DE WEER

NV


Dénomination : DE WEER
Forme juridique : NV
N° entreprise : 419.619.525

Publication

03/06/2014
ÿþMep PAF 11.5

'Lulk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dinielelegd/Ontvangen op



1IIIIMIMII'~1II~~~Y'~~VIN 2 2 MU 2014

*14110955 ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vanrimphandei E3russe



Ondernemingsnr : 0419.619.525

Benaming (voluit) ; De Weer

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei: Dorpsstraat 9-11 -1640 Sint Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Herbenoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 14/05/2014

De vergadering beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar vanaf heden :

- NV Wellness Building met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, zoniënwoudlaan 54 met ondememingsnummer 0872.499.360 met als vaste vertegenwoordiger : de heer Marc Crepel wonende te Gaessel 5 te 8506 Redange, Groot Hertogdom Luxemburg.

- Mevrouw De Weer Martine wonende te Gaessel 5 te 8506 Redange, Groot Hertogdom Luxemburg.

- Mevrouw An Crepel wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, dorpsstraat 9-11.

De raad van Bestuur benoemt daarop de NV Wellness Building met vaste vertegenwoordiger Marc Crepel tot gedelegeerd bestuurder.

Tegelijk neergelegd PV dd 14/05/2014

NV Wellness Building, vast vertegenwoordigd door Marc Crepel

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik 13 vermeiden : kecto ? Naam en hoedsnigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro fflerW

bevoegd de rechtspersoon tert aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2014 : BL420980
07/11/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergeiegdfontvangen op

t

iN inAgnotul iW

Ondernemingsnr : 0419.619.525 Benaming

(voluit) : DE WEER

vert,ort) .

2 9 (I. 2011i

ar griffie van de Nederlandstalige echtbank van koo@lidel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Dorpstraat 9-11

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 25 oktober 2014.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DE WEER", volgende

beslissingen geno-'men heeft

OMZETTING KAPITAAL NAAR EURO

Ingevolge artikel 3 van de statuten bedraagt het kapitaal twintig miljoen Belgische Frank (20.000.000,00

BEF). Het kapitaal wordt omgezet in euro en bedraagt na omzetting vierhonderdvijfennegentigduizend

zevenhonderdzevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05)

BESLISSING TOT DOELUITBREIDING

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

1,

-Het nemen van alle participaties in andere vennootschappen.

-Het voeren van alle handelingen, zowel roerende af onroerende, die niet in verband staan met apotheek-

exploitatie.

-Het voeren van alle bestuursmandaten in alle andere vennootschappen.

 Het leveren van diensten en verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

-Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het

geven van adviezen op het gebied van algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken

aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

[" j

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in vcormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland,

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Uitvoering geven aan opdrachten in verband met het leiding geven aan organisaties ter realisatie van de vooropgestelde objectieven, gerelateerd aan change management activiteiten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel."

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot uitbreiding van artikel 2 van de statuten, zodat deze tekst luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van officina apoteken toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve onder meer de magistrale bereiding van geneesmiddelen en de kleinhandel in de geneesmiddelen, farmaceutische producten, verbandstoffen, gezondheidvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging,

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzit van de persoiotiIleni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

schoonheidsproducten, homeopatische producten tussen farmaceutische producten en verbandstoffen en alle eraan verbonden verzorging verstrekking, parfumerieën, cosmetica en drogisterijartikelen, dit alles in de meest ruime zin.

-Het voeren van alle activiteiten die verband houden met het verstrekken van adviezen (consultancy) op het domein van de organisatie, de financiën en de fiscaliteit en dit zowel aan bedrijven als aan natuurlijke personen en in de meest ruime zin.

-Het oprichten van gebouwen met het doel ze te verkopen of te verhuren.

-Het nemen van alle participaties in andere vennootschappen.

-Het voeren van alle handelingen, zowel roerende af onroerende, die niet in verband staan met apotheek-exploitatie.

-Het voeren van alle bestuursmandaten in alle andere vennootschappen.

-Het leveren van diensten en verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

-Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het geven van adviezen op het gebied van algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, aile commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële' handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald, bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen ondernemingen, in België of het maatschappelijk doel samenvalt of verband houdt tot de realisatie ervan.

Zij kan aan aile vennootschappen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welker wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Uitvoering geven aan opdrachten in verband met het leiding geven aan organisaties ter realisatie van de vooropgestelde objectieven, gerelateerd aan change management activiteiten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel."

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten met volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdvijfennegentigduizend zevenhonderdzevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05).

Het is vertegenwoordigd door 4.000 aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlvierduizendste (1/4000e) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend,"

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, ter publicatie.

Notaris J. VAN ELSLANDE.

Bijgevoegde stukken

- eensluidend afschrift;

lijst publicatiedata akten;

gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz van Lr _6 vermeden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de reesoto)nlent bevoegd de rechtspersoon ten aanzcen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/08/2012 : BL420980
07/07/2011 : BL420980
21/06/2010 : BL420980
23/06/2009 : BL420980
26/01/2009 : BL420980
09/07/2008 : BL420980
31/08/2007 : BL420980
31/07/2006 : BL420980
30/11/2005 : BL420980
23/08/2005 : BL420980
01/08/2005 : BL420980
04/08/2004 : BL420980
06/08/2003 : BL420980
24/08/2002 : BL420980
20/07/2001 : BL420980
17/07/1999 : BL420980
05/02/1998 : BL420980

Coordonnées
DE WEER

Adresse
DORPSSTRAAT 9-11 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande