DEBA CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : DEBA CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.889.058

Publication

04/11/2014
ÿþ4 M°tlwbttl tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiuuiIuu~uuW~u

1 20102"

NEERGELEGD

2 OKT. 2014

Grlfffe Rechtbank van Koophandel

te Leuvetfio

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0838889058

Benaming

(voluit) : Deba Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mezenlaan 14 - 3191 Hever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 september 2014]

"De zaakvoerder verklaart:

a.1. dat er zich sedert de datum waarop de staat van activa en passiva werd opgemaakt, met name 31 juli' 2014 en aangehecht als bijlage, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de vennootschap en dat er geen nieuwe schulden zijn opgedoken;

a.2. dat alle schulden ten aanzien van derden betaald werden;

a.3. te weten dat, indien besloten wordt de vennootschap te ontbinden zonder een vereffenaar aan te: stellen, hij overeenkomstig artikel 185 W.Venn, ten aanzien van derden als vereffenaar zal worden beschouwd.

b. De vergadering neemt kennis van de rekeningen van de vennootschap en van de verrichtingen gesteld: door de vennootschap gedurende het lopende boekjaar en tot op heden en keurt deze goed.

c. De vergadering $telt vast dat

1° er geen vereffenaar zal worden aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden terugbetaald zijn of de nodige gelden om ze te voldoen

geconsigneerd zijn bij de Deposito- en Consignatiekas; en

3° alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

De voorwaarden om overeenkomstig artikel 184 § 5 W.Venn. te kunnen besluiten tot ontbinding, vereffening

en sluiting van de vereffening in één enkele akte derhalve vervuld zijn.

d. Na kennisname van voormelde verklaringen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met' ingang van heden, en dit zonder een vereffenaar aan te stellen, overeenkomstig de procedure voorzien in artikel 184 § 5 W.Venn.



De zaakvoerder legt het "plan van verdeling" voor, waaruit blijkt wat er rest om te verdelen tussen de vennoten en waarbij wordt aangegeven welk deel aan elk van hen netto toekomt, na afhouding van de roerende voorheffing.

De vergadering keurt dit "plan van verdeling" goed.

De leden van de vergadering machtigen, elk afzonderlijk, de zaakvoerder om, alleen, aan elk van hen, het verschuldigde liquidatiesaldo in geld of in waarde uit te betalen of af te geven en de daarop verschuldigde roerende voorheffing te betalen aan het bevoegde ontvangkantoor van de belastingen.

De vergadering bevestigt dat overeenkomstig artikel 184 § 5, tweede lid, W.Venn. het resterende actief door de vennoten wordt teruggenomen in verhouding tot hun aandelenbezit. In voorkomend geval zullen de vennoten ook alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De vergadering stelt vast dat de vereffening sluit met een positief resultaat ten bedrage van 261.672,14: EURO.

De vergadering stelt vast dat ingevolge het voormelde besluit tot ontbinding van de vennootschap en het beëindigen van de vereffeningswerkzaamheden de zaakvoerder van de vennootschap van rechtswege ontslagnemend is. De vergadering neemt in het bijzonder kennis van het ontslag als zaakvoerder van de heer Jan Desmet.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

w

De vergadering verleent kwijting aan de voormelde zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

Ingevolge het voorgaande besluit de vergadering de vereffening te sluiten. De vennootschap heeft vanaf heden opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste zeven jaar worden bewaard te 3191 Haver, Mezenlaan 14.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondememingsioketten en de KBO wat betreft onderhavige akte."

Voor eensluidend uittreksel

Jan Desmet

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2011
ÿþI

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVeogeleweu T~'

Rectritiar>tk ver3

d~bqiefn, dge

~~ ~~-

t~ p ~

L.~ ,

Griffie

1111IW11137697*

N

ll

bel"

az

Be Sta

Bijlagen bij liet Betgisch taatsbTád _ T2/0J12Ü11- Annexes dü 1Vlóniteur belge

Ondernerningsnr : (:)"6 3 , . $ ci ©S $

Benaming

(voluit) : Deba Consult

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mezenlaan 14 - 3191 Hever

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 19 augustus 2011 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten

" De heer Jan besmet wonende te 3191 Hever, Mezenlaan 14 die zal optreden als beherend vennoot

" Mevrouw Hilde Bailleul wonende te 3191 Hever, Mezenlaan 14 die zal optreden als stille vennoot

De gewone commanditaire vennootschap is genaamd "DESA CONSULT".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3191 Hever, Mezenlaan 14.

Het doel van de vennootschap luidt, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde:

" Het verlenen van bijstand en managementadvies aan Belgische en buitenlandse ondernemingen;

" Alle daden van beheer zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur, in de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of, ondernemingen;

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties op vlak van administratie, organisatie, marketing, opleiding en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten

" Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere; roerende waarden en effecten;

" Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot° roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

" Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking; tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing,: de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van: aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000 EUR en is verdeeld in 10 aandelen zonder vermelding van waarde. Het is volgestort en ingeschreven in de boeken ten name van de heer Jan Desmet voor een bedrag van 5.000 EUR en ten name van mevrouw Hilde Bailleul voor een bedrag van 5.000 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet

beherende vennoten.

De benoeming gebeurt door de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: de heer Jan Desmet, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; in dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissen tot bezoldiging van het mandaat in geld of in natura.

Als zaakvoerder-opvolger wordt benoemd ingeval van beëindiging van het mandaat van de heer Jan Desmet door overlijden: zijn echtgenote mevrouw Hilde Bailleul.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zijn beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan handelen zij als college en worden alle beslissingen met meerderheid

van stemmen genomen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de

statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verstrijkt op 31 december 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats

aangeduid in de bijeenroeping, op de eerste vrijdag van de maand april om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

De oprichters verlenen hierbij bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan BDO Juridische adviseurs, burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6,

om namens en voor rekening van de vennootschap, de neerlegging ter registratie en ter publicatie van deze oprichtingsakte te verzorgen;

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in

de " Kruispuntbank Van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingeenheidsnummer);

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel

Jan Desmet

beherend vennoot - zaakvoerder

F

V r

ibehen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBA CONSULT

Adresse
MEZENLAAN 14 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande