DE SMET BRUSSELS NORTH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE SMET BRUSSELS NORTH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.667.674

Publication

16/09/2014
ÿþ Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgischeedgeefice maken kopie na neerlegging ter griffieeee

imIR!§11111

1 bel ai Be Sta

ter rec

0 5 'SEP.

griffe van de Nederlandstallge btbank van koophandel Brussel

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd 30/06/2014

De Voorzitter stelt voor om de commissaris te herbenoemen voor een termijn van 3 jaar De BVBA Degeest, Bedrijfsrevisoren, Oude Vilvoordsebaan 21 te 1860 Meise, vast vertegenwoordigd door de heer de Lovinfosse Stéphane, voor een jaarlijkse indexeerbaar bedrag van 9928,00 EUR zonder BTW.

De herbenoeming van commissaris wordt unaniem goedgekeurd.

Marcelsio BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc VANOVERSTRAETEN Gedelegeerd bestuurder

0414.667.674

De Smet Brussels North

Naamloze vennootschap

Brusselsesteenweg 605 - 1731 Asse

Herbenoeming commissaris

Op de laatste blz. van Luik 12l vermelden: -Recto : Naam en lioéeràniàfidier van ae instrumenterende notaris, hetzij vari --- pers6(6)Feir

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 14.08.2013 13426-0538-031
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 30.07.2012 12355-0348-030
23/05/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eUSsa,

`!-P,nL'.~~~

Griffie

11

" " " 12093084*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0414.667.674

Benaming (voluit) De Smet Brussels North

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 605 1731 Asse

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurders Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemenevergadering van 29 maart 2012

De vergadering stelt voor het ontslag te acteren met ingang van vandaag van:

- Arga Care bvba met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Vlierlaan 6 (RPR 0877.159.419) vast vertegenwoordigd door de heer Patrick De Smet, in zijn hoedanigheid van bestuurder en van gedeiegeerd bestuurder.

- De heer Patrick De Smet wonende te Vlierlaan 6, 1740 Ternat, in zijn hoedanigheid van bestuurder.

De vergadering stelt voor te benoemen:

- Marcelsio bvba met maatschappelijke zetel te 1731 Zellik, Brusselsesteenweg 605 (RPR 0842.668.692), vast vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder de heer Marc Vanoverstraeten, tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Lauvico cva met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 15 A (RPR 0863.474.006), vast vertegenwoordigd door zijn bestuurder mevrouw Viviane Cool, tot bestuurder.

De algemene vergadering keurt de ontslagen en benoemingen éénparig goed. Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 29/03/2012

Marcelsio bvba vast vert. door Marc Vanoverstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rector Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþMai Wa<ti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri¬ fie van de akte

BRUSSEL

n t MaTe1o2

Ondernemingsnr : 0414.667.674

Benaming

(voluit) : DE SMET BRUSSELS NORTH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg, 605 - Zellik (B-1731 Asse)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN DE BESTAANDE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - WIJZIGING AAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 27 december 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd twee bladen drie renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 11.1.2012 Boek 64 blad 71 vak 10 Ontvangen vijfentwintig euro (25E) De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) MARCHAL D

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE SMET BRUSSELS NORTH", waarvan de zetel gevestigd is te Zellik (B-1731 Asse), Brusselsesteenweg, 605, besloten heeft :

1. alle duizend (1.000) aandelen aan toonder te vernietigen en om te zetten in evenveel aandelen op naam. De vergadering verleent hierbij volmacht aan de voorzitter van de vergadering, voornoemd, ten einde een register van aandelen op naam op te maken en aan te vullen. De aandelen aan toonder genummerd van 251 tot en met 1.250 worden op dit ogenblik vernietigd.

2. Als gevolg de artikelen 7 en 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 7

De niet volledig volgestorte aandelen zijn op naam. De volledig volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Plet aantal van de op' elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten wordt, per categorie van effecten, in het registervan. de effecten op naam ingeschreven op naam van de rekeninghouder of van de vereffeningsinstelling.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten kunnen, op elk ogenblik en op eigen kosten, de omzetting vragen van hun effecten in effecten op naam. De omzetting wordt vastgesteld door een inschrijving in' het register ad hoc, binnen de vijf (5) werkdagen van de aanvraag, gedateerd en ondertekend door een bestuurder van de vennootschap.

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van de betrokken effecten, gedateerd en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door: hun lasthebber, of op elke andere manier toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, in voorkomend geval door het gebruik van de elektronische handtekening, conform de terzake geldende wetgeving.

Het op rekening geboekte gedematerialiseerd effect wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Artikel 14

a) De oproepingen tot de jaarvergaderingen, die plaatsvinden op de plaats, dag en uur aangeduid in deze statuten en waarvan de agenda zich beperkt tot de enige punten waarvoor dat type vergadering bevoegd is, zoals nader omschreven in artikel 554 van het Wetboek van vennootschappen, worden gedaan door middel van een éénmalige aankondiging geplaatst in het Belgisch Staatsblad ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering.

De oproepingen tot de andere algemene vergaderingen vermelden de agenda en worden gedaan door middel van een aankondiging geplaatst in het Belgisch Staatsblad en in een nationaal verspreid blad ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering.

b) Bovendien, worden de oproepingen tot elke algemene vergadering aan de houders van aandelen, obligaties en warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de Lip d .1aatate blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

*12054947*

Va beho

aan

Belg Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

a,) Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vennootschap uitgegeven, aan de bestuurdersteen aan de eventuele commissarissen) ten minste vijftien

(15) dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te hebben; van de vervulling van deze formaliteit moet geen bewijs worden voorgelegd.

c) Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de

vennootschap op naam zijn, volstaat een mededeling van de oproepingen bij een ter post aangetekende brief of bij elk ander communicatiemiddel, op voorwaarde in dit laatste geval dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een alternatief communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

ledere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

Om tot de vergaderingen toegelaten te- worden, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, ten minste drie (3) werkdagen váôr de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of elke andere plaats vermeld in de oproeping, een attest deponeren opgesteld door de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum bepaald voor de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De eigenaars van effecten op naam of hun vertegenwoordigers moeten, binnen dezelfde termijn, de raad van bestuur schriftelijk verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Oe vervulling van deze formaiiteiten is niet vereist indien ze niet ziÿrs vermeid in de oproeping tot de vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

- de expeditie van het proces-verbaal.

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste PL: van Luk B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de .nstrumenterende notaris hetzij van de peiso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/09/2011
ÿþreS, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

i

i

i

i

i

i

i

u

iu

uu

V beh aa Be Stat

11 .' USSEL 3 SEP 2.0111 Griffie

Ondememingsnr : 0414667674

Benaming

(voluit) : DE SMET BRUSSELS NORTH

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 605 -1731 Zetlik

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

- Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd.23 juni 2011

Met algemeenheid van stemmen werd als commissaris herbenoemd voor een termijn van 3 jaar, de BVBA DEGEEST, BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Rogierlaan 250, en exploitatiezetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, vertegenwoordigd door de heer François Degeest en de heer Stéphane de Lovinfosse.

BVBA ARGA-CARE Gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Patrick DE SMET

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11143539*

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 19.07.2011 11327-0135-036
10/02/2011 : BL284469
28/01/2011 : BL284469
23/07/2010 : BL284469
23/07/2010 : BL284469
09/07/2009 : BL284469
14/07/2008 : BL284469
03/07/2008 : BL284469
04/10/2007 : BL284469
17/07/2007 : BL284469
18/08/2006 : BL284469
28/06/2006 : BL284469
13/12/2005 : BL284469
01/07/2005 : BL284469
27/06/2005 : BL284469
24/01/2005 : BL284469
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0398-035
24/06/2004 : BL284469
16/06/2004 : BL284469
05/12/2003 : BL284469
03/07/2003 : BL284469
18/03/2003 : BL284469
24/07/2002 : BL284469
27/10/2000 : BL284469
29/10/1999 : BL284469
28/01/1999 : BL284469
26/01/1999 : BL284469
01/01/1997 : BL284469
01/01/1996 : BL284469
01/01/1995 : BL284469
05/02/1994 : BL284469
09/01/1993 : BL284469
01/01/1993 : BL284469
24/07/1990 : BL284469
20/02/1988 : BL284469
01/01/1988 : BL284469
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 03.08.2016 16399-0117-035

Coordonnées
DE SMET BRUSSELS NORTH

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 605 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande