DE VIJVER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE VIJVER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.493.518

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 12.08.2013 13421-0063-017
13/03/2012
ÿþ i.Sod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouclor

aan het

Belgisch Staatsblat

I J111111111119111 in



29 12E9 20-e

Griffie

Ondernemingsnr : 0840493518

Benaming

(voluit) : DE VIJVER

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Harensesteenweg 228 -1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanduiding vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit notulen van de Raad van Bestuur gehouden te Vilvoorde op 14 september 2011.

De Raad van Bestuur besluit in overeenstemming met artikel 61§2 Wetboek van Vennootschappen, besluit de raad van bestuur de heer Wouter Vandenhaute, wonende ijskelderlaan 34, 3090 Overijse, te benoemen als vaste vertegenwoordiger, die in naam en voor rekening van de vennootschap, belast wordt met:

- de uitvoering van het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap De Vijver in de naamloze vennootschap FLANDERS CLASSICS en dit met ingang vanaf heden.

Wouter Vandenhaute, alhier tussenkomend, verklaart dit mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2011
ÿþ _ nnoa 2.1

In de bijiagenîbij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II 11111 11ff 11

*11165938*

i





BRUSSEL 2 1 ct

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE VIJVER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1 800 Vilvoorde, Harensesteenweg 228

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "DE VIJVER" OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 677 JUNCTO ARTIKELEN 742-757 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - BENOEMINGEN UITVOERINGSMACHTEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, op 14: september 2011, blijkt door :

De naamloze vennootschap "DE VIJVER" die "DE VIJVER MEDIA" genoemd zal worden na effectieve: verwezenlijking van onderhavige akte, met maatschappelijke zetel te B-1800 Vilvoorde Harensesteenweg 228, ingeschreven in het register van ondernemingen onder nummer (0)466.137.359/RPR Brussel,

een naamloze vennootschap werd opgericht onder de benaming « DE VIJVER » (hierna genoemd « DE VIJVER (NIEUW) ») te B-1800 Vilvoorde Harensesteenweg 228 van een gedeelte van :

- haar activa, zijnde alle activa gebonden aan haar cyciing activiteiten;

- haar passiva, zijnde uitsluitend de (al dan niet latente) passiva gebonden aan haar cycling activiteiten ;

die worden nader beschreven in het splitsingsvoorstel (wetende dat elk actief- of passiefbestanddeel dat niet: uitdrukkelijk of impliciet wordt beschreven niet wordt overgedragen), hierna genoemd « het Afgesplitst: Vermogen »

1.vaststelling van de wettelijke gevolgen van de partiële splitsing, te weten :

1.1 .dat ondanks de beslissing van partiële splitsing, de partieel gesplitste vennootschap is niet ontbonden! en ophoudt niet te bestaan;

1.2.dat haar aandeelhouders verkrijgen de hoedanigheid van aandeelhouders van de onderhavige; naamloze vennootschap in oprichting DE VIJVER (NIEUW) ;

2.Een controleverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de. vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF BEDRIJFSREVISOREN" met maatschappelijke zetel te B-2600 Berchem, Potvlietlaan, 6, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)439.814.826 /RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de Heren Luc Deltour en Steven Pazen, bedrijfsrevisoren, met betrekking tot de inbreng in natura, op datum van 13 september 2011, overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, te weten :

« 5. BESLUIT.

De inbreng in natura bij oprichting bestaat in de inbreng door DE VIJVER (OUD) in DE VIJVER (NIEUW); van de vermogensbestanddelen zoals omschreven in hoofdstuk 3.2 van dit verslag.

De buitengewone algemene vergadering van DE VIJVER (OUD) en de oprichtersvergadering van de op te: richten vennootschap DE ViJVER (NIEUW) die over het voorstel inzake de partiële splitsing dienen te beraadslagen, zullen op 14 september 2011 gehouden worden. Vanuit boekhouding en fiscaal standpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van DE ViJVER (NIEUW) gedaan te zijn vanaf 31 maart 2011. Onmiddellijk na de beslissing van de oprichtersvergadering van DE VIJVER (NIEUW) zal de inbreng in natura worden uitgevoerd.

De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de netto actiefwaarde van de activa en passiva van het afgesplitste vermogen van DE VIJVER (OUD) per 31 maart 2011, zoals die in staat van activa en passiva; op die datum is opgenomen. De bestuurders van DE VIJVER zijn verantwoordelijk voor de waardering van del ingebrachte bedrijfstak evenals voor de bepaling van het aantal aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven worden.

In overeenstemming met artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte; activa, passiva en eventuele buiten balansverbintenissen worden geboekt tegen boekwaarde zoals deze door? DE VIJVER (OUD) op de datum van de overdracht geboekt werden. De netto-boekwaarde van de ingebrachte; activa en passiva zal dus EIJR 2.386.462,50 bedragen.

go (g

"

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die DE VIJVER (NIEUW) zal uitgeven ais tegenprestatie voor de inbreng van de activa en passiva, aan de Aandeelhouders van DE VIJVER (OUD) worden toegekend in verhouding tot hun aandélenbezit in DE VIJVER (OUD). Elke aandeelhouder zal verhoudingsgewijs een aantal aandelen DE VIJVER (NIEUW) ontvangen dat gelijk is aan het aantal aandelen die hij op de datum van de partiele splitsing in DE VIJVER (OUD) heeft.

Naar aanleiding van de inbreng in natura zal het kapitaal van DE VIJVER (NIEUW) EUR 2.265,63, de wettelijke reserves EUR 12.162,89, de belastingsvrije reserves EUR 102.144,06 en het overgedragen resultaat EUR 2.269.888,92 (zijnde het overgedragen resultaat per 31 december 2010 verhoogd met het resultaat van de periode) bedragen. Het kapitaal dient door incorporatie van overgedragen resultaten verhoogd te worden om het minimum-kapitaal te bereiken.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, " is ons oordeel als volgt:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3.De op de inbreng in natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen zoals die door DE VIJVER (OUD) per 31 maart 2011 uitgedrukt is, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en de reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en het artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. In de gegeven omstandigheden waarin de Aandeelhouders van beide vennootschappen dezelfde zijn, is deze waarderingsmethode aanvaardbaar. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva ten belope van EUR 2.386.462,50, komt rekening houdend met bovenvermelde opmerkingen, overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit vijvenvijftig duizend achttien (55.018) aandelen van DE VIJVER (NIEUW), zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness eopinion" is.

Antwerpen, 13 september 2011

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door (getekend) Luc Deltour (bedrijfsrevisor) en Steven Pazen (bedrijtsrevisor)."

Een exemplaar van dit verslag zal hieraan gehecht blijven.

A. OVERDRACHT VAN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE

VENNOOTSCHAP.

0

N 1.Verdelingsregels.

De partieel gesplitste vennootschap zet uiteen dat ingevolge het proces-verbaal opgesteld door de

ondergetekende notaris op heden voorafgaandelijk dezer, de buitengewone algemene vergadering heeft beslist

o een gedeelte van haar vermogen ten voordele van de naamloze vennootschap DE VIJVER (NIEUW), in

.cl oprichting over te dragen,

bestaande uit

- alle activa gebonden aan haar cycling activiteiten:

- uitsluitend de (al dan niet latente) passiva gebonden aan haar cycling activiteiten ;

die worden nader beschreven in het splitsingsvoorstel en het verslag van de bedrijfsrevisor (wetende dat elk actief- of passiefbestanddeel dat niet uitdrukkelijk of impliciet wordt beschreven niet wordt overgedragen), hiervoor en hierna genoemd « het Afgesplitst Vermogen »;

overeenkomstig de beschrijving en de verdelingsregels voorzien in het splitsingsvoorstel en meer gedetailleerd in het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF BEDRIJFSREVISOREN" met maatschappelijke zetel te B-2600 Berchem, Potvlietlaan, 6, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)439.814.826 /RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de Heren Luc Deltour en Steven Pazen, bedrijfsrevisoren, met betrekking tot de inbreng in natura, waarvan hiervoor sprake.

De partiële splitsing zal plaats vinden, volgens de modaliteiten zoals beschreven in de authentieke notulen door ons notaris, opgemaakt op heden.

2.Vergoeding van de overdracht en vorming van het kapitaal.

De partieel gesplitste vennootschap DE VIJVER (OUD), vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat, in toepassing van de door de algemene vergadering van haar aandeelhouders genomen beslissing, met betrekking tot de vergoeding van de overdracht door de partieel gesplitste vennootschap aan de onderhavige vennootschap DE VIJVER (NIEUW), ter vergoeding van de overdracht, binnen het kader van de partiële splitsing van de onderhavige naamloze vennootschap DE VIJVER (OUD), van het Afgesplitst Vermogen aan de overnemende vennootschap, er vijfenvijftig duizend achttien (55.018) aandelen van de nieuw op te richten naamloze vennootschap DE VIJVER (NIEUW) zullen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de onderhavige vennootschap DE VIJVER (OUD), in de evenredigheid van drie aandelen van de onderhavige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap DE VIJVER (OUD) voor twee aandelen van de nieuw op te richten naamloze vennootschap DE

VIJVER (NIEUW), zonder betaling van een opleg ir geld of andere opleg.

STATUTEN.

Hoofdstuk I. Rechtsvorm Naam - Zetel - Doel - Duur

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam " DE VIJVER "'. '

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1800 Vilvoorde, Haren-sesteenweg, 228.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) Het nemen van rechtstreekse of onrechtstreekse participaties in alle onroerende, roerende, financiële, industriële, landbouw- en handels-, bestaande of op te richten, vennootschappen of ondernemingen, via inbrengen, inschrijvingen, stille vennootschap, fusies, verwervingen, oprichting van nieuwe vennootschappen en syndikaten.

2) Het leiden en beheer van allerhande ondernemingen, vennootschappen, organisaties, verenigingen of bedrijven, in het bijzonder door de uitoefening van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of directeur en het waarnemen van het management.

3) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste . zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten. verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en. algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

4) De organisatie of het laten organiseren in de breedste zin van het woord van evenementen en manifestaties zowel op sportief, cultureel of entertainment niveau.

5) Organisatie, coördinatie, studie en advies van sponsoringactiviteiten, zowel in opdracht van derden als in eigen naam. Organisatie, medeorganisatie van publicitaire campagnes, advertising, merchandising, marktonderzoeken en dergelijke meer, zonder dat deze opsomming beperkend is.

6) Het (laten) ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

7) Het beheer van een onroerend vermogen; ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

8) Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende warden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende warden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d) het deelnemen in en het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen;

e) het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster-of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.°

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00-) en is vertegenwoordigd door vijfenvijftig duizend achttien (55.018) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 55.018, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en elk dezelfde rechten en voordelen toekennen.

Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Samenstelling van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste vier (4) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

indien de vennootschap evenwel is opgericht door twee (2) personen of indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad. van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de. vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

Indien de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, 'zef zij onder haar aandeelhouders, bestuurders, leden van haar directiecomité of. werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die zal gelast zijn met de uitvoering van dit mandaat in haar naam en voor *haar rekening, dit alles conform het Wetboek van Vennootschappen. Deze vertegenwoordiger moet voldoen" aan dezelfde voorwaarden en loopt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke risico's ais zou hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen, zonder afbreuk te doen aan de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze mag haar vertegenwoordiger slechts ontslaan dan na tegelijkertijd een opvolger aan te duiden. De benoeming van en het ontslag uit de functies van de vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels van openbaarmaking ais zou hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen. De aanstelling van de vaste vertegenwoordiger doet de organieke vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap verdwijnen voor zover deze betrekking heeft op de uitvoering van bedoelde opdracht, zodat ten aanzien van derden alleen de vaste vertegenwoordiger de vennootschap geldig zal vertegenwoordigen voor de uitoefening van voormelde opdracht, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap zelf.

indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders, of de leden van haar directiecomité als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van, deze rechtspersoon. Deze mag haar vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beeindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Vacature

Indien een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij / zij vervangt. De algemene vergadering zal in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

De raad van bestuur kan bijeengeroepen worden door de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder op verzoek van één of meer bestuurders. Deze bijeenroeping geschiedt tenminste drie (3) kalenderdagen véér de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. in geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproepingen geschieden geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending. De raad van bestuur kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle bestuurders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke bestuurder die een vergadering van de raad van bestuur bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vdôr of na de vergadering waarop hij / zij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of, uitzonderlijk, in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste bestuurder in jaren die aanwezig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien de deelnamemodafiteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging " mogelijk maken, zoals telefoon-'of videoconferentie.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn / haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2, van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem / haar op een bepaalde vergadering te

vertegenwoordigen. -

Een bestuurder mag één of meer van zijn / haar collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn / haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij I zij volmachten heeft ontvangen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat ten minste twee (2) bestuurders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat tenminste twee (2) bestuurders aanwezig moeten zijn.

Elk besluit: van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

1n uitzonderlijke gevallen, indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Op verzoek van één of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar alle bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of een andere datum vermeld in het document. Indien de goedkeuring van alle bestuurders niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Deze schriftelijke procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

In de hypothese van een telefonisch conferentiegesprek of videovergadering, zullen de samen genomen telecopieën of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit. Zij zullen dienen als basis voor het opmaken van de notulen, die op de volgende vergadering van de raad van bestuur zullen worden goedgekeurd.

Belangenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders velôr de raad van bestuur een besluit neemt.

Bij bestaan van een directiecomité, indien een lid van dit comité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, moet hij dit meedelen aan de raad van bestuur, die alleen de beslissing of verrichting zal goedkeuren.

De verklaring van de betrokken bestuurder of van het betrokken lid van het directiecomité, alsook de rechtvaardigheidsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur of het directiecomité die de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder of het betrokken lid van het directiecomité deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht. Deze notulen - met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld - worden met hun bijiagen op de zetel bewaard, hetzij in originele vorm in een speciaal register, hetzij in elektronische beveiligde vorm, op om het even welke drager en op voorwaarde dat deze voldoende garanties bieden van voortbestaan, leesbaarheid, betrouwbaarheid, alsook een getrouwe en duurzame reproductie toelaat.

Behoudens bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door één bestuurder.

Bestuursbevoegdheid - Directiecomité - Dagelijks Bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De raed van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de.voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van Vennootschappen.

c) Adviserende comités

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de .raad van bestuur.

d) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren.aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. Indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij / zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij / zij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen waaraan hij zijn bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

e) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

f) Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn schoot een auditcomité oprichten, samengesteld uit minstens twee leden.

De leden van het auditcomité worden benoemd bij besluit van de raad van bestuur voor een hernieuwbare termijn van maximum zes jaar. Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen en wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur.

Het auditcomité is belast met de opvolging van de auditwerkzaamheden, de controle van de rekeningen en budgetten van de vennootschap, het permanent toezicht op de taken van de commissaris en bijhorende opdrachten.. Het beschikt over de meest uitgebreide machten van controle met betrekking tot de verrichtingen van de vennootschap. Te dien einde heeft het toegang tot alle nuttige documenten en informatie, kan het onderzoeken instellen en kan het externe deskundigen om advies vragen.

Het auditcomité kan onder haar leden een voorzitter aanstellen. Bij gebrek aan voorzitter of in diens afwezigheid, zal het voorzitterschap worden waargenomen door het oudste aanwezig lid. Het auditcomité wordt opgeroepen door haar voorzitter en besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

Het auditcomité komt minstens één maal per jaar samen op veertien juli, om tien uur, tenzij anders bepaald in de oproeping, om te beraadslagen over de onderwerpen die haar aanbefangen binnen het kader van de bepalingen van artikel 133, zesde alinea  1° van het Wetboek van vennootschappen.

Besluiten over voormelde onderwerpen moeten slechts éénmalig per boekjaar genomen worden en zijn van toepassing over het volledige boekjaar.

Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

-hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

In de mate waarin dit vereist wordt door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar. Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris worden gewijzigd. De vennootschap mag hun geen leningen of. voorschatten toestaan, noch te hunnen behoeve waarborgen geven of: stellen. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn/haar mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Algemene vergadering

Datum  Plaats

Ieder jaar wordt, de gewone algemene vergadering gehouden op de tiende dag van de maand juni van elk jaar om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd. Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

Toelating

indien de oproeping dit vereist, moet een aandeelhouder, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vaar de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars.

Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten eveneens vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een aandeelhouder per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en die ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Het formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

-de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de aandeelhouder;

-het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

-de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

-de naam en de zetel van de vennootschap;

-de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

-de agenda van de vergadering;

-de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd« / "verworpen" / "onthouding";

-de plaats en datum van ondertekening van het formulier.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moeten de aandeelhouders of hun lasthebbers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

of de zetel van de aandeelhouder, (iii) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te warden opgeroepen.

Beraadslaging  Besluitvorming - Verdaging

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één (1) stem.

Schorsing van het stemrecht  Inpandgeving van aandelen  Vrucht-gebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeeigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar. Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één/twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Deze vooraf-neming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Uitkering van dividenden

De uitkering van de dividenden beslist en toegekend door de algemene vergadering geschiedt, onverwijld na de beslissing van de algemene vergadering, op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door de raad van bestuur.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, met naleving van de voorwaarden van artikel 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividend of interim-dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouders die deze uitkering hebben ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat deze aandeelhouders de onregelmatigheden van de uitkeringen gedaan in hun voordeel kenden of deze niet moesten kennen gezien de omstandigheden.

Ontbinding - Vereffening

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden slechts in functie na de bevestiging door rechtbank van koophandel van hun benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Zij beschikken over aile machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door vooraf terugbetalingen te doen.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a)bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b)het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

b.Aanneming van de volgende finale bepalingen

De partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd verzoekt de ondergetekende notaris, te willen acteren dat:

1)Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen te lopen op de dag van de neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een expeditie en een uittreksel van de onderhavige akte en worden afgesloten op 31 december 2012.

2)De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsgrijpen op in het jaar 2013.

3)De volgende personen worden benoemd tot bestuurders (overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de heer WATTE Erik, gedomicilieerd te B-3061 Leefdal, Nollekensstraat 38, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 650130-475-94

- de heer VANDENHAUTE Wouter, gedomicilieerd te B-3090 Overijse, ljskelderlaan 34, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 620216-503-42

- de heer YSEBAERT Gert, wonende te B-2640 Mortsel, Fredericusstraat 29, ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 630529-523-62

- de heer FRANSEN Guy, wonende te B-2140 Borgerhout, Huybrechtsstraat 72, ingeschreven in het Ë nationaal register onder het nummer 7714108-15

De bestuurders zijn benoemd voor een termijn van 6 jaar met ingang vanaf heden die van rechtswege zal ; eindigen na de algemene vergadering die zat plaatsgrijpen in het jaar 2017.

Het mandaat van de bestuurders zal ten kosteloze titel worden uitgeoefend. De normale en " gerechtvaardigde uitgaven en kosten gemaakt door de bestuurders tijdens de uitoefening van hun ambt zullen worden terugbetaald en zullen deel uitmaken van de algemene kosten van de vennootschap.

4) Op grond van het financieel plan wordt besloten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PKF Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heren Luc Deltour en Steven Pazen, als commissaris te benoemen voor een termijn van drie jaar.

5)Een bijzonder mandaat wordt toegekend aan de Heer Wim Tack, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde elke verklaring tot inschrijving neer te leggen en te ondertekenen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd

- uitgifte : (1 bedrijfsrevisoren).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i

I

Ma 31

Wim Tack Bestuurder

Wouter Vandenhaute Bestuurder

l

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ner melend/nntvan o

0 8 MEI 2015

ter griffie van de i federïand3taiige rrehtban!< van9Mhandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.493.518

Benaming

(voluit) : DE VIJVER

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Harensesteenweg 228, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 24 april 2015:

De vergadering, na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen,

BESLUIT het ontslag van de heer Erik Watté en de heer Guy Fransen als bestuurder te aanvaarden.

BESLUIT de heer Wim Tack en de heer Bruno de Cartier, te benoemen als bestuurders, dewelke aanvaarden.

Het mandaat van de bestuurders zal een einde nemen na de zitting van de gewone algemene vergadering over het jaar 2016.

llU II llI 11fl 1llI

*15071675*

1 1 I

Coordonnées
DE VIJVER

Adresse
HARENSESTEENWEG 228 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande