DE WINTER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE WINTER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 459.326.078

Publication

15/04/2014
ÿþ Mocl ZO

temega In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I*111111113111121J1 ÇTT r:

Griffie

Il ll



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.326.078

Benaming

(voluit) De Winter

Rechtsvorm VOF

Zetel: Monnikenhofstraat 31, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte: Neeriegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel tussen de VOF Ingmar (BE0823.839.113) en de VOF De Winter (BE0459.326.078)

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 Vo-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 06 januari 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de overgenomen vennootschap: Jean-Pierre De Winter, Monnikkenhofstraat 31, 1800 Vilvoorde, die alleen samenspraak handelen;

- voor de overnemende vennootschap: Jean-Pierre De Winter, Monnikkenhofstraat 31, 1800 Vilvoorde, die alleen samenspraak handelen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap Ingmar VOF, met maatschappelijke zetel te Vlaanderenstraat 10 »2 1800 Vilvoorde, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BE0823.839.113;

- de overgenomen vennootschap De Winter VOF, met maatschappelijke zetel te Monnikkenhofstraat 31, 1800 Vilvoorde, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BE0459.326.078

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Ingmar VOF werd opgericht op 01/04/2010 bij onderhandse akte. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11/03/2010 onder het nummer BE0823.839.113; ;

hiemq.emengl . de. p_vemegnpilde yffilumtschap,

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te VIaanderenstraat 10, 1800 Vilvoorde.

Kapitaal

Met kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 1.500,00 EUR Het is verdeeld in 100 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort.

Doel

Het do el van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeeIsatiministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actiefzijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

-algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

-het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Jean-Pierre De Winter, zaakvoerder;

Willem Casier, zaakvoerder;

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-Jean-Pierre De Winter : 50 aandelen;

-Willem Casier :50 aandelen;

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De Winter VOF werd opgericht op 18 oktober 1996 bij onderhandse akte. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 december 1996 onder het nummer 196-1210/008; hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Monnikenhofstraat 31, 1800 Vilvoorde.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 495,79 EUR. net kapitaal werd tot op heden volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het optreden als bemiddelaar voor: NV DVV Verzekeringen, gevestigd te 1000 Brussel - Livingstonelaan 6 en dat overeenkomstig het contract en de bijvoegsels van zelfstandig agentuur en franchising dat zal worden gesloten tussen de vennootschap en DVV Verzekeringen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-Willem Casier, zaakvoerder;

! -Jean-Pierre De Winter, zaakvoerder;

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-Ingmar VOF: 100% van de aandelen;

1.2. Juridisch kader

De twee vennootschappen zijn moeder dochter vennootschappen. Het verkoop van de verzekeringportefeuille in de vennootschap De Winter VOF heeft ertoe geleid dat de vennootschap geen aparte entiteit meer hoeft te hebben (deonthologisch zijn verzekeringsmaatschappijen verboden nevenactiviteiten te hebben). Op fiscaal vlak zal deze handeling neutraal blijven daar de roerende en onroerende goederen in de VOF De Winter verder zullen verhuurt worden aan dezelfde condities. Op BTW vlak vormde Ingmar VOF en De Winter VOF reeds een BTW-eenheid. BTW technisch is er dus ook geen verandering. Het is eveneens de bedoeling de activiteiten in de vennootschap Ingmar VOF verder uit te breiden en de economische activiteiten van verhuur te behouden.

13. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 30 juni 2014.

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 30 W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 7194° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Willem Casier Jean-Pierre De Winter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþMod2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

N

BE

ONITEUR E

EL~err~elegd/ontvangen op

15 -07- Z 7 JUNI 2014

lSCH ST ~{ ~~ Griffie

~~~ gfwric Ittll1 'L:=dcrlandsfiefige .

f-28tIqftet2 ffimat 1s>oanhartdel Brussel

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0459326078

DE WINTER

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA / MONNIKENHOFSTRAAT 31 , 4 'e o 1/'i4YooR)4

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, op twaalf juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie op het reg istratiekantoor van Vilvoorde, blijkt dat om elf uur ten kantore zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

A. De vennootschap onder firma "INGMAR", met zetel te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 10, met als

ondernemingsnummer 0823.839.113.

Aanwezig de volgende aandeelhouders:

1. De Heer DE WINTER Jean-Pierre, Monnikenhofstraat 31.

Eigenaar van vijftig (50) aandelen.

2. De Heer CASIER Willem Frans Dominique, wonende te 1800 Vilvoorde, Nijverheidsstraat 40. Eigenaar van vijftig (50) aandelen.

TOTAAL: honderd aandelen (100), vertegenwoordigend het ganse maatschappelijk kapitaal. Verder genoemd "overnemende vennootschap".

B. De vennootschap onder firma "DE WINTER", met zetel te 1800 Vilvoorde, Monnikenhofstraat 31, met als ondernemingsnummer: 0459.326.078.

Aanwezig haar enige aandeelhouder, vennootschap onder firma "INGMAR", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer DE WINTER Jean-Pierre, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, daartoe benoemd ingevolge besluit van de bijzondere algemene vergadering van zestien maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april nadien, onder nummer 2010-0406/0048594.

Verder genoemd "overgenomen vennootschap".

Comparanten verzoeken ons, notaris, authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de vennootschap onder firma "DE WINTER", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap onder firma "INGMAR", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap onder firma "DE WINTER".

De volgende besluiten werden genomen

§ 1. BESLUIT TOT FUSIE.

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap onder firma "DE WINTER", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap onder firma "INGMAR", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap onder firma "DE WINTER".

De vergadering van de vennootschap onder firma "DE WINTER" verklaart dat het vermogen van deze vennootschap volgende onroerende goederen bevat:

STAD VILVOORDE, tweede afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Kursaal III" gelegen Vlaanderenstraat nummer 10, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie D, nummer 308 R, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zeventien are dertig centiare.

In de tweede fase van dit complex, in de Residentie "KURSAAL III':

I. Het appartement gelegen op het gelijkvloers rechts van de ingang, gezien vanop de straat, en met nummer DO, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, berging, wc, woonkamer met ingebouwde keuken, badkamer en één slaapkamer.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 126/10.000sten in de algemene delen van het gebouw 'KURSAAL', waaronder de grond, en 60/960sten in de bijzondere gemene delen van de residentie

'KURSAAL.I II; zonder..de_grond.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

II. Het appartement gelegen op het gelijkvloers midden rechts van de ingang, gezien vanop de straat (zijnde het hoekappartement), en met nummer EO:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, berging, wc, badkamer, twee slaapkamers, woonkamer met ingebouwde keuken.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 221110.000sten in de algemene delen van het gebouw 'KURSAAL', waaronder de grond, en 601960sten in de bijzondere gemene delen van de residentie 'KURSAAL III', zonder de grond.

Voormelde appartementen werden samengevoegd tot één bureelruimte, genummerd "DO-E0", omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: een ruimte voor het secretariaat met zithoekje, sanitaire ruimte met 2 wc's en bergruimte, ingebouwde keuken, drie bureelruimten en een ruimte dienende voor het archief.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 347110.000sten in de algemene delen van het gebouw 'KURSAAL', waaronder de grond, en 120196Osten in de bijzondere gemene delen van de residentie 'KURSAAL Ill', zonder de grond.

In de gezamenlijke ondergrondse verdieping van dit complex:

III. De kelders nummers 24 en 28, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderzeif met haar deur.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: elke kelder 7,50/10.000e in de algemene delen van het gebouw 'Kursaal', waaronder de grond.

EENZELVIGHEID.

De naam, voornamen, plaats en datum van geboorte van partijen zijn echt verklaard door ondergetekende notaris op het zicht van de stukken door de wet vereist.

Er bestaat geen enkele andere categorie van titels, die al dan niet een deel van het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen vennootschap vertegenwoordigen, buiten de aandelen op naam.

Alle aandelen op naam die het kapitaal van de over te nemen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen, zodat er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap worden toegekend aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap, noch dienen er bijzondere maatregelen getroffen te worden dienaangaande overeenkomstig artikel 719, 3° van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen meldt de zaakvoerder dat er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de bestuurders van de overnemende vennootschap "INGMAR" enerzijds, noch aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap "DE WINTER" anderzijds.

De vergaderingen verklaren dat de activiteiten van de over te nemen vennootschap gelijkaardig zijn aan deze van de overnemende vennootschap en geheel worden gedekt door het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap. Bijgevolg is er geen reden om het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap te wijzigen.

B. De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap "DE WINTER" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "INGMAR" wordt bepaald op éénendertig maart tweeduizend veertien.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap onderfirma "DE WINTER" definitief op te bestaan.

D. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

§ 2. ONTSLAG.

De opdracht van de bestuurders van de vennootschap onder firma "DE WINTER", zijnde de vennootschap onder firma "INGMAR", voormeld, eindigt van rechtswege naar aanleiding van onderhavige fusie.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden ais kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht, uitgeoefend gedurende de periode tussen de afsluitingsdatum van het vorige boekjaar en de dag van de verwezenlijking van de fusie,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

yJ*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/1996 : BLA95790

Coordonnées
DE WINTER

Adresse
MONNIKENHOFSTRAAT 31 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande