SCHERPENHEUVEL

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 29 juni 2011 om 20 uur blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

Met éénparigheid van stemmen worden herbenoemd tot bestuurder voor een nieuwe periode van zes jaar en dit tot de jaarvergadering in het jaar 2017 (betreffende het boekjaar eindigend per 3111212016) :

- De heer Nuyts Michel, wonende te Scherpenheuvel, Diestsestraat 7;

- Mevrouw Van Eyen Rosa, wonende te Diest, Nijverheidslaan 35;

- Mevrouw Nuyts Isabelle, wonende te Zichem, Park ter Heide 1 bus a;

Alle mandaten zijn onbezoldigd en alle leden van de raad van bestuur aanvaarden hun mandaat.

Met éénparigheid van stemmen wordt herbenoemd tot gedelegeerd-bestuurder voor een nieuwe periode. van zes jaar en dit tot de jaarvergadering in het jaar 2017 (betreffende het boekjaar eindigend per 3111212016) :

- De heer Nuyts Michel, wonende te Scherpenheuvel, Diestsestraat 7, die aanvaardt.

Getekend,

Nuyts Michel

Gedelegeerd-bestuurder

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0496-012
01/09/2010 : LET000432
17/08/2009 : LET000432
23/02/2009 : LET000432
16/06/2008 : LET000432
18/06/2007 : LET000432
05/08/2005 : LET000432
28/06/2005 : LET000432
01/07/2004 : LET000432
24/06/2003 : LET000432
21/03/2000 : LET000432
17/12/1998 : LET432

Coordonnées
DE RUMMENAAR

Adresse
BASILIEKLAAN 39 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande