DE VISKES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VISKES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.225.912

Publication

17/07/2012
ÿþMOd Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a.

BE

Sta

iu

*12125494*

i

i

11111

i

i

i

BRUSSEL

Grif0 fi MIL. 2012

Ondernerningsnr d y q- . us: 9 9.

Benaming

(voluit) : DE VISKES

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1861 Wolvertem Meusegemstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Frans Van Achter, te Halle, op 4 juli 2012 blijkt dat een besloten

' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht met de maatschappelijke benaming "DE VISKES" werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,- euro vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, waarop integraal werd ingeschreven door Mijnheer MAES Kurt geboren te Vilvoorde op 20 februari 1978, wonende te 1860 Meise Brusselsesteenweg 99, en die volledig werden onderschreven door een inbreng in natura.

Voorwerp van de inbreng: het handelsfonds van de eenmanszaak van de oprichter, zijnde alle elementen bestemd voor de exploitatie van zijn eenmanszaak en bedoeld om cliënteel aan te trekken en te behouden, In, het verslag van de bedrijfsrevisor is sprake van "een inbreng in natura bestaande uit de zelfstandige activiteit van begeleiding, ondersteuning en organisatie van audiovisuele producties voor eigen rekening uitgeoefend door de heer Kurt MAES, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0875.941.276" en bij de BTW-administratie onder nummer BE 0875.941.276. Deze inbreng omvat inzonderheid de overdracht van de immateriële en materiële vermogensbestanddelen van voormelde activiteit."

Het handelsfonds is op heden niet bezwaard met een hypothecaire inschrijving. Dit blijkt uit het hypothecair getuigschrift dat werd afgeleverd aan notaris Frans Van Achter de dato 19 juni 2012.

De burgerlijke venncotschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM INTERAUDIT" met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel (Ukkel) Waterloosesteenweg 1151 en exploitatiezetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe Lozenberg 221bus 2, vertegenwoordigd door Mijnheer Willy Gillisjans, bedrijfsrevisor, heeft conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgemaakt omtrent de inbreng in natura en over de toegepaste waarderingsmethoden.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"I. BESLUIT

De inbreng in natura verricht door de heer Kurt MAES, begeleider, ondersteuner en organisator van audiovisuele producties, woonachtig te 1861 Wolvertem, Meuzegemstraat 12, ter gelegenheid van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VISKES, bestaat uit de immateriële en materiële vermogensbestanddelen die gebruikt worden voor zijn zelfstandige activiteit van manager van, artiesten en dienstverlener in de muziek- en audiovisuele sector. De totale waarde van deze inbreng werd door; de partijen vastgesteld op 23.933,87 EUR,

Enkel een gedeelte van de inbreng zal toegewezen worden aan de onderschrijving van het kapitaal, Het' saldo zal het voorwerp uitmaken van een inschrijving op het credit van een schuldrekening ten gunste van de; inbrenger; deze schuld zal aan de inbrenger voldaan worden volgens de voorwaarden die later tussen de< partijen zullen overeengekomen worden. Deze tweede operatie komt overeen met een quasi-inbreng,

Dit verslag betreft deze dubbele operatie.

A.INBRENG IN NATURA

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De inbrenger is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling° van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

Ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dal de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ode beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

Odat de voor de inbreing door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseco-snomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden,tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is..'.'

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VISKES.

B.QUASI-INBRENG

Tot besluit van de onderzoeken die wij hebben uitgevoerd, van het nazicht van de documenten die ons werden voorgelegd en de controles die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsreviso-'ren, zijn wij van oordeel dat, rekening houdende met het objectief van de voorgestelde operatie, ;

1.de beschrijving van de te verkrijgen bestanddelen voldoende beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2.de toegepaste -'waarderings-'methoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn in het kader van de continuïteit van de activiteit.

3.enerzijds, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding hetzij 5.333,87 EUR, juist en billijk is, en

4.anderzijds, er overeenstemming Is tussen de waarde van de immateriële en materiële vermogensbestanddelen, voorgesteld ter verkoop door de heer Kurt MAES, hetzij 5.333,87 EUR, en het bedrag dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE VISKES overweegt om te betalen, namelijk 5,333,87 EUR,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Sint-Stevens-Woluwe, 29 juni 2012

RSM INTERAUD1T BV CVBA

VERTEGENWOORDIGD DOOR

WILLY G1LLISJANS, VENNOOT"

Uittreksel van de statuten van de opgerichte vennootschap:

"STATUTEN

Rechtsvorm - naam

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt; "DE VISKES".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1861 Wolverten Meusegemstraat 12.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips, reproductie van opgenomen media, verhuur van audio- en videoapparatuur, realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking, productie van televisiefilms, de voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn (zoals nasynchroniseren, het toevoegen van speciale effecten, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ...);

- productie en realisatie in speciale laboratoria van teken- of animatiefilms;

- activiteiten van filmstudio's inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materiaal, productie van televisieprogramma's, productie en verdeling van films, geluidsopnames, synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie van montagebanden, ontwikkelen van softwareprogramma's, activiteiten van styling, decor, setdressing, opnameleiding;

- de aankoop, verhuur en verkoop van caravans en mobilhomes, uitbating van een "Bed and Breakfast";

De vennootschap is gerechtigd alle roerende en onroerende handelingen te stelten die haar maatschappelijke doel kunnen bevorderen en ondersteunen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven en beheren en er over beschikken, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verkavelen van gronden, de koop en verkoop van alle handelsfondsen en nijverheden. Daarenboven het bestuderen en opstellen van projecten, de verwezenlijking en het beheer van alle mogelijke roerende goederen, de handel in alle materialen aangewend of nuttig voor de bouw en de verkaveling. Met het oog hierop mag zij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

alle mogelijke daden stellen voor het kopen, verkopen, scheppen, verhuren, huren, uitbaten van alle mogelijke onroerende goederen, winkel materiaal, motoren, machines die zij nuttig of noodzakelijk acht voor het uitbaten van haar doel.

Het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en tot stand brengen van aile onroerende goed-projecten, alsmede het verzamelen, groeperen en uitwerken van technische, sociologische, economische en andere daartoe nodige of nuttige gegevens

de handel, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, verhuur en onderverhuur, verdeling en levering van alle producten.

het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en het toezicht en de controle en de lidmaatschapsrechten uitoefenen in alle al dan niet verbonden vennootschappen of bedrijven met dewelke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat en mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EURO. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 186.

Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten overhandigd aan de vennoten,

Elke aandelenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun lasthebbers.

Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen deze gezamenlijk de vennootschap besturen.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen dooi de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat In naam en voor rekening van deze rechtspersoon, De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij I zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer zaakvoerders, Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen vóór de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle zaakvoerders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vóór of na de vergadering waarop hij I zij niet aanwezig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden gehouden in België of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

De zaakvoerders kunnen eveneens beslissen door middel van schriftelijke besluitvorming waarbij beslissingen worden genomen door middel van eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn I haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem 1 haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder mag één of meer van zijn I haar collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn / haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij I zij volmachten heeft ontvangen.

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, kan dit college slechts geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn, Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn,

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

Delegatie van specifieke bevoegdheden

Het college van zaakvoerders mag één of meer bijzondere vertegenwoordigers aanduiden voor bijzondere en duidelijk omlijnde taken,

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wcrdt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die gezamenlijk optreden. De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers benoemd door het bestuursorgaan.

Controle

In de mate waarin dit wordt vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar. Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris worden gewijzigd Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn / haar mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van december om 10.00uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd.

Bijeenroeping

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief, die de agenda, en de nodige documenten, voor zover toepasselijk, bevat, wordt gestuurd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en uitdrukkelijk schriftelijk akkoord gaan om de brief en de andere noodzakelijke documenten te ontvangen door middel van een andere wijze van mededeling.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vóór of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

De personen die gerechtigd zijn om de noodzakelijke documenten te ontvangen, kunnen, vóór of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan,

Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een vennoot, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen

w per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars,

,.. Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóár de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (V) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

13 Aa n we zi g h e id sl ij st

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn / haar lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (I) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen.

Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag,

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronisohe handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document, Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door vooraf betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN

1,Uitzonderliijk zal het eerste boekjaar beginnen op de dag waarop een uitgifte en een uittreksel van de onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen op 30 juni 2013,

2.De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

4. Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, heeft de comparant, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van deze vennootschap, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende beslissing genomen: benoeming van de heer MAES Kurt, voornoemd, tot zaakvoerder van de vennootschap. Dit mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend.

5.Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERNABO BVBA, met zetel te 1730 Asse 13russelsesteenweg 326, vertegenwoordigd door Nathalie Herrebosch of haar andere aangestelden en vertegenwoordigers, alleen handelend, worden alle machten toegekend om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het ondernemingsloket en aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het huidige mandaat,

Dit uittreksel wordt afgeleverd voor registratie conform artikel 173 °1 bis van het Wetboek van Registratierechten

' VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Frans Van Achter (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor en bijzonder verslag oprichter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
DE VISKES

Adresse
MEUSEGEMSTRAAT 12 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande