DE WEERT TUUR PRODUCTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WEERT TUUR PRODUCTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.704.794

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 03.06.2014 14150-0254-009
31/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de 1 8 MM 2014

DE effIER,

fl11111 IIII IIIII

*14070092*

LIE 1

B St III





1 11

Ondernemingsnr : 0446.704.794

Benaming (voluit) ; Tuur De Weert Producties

(verkort) :

' Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Bieststraat 124 - 3191 Hever (Boortmeerbeek)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door notaris Steven MORRENS te Bonheiden op 18 december 2013, geregistreerd te Mechelen eerste kantoor op 23 december 2013, 6 bladen geen verzending, boek; 992 blad 55 vak 03 ontvangen 50,00 euro de ontvanger getekend Koen Decoster dat een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TUUR DE WEERT PRODUCTIES met zetel te 3191 Hever- Boortmeerbeek, Bieststraat 124 waarop; volgende beslissingen werden genomen

Eerste beslissing

De vergadering bevestigde met eenparigheid van stemmen dat het kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in Belgische frank, op één januari tweeduizend en twee werd omgezet in euro en aldus achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 euro) bedraagt.

Tweede beslissing

; De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde verbonden aan de aandelen af te schaffen en over te stappen naar een breukwaarde per aandeel.

Derde beslissing

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zesenvijftigduizend achthonderd vierendertig euro tien cent (156.834,10 euro) om het kapitaal te brengen van 18.592,01 euro op 175.426,11 euro.

De vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen en aldus met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande kapitaalsaandelen aangezien de enige twee bestaande aandeelhouders zullen inschrijven op de volledige kapitaalverhoging pro rata hun huidige aandelenbezit.

Vierde beslissing

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten,elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in ' het Wetboek van Vennootschappen

Vijfde beslissinq:inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen 1.Vervolgens hebben de heer De Weert Arthur en mevrouw Vervaeck Reinhilda aandeelhouders/vennoten, elk voor zich, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap TUUR DE WEERT PRODUCTIES en in te schrijven en in te schrijven elk pro rata hun huidige aandelenbezit op de volledige kapitaalverhoging ten belope van honderd zesenvijftigduizend achthonderd vierendertig euro tien cent (156.834,10 euro) te weten: -de heer De Weert Arthur voornoemd ten belope van 78.417,05 euro

-mevrouw Vervaeck Reinhilda ten belope van 78.417,05 euro

Zij verklaarden elk voor zich in te stemmen met het feit dat hiervoor geen nieuwe aandelen worden gecreëerd doch dat de fractiewaarde van alle bestaande kapitaalsaandelen zal verhogen.

2. De kapitaalverhoging was bijgevolg in totaal volgestort ten belope van 156.834,10 euro.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BKCP cvba zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 6 december 2013 dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

Zesde beslissing -- Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht ons notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 156.834,10 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 175.426,11 euro, vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

} Zevende beslissing-Wiiziginq van artikel 5der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Om de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

besliste de vergadering om artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfenzeventigduizend vierhonderd

zesentwintig euro elf cent (175.426,11 euro) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250)

aandelen zonder nominale waarde".

Achtste beslissing:

De vergadering besloot met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te

passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen en wel mits integrale wijziging van de statuten

waarvan hierbij bij uittreksel bekendgemaakt

Rechtsvorm - benaming:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming TUUR DE WEERT

PRODUCTIES

Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 3191 Hever  Boortmeerbeek, Bieststraat 124 maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, het verrichten van alle welk danige

prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of ten dele betrekking hebben op de studie, het onderzoek, de marketing, de prospectie, promotie, de bevordering en de uitvoering van alle artistieke of culturele manifestaties en dramaturgie in de meest ruime betekenis, zoals daar zijn toneel, poëzie,

dans, muziek, zonder dat deze opsomming beperkend kan geïnterpreteerd worden.

De productie, het organiseren en/of het verlenen van medewerking aan het organiseren, de regie, de realisatie en de exploitatie van artistieke, culturele of andere voorstellingen in binnen en buitenland.

Het voeren van de marketing en publiciteit met betrekking tot het bovenstaande,

In de meest ruime betekenis bijdragen tot de bekendheid van auteurs, acteurs en andere uitvoerders van de hierboven beschreven manifestaties en kunsten, en het bevorderen van hun belangen. Het verstrekken en verzorgen van prestaties van artiesten, hetzij onder andere vennoten, zaakvoerders, personeelsleden en rechtstreekse medewerkers.

Het realiseren en exploiteren van films, audio- en video producties, met inbegrip van alle aanverwante

activiteiten.

Het realiseren en exploiteren van decors. De uitbating van een impressario-agentschap, alsmede het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het schrijven, vertalen en bewerken van alle teksten. Het aanvaarden en uitvoeren van alle werkzaamheden op het gebied van public-relations en promotie in de ruimst mogelijke betekenis. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en in het algemeen, het uitbaten van alle onroerende goederen die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van voormelde doelstellingen of die van aard kunnen zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of te bevorderen.

De vennootschap kan alle auteursrechten, filmrechten of alle andere welkdanige rechten inzake productie en vertoning van voorstellingen van artistieke of culturele aard verwerven, uitbaten of te gelde maken, en instaan voor de verdediging van auteursrechten, Voormelde opsommingen zijn niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels , nijverheids , financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft,

Zi} kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lurk B - Vanrnln

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfenzeventigduizend vierhonderd

zesentwintig euro elf cent (175.426,11 euro) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250)

aandelen zonder nominale waarde

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene

vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden

en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der

aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ,

als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke

persoon die zij daartoe geschikt achten,

" Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Negende beslissing: volmacht

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan V.A. CONSULTING BV BVBA met zetel Doornaardstraat 63 2160 Wommelgem ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 865.874.062 en/of haar aangestelden om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige

beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces verbaal

-uittreksel uit het proces verbaal

-gecoördineerde statuten

Steven Morrens

Notaris

Voe'r-.behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0493-009
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.06.2012 12169-0563-009
04/02/2011 : LE081611
08/06/2010 : LE081611
06/10/2009 : LE081611
19/08/2008 : LE081611
26/07/2007 : LE081611
03/08/2006 : LE081611
04/10/2005 : LE081611
18/09/2003 : LE081611
03/01/2003 : LE081611
19/12/2001 : LE081611
16/03/2001 : LE081611
17/03/1992 : LE81611

Coordonnées
DE WEERT TUUR PRODUCTIES

Adresse
BIESTSTRAAT 124 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande