DEBECO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEBECO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.665.886

Publication

03/02/2014
ÿþ~

c. + Maa Word 11.1

/P M\

A

112M131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kareelveld 33, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Enerzijds Mevrouw Nelly Cosyn ais stille vennoot (geboren te Gent 6 april 1950 met rijksregister nummer 500406 022 03), wonende te Kareelveld 33, 3000 Leuven.

En anderzijds

De Heer Rudiger De Belle als werkend vennoot (geboren te Sint-Niklaas 6 januari 1950 met rijksregister nummer 500106 085 16), wonende te Kareelveld 33, 3000 Leuven.

verklaren bij deze op 15 januari 2014 een Vennootschap Onder Firma op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma. Zij draagt de benaming "DeBeCo".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Kareelveld 33.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten in de meest brede zin van het woord inzake advies-, management- en andere bijstandsdiensten op het vlak van marketing, reclame, administratie, organisatie, financiën en andere organisatiegebieden aan verbonden en niet-verbonden entiteiten, zijnde verenigingen, vennootschappen en andere organisatievormen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren van alle verrichtingen die betrekking hebben met de groot- en kleinhandel, export en import, de commissionering van roerende goedenen,

Zij mag verder alle verrichtingen doen, die met het voorgaande verband houden met inbegrip van deelname aan andere vennootschappen of ondernemingen. Zij mag optreden als holding, deelnemen In alle andere vennootschappen onder gelijk welke vorm en alle portefeuilles beheren. Zij mag geldplaatsingen doen en roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111113111

Neergelegd ter gale dpo~ Rechtbank van Kaç~

~ 2S114te Leuven, D~ GFllFFrEF4.

Griffie

Ondernemingsnr: ~~~~ s

Benaming

(voluit) : DeBeCo

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (¬ 2,000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door Mevrouw Nelly Cosyn wordt ingetekend op 300 aandelen, waarvoor 600,00 EUR wordt gestort.

Door de Heer Rudiger De Belle wordt ingetekend op 700 aandelen, waarvoor 1.400,00 EUR wordt gestort.

Artikel 6 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op laatste zaterdag van de maand juni om tien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Artikel 7 - Oproepingen

De vennoten en de zaakvoerders worden per aangetekende brief, vijftien dagen vbbr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. Tevens kunnen de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze brief via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten en de zaakvoerders die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 8 - Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 9

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 10 - Aanwezigheidslijst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 11 - Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter, De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken.

Artikel 12 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 13 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 14 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder al dan niet de vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

Artikel 15 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 16 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

à , %

Voor- Artikel 17 - Boekjaar

behouden Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op wat resulteert in een balans en een resultatenrekening van het afgelopen jaar.

Artikel 18 - Zaakvoerder - benoeming

De vennoten beslissen om nu de Heer Rudiger De Belle aan te stellen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

TIJDELIJKE BESCHIKKINGEN.

1. Eerste Boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend, Rudiger De Belle, zaakvoerder





Op de laatste blx, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBECO

Adresse
KAREELVELD 33 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande