DE WEERDT & CO

Société en commandite simple


Dénomination : DE WEERDT & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.753.878

Publication

02/03/2015
ÿþrood Word 11.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0$""7ó. Z$ fi

Benaming

(voluit) : De Weerdt & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Putsebaan 178 - 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

De heer De Weerdt Willy, van Belgische nationaliteit, geboren te Mechelen (België) op 24 januari 1955, gehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Putsebaan 178; Rijksregisternummer : 55.01.24-299.46.

Mevrouw De Weerdt Anna, van Belgische nationaliteit, geboren te Leuven (België) op 08 februari 1958, gehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Putsebaan 178; Rijksregistemummer: 58.02.08-510.94.

De comparanten richten de hierna vermelde vennootschap op en stellen de statuten samen.

I OPRICHTING

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam luidt : De Weerdt & Co

Rechtsvorm : Comm.V (gewone commanditaire vennootsohap)

Zetel : 3140 Keerbergen, Putsebaan 178

Il STATUTEN

Artikel 1 ; Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Putsebaan 178. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 2 : Doel

De vennootschap heeft tot doel

Zowel in binnen- ais buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of ais

tussenpersoon, aile verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

I ~ ~-~~~. 2ph"

Griffe Rechibank van Koophandel tL t.B~Ë~1ie

*15032 39*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het uitvoeren van elektriciteitswerken in de ruimste zin;

Het uitvoeren van elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

De installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

De handel in elektriciteit in de ruimste zin;

De groot- en kleinhandel in elektrische materialen en elektronische onderdelen in de ruimste zin;

Handelsbemiddeling in elektrische materialen en elektronische onderdelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r " 0.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overige adviesverlening en zakelijke dienstverlening;

Handel in eigen onroerend goed.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle roerende goederen met hypoteek bezwaren.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die recfhtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden

Artikel 3 ; Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden.

Artikel 4 : Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen met elk een nominale waarde van twintig euro (20,00 EUR),

Het kapitaal werd onderschreven als volgt

90 aandelen door De Weerdt Willy volstort ten belope van duizend achthonderd euro (1.800,00 EUR). 10 aandelen door De Weerdt Anna valstort ten belope van tweehonderd euro (200,00 EUR).

Artikel 5 ; Bestuur

De vennootschap zal beheerd worden door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, welke hen, eveneens met gewone meerderheid van stemmen, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 6 : Algemene vergadering

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid. Er wordt niet per hoofd gestemd maar wel op basis van de deelname in het maatschappelijk vermogen.

De jaarlijkse algemene vergadering, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur, ten zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Artikel 7 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 8 :Winstverdeling

Van de nettowinst van het boekjaar wordt 5 procent afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat dit 10 procent van het geplaatste kapitaal bedraagt. De rest is te verdelen volgens beslissing van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

Slot- en overgangsbepalingen

i

'`'oor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar zal lopen tot eenendertig december tweeduizend vijftien. Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, sedert één januari tweeduizend vijftien bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend zestien, om negentien uur,

De beherende vennoot, de heer De Weerdt Willy, van Belgische nationaliteit, geboren te Mechelen (België) op 24 januari 1955, gehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Putsebaan 178 - Rijksregisternummer : 55.01.24299 46

Wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De Weerdt Willy

Gecommanditeerde vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WEERDT & CO

Adresse
PUTSEBAAN 178 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande