DEDICATED SERVICES FOR PROJECTS, AFGEKORT : DS4P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEDICATED SERVICES FOR PROJECTS, AFGEKORT : DS4P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.245.906

Publication

18/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tek griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 0 9 ,IUU 2.012

DE GRIFFIER,

Griffie

IIINNIIIIAIIVIIII

" isiaeeae*

~ st

u

Ondernemingsnr : 084 , Dl115. gcG

Benaming (volart) : Dedicated Services for Projects

(verkort) : DS4P

Rechtsvorm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazelaarweg 1

3191 Boortmeerbeek (Never)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Hever) op 26 juni 2012, gereg. negen bladen, geen verzendingen, te Haacht op 29 juni 2012, boek 5/74 blad 70 vak 12; ontvangen 25,00 EUR, De Ontvanger (get.) Hubert VAN LINTER, blijkt de oprichting van de BVBA "Dedicated Services for Projects", afgekort "DS4P".

1.VENNOTEN: A. De heer DE WINTER André, geboren te Matadi (Congo) op 26 december 1955, (Rijksregisternummer 55.12.26-001,70), echtgenoot van mevrouw PUT Jeannine Marguerite Emiel, geboren te Mechelen op 25 augustus 1961, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Hazelaarweg ' 1. Gehuwd onder het stelsel der algemene gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Etienne Delvaulx, destijds te Mechelen, op 12 september 1979, nadien ongewijzigd. B. De heer DE WINTER Philip Jeanne Albert, geboren te Bonheiden op 31 december 1984, (Rijksregisternummer 84,12.31-057.85), ongehuwd, wonende te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenvaart 7, bus 001. Samenwonende die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd in de stad Mechelen op 6 oktober 2009.

2.NAAM en VORM : "Dedicated Services for Projects", BVBA, afgekort "DS4P,

3.ZETEL: Hazelaarweg 1 te 3191 Boortmeerbeek (Hever)

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Studiebureau in de farmaceutische sector, de medische sector, de cosmetische sector, de voedingssector, de nucleaire en chemische sector, en aanverwante sectoren;

-Het uitvoeren van multidisciplinaire projecten, projectmanagement, construction management, software simulaties en informaticatechnologie;

-Het beheer van een onroerend patrimonium : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, huurfinanciering, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik, naakte eigendom, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-De vennootschap mag alle materialen en benodigdheden verwerven, huren en verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. - De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

op ars: rd'c1s L' aI . ijan LE+i'f. 3'Brf1Tvi{lan 12xet° id.'3 i 11 ii?::" ' s PerstMor:fc'q

bc',+c g(l de, 'sC',É Carscv>) le,n ?.enzl..i'v i derc'cn iá

4lnrsa faun en ,nr ite.cening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

L Voor- behoucfen 'aan het Betgisch Staatsblad

ýÿ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: 18.600,00 Euro, volledig geplaatst, en volstort bij de oprichting ten belope van 6.200,00 Euro, verdeeld in 186 gelijke aandelen met stemrecht met elk een breukwaarde van 11186ste van het kapitaal.

7.SAMENSTELLING: inbreng van geld door: 1. De heer De heer DE WINTER André, voornoemd, van 18.000,00 Euro, volstort ten belope van 6.000,00 Euro, waarvoor hem 180 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend worden; 2. de heer DE WINTER Philip Jeanne Albert, voornoemd, van 600,00 Euro, volstort ten belope van 200,00 Euro, waarvoor hem 6 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend wordt.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werden genoemde bedragen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij AXA Bank Europe, te 1170 Brussel, Boulevard du Souverain 25, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dedicated Services for Projects", afgekort "DS4P" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 25 juni 2012.

8.BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt en het kan hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders beslist. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door , de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe verteaenwgordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder kart gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. 9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de eerste dinsdag van de maand iuni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van de het aantal aandelen dat zijn vertegenwoordigen te ondertekenen.

Oc ûe laatste bE,c s,t:n I_i E1: B uerrntiId:i} ~ acte) ,'.¬ . Jiz hoLLdanE h5i7 M¬ ; .n ¬ nt~,n,~" r~ G t a .,,, ;w ,.,~. ,

~ ~v Sí ü~~ '~~ Gt°s ~1c .:g r1 c p~swü.., 1t.. v1

:e 8cnt_:.crSi3C. 'rien ?.2n22f1 var. 3~ tr,=1t200.efvroori111e£'i i'8rd1r';r,nlryo



mod 11.1

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en dit schriftelijk of per telefax.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. ln afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord van de belanghebbende of verzet ingediend door de blote eigenaars.

In dit laatste geval zijn de rechten geschorst tot na akkoord van de belanghebbende of na gerechtelijke uitspraak.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni in 2014 om 20 uur in de zetel van de vennootschap.

10,BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot en met 3'l december 2013.

11.BESTEMMING VAN DE WINST: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering.

12 ONTBINDING: De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

13. VEREFFENING: De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

14. BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Met eenparigheid van stemmen en onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, wordt door de oprichters reeds als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer DE WINTER André, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Never), Hazelaarweg 1, voornoemd, en die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigd heeft door geen enkele

maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend

Op de Lesti= cL.L. 'ar LLr 3 Vermelden r7L c'to rlt, F.} i Vin, wMnr not :n Tci 3; 'te: pecâU:Q,4iL.,in

p._ i°rrgr} 79 rec.'.spal s000 lei .Wanma :'f 41 tlerCiv'iF 4e t!e,teyr n" oorco- ef<

ticr,cj Nnan1 en handtr,'r.ning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

à

" t Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zijn mandaat zal een aanvang nemen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

15.BENOEMING EERSTE COMMISSARIS : De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel artikel 15 Wetboek van vennootschappen. ledere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

16. AANVANGSDATUM HANDELSWERKZAAMHEDEN : De vennootschap begint te werken vanaf 1 juli 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Hever).

op onzegel, bestemd het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd: het afschrift van de oprichtingsakte dd.26 juni 2012, eensluidend uittreksel

O17 V`G teatSt2 t?}z_ +'$(l Lu* __.i f.Q S^ 3'a:denlef Irt  .,`Il d, 'i" 3,l5rl-:l [:'r::luc I1:tL4 Gÿ pe. il

Cke"osGk..{ (:a +ecsttscersoPll í:<ip:,,ar van avr<i,m Ia ti+.'.1#CCu+I"'17arç19~l;

iis~4'~01 i.'RArll an i191;dtC:KerílrlJ~

Coordonnées
DEDICATED SERVICES FOR PROJECTS, AFGEKORT : …

Adresse
HAZELAARWEG 1 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande