DEFINOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFINOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.680.522

Publication

29/03/2013
ÿþ ~~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*let

Griffie 2 0 MAR. 2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : (26t4 6O S .Q

Benaming (voluit) :DEFINOS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Starter

Zetel:Harensesteenweg 232 bus 02/5, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst :

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op vijftien maart tweeduizend dertien.

Oprichters: 1. Mevrouw STOJANOVIC Dana, geboren te Belgrado (Joegoslavië) op tweeëntwintig mei negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.05.22 384-89, wonende te 1800 Vilvoorde, Harensesteenweg 232/ bus 02/5.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Starter

Naam: "DEFINOS"

Maatschappelijke zetel: Harensesteenweg 232 bus 02/5, 1800

Vilvoorde

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het

buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

§ 1 Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend

ver-mogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zake-lijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisin-richting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, al-le verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

§ 2 Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

§ 3 Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of

vereffe-naar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschap-pelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare;

§ 4 Het verrichten, in het algemeen, van alle industriële,

financiële, ree-rende of onroerende handelingen die in rechtstreeks of

Annexes du Moniteur belge

29/03/2013

Luik B - vervolg

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussen-komst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of onder-nemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal Bij de oprichting, is het

maatschappelijk kapitaal vastgesteld op EEN EURO (e 1,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een één/honderdste (1/1.00-ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheid : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders ge-houden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproe-ping, de eerste dinsdag van de maand juni, om vijftien uur `s namiddags.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. EERSTE BOEKJAAR EN EERSTE ALGEMENE VERGADE-RING.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en wordt afgesloten op

éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend

vijftien.

2. BENOEMING VAN ZAAKVOERDER.

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één

Wordt tot zaakvoerder benoemd : Mevrouw STOJANOVIC Dana, voor-neme

aard te

nnexes du Moniteur belge

29/03/2013

1 .v;

Voor-

behouden

aan het

--k3éig iEff-

Staatsblad

Luik B - vervolg

sub 1.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de

al-gemene vergadering.

3. COMMISSARIS.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle ac-tiviteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uit-werking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennoot-schap.

5. VOLMACHTEN.

De zaakvoerder, VAN HEMELRIJCK CONSULTING bvba (0822.177.344), met zetel te 1755 Leerbeek, Havilandstraat, 28, elk gemachtigd afzon-derlijk op te treden, met macht tot indeplaatsstelling, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle ver-bintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

6. KOSTEN EN VERKLARINGEN VAN DE PARTIJEN.

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoe-dingen en lasten, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprich-ting, duizend honderd zesentachtig Euro veertien Eurocent (1.184,14 EUR) bedraagt.

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

Zij erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toe-gang tot het beroep.

Zij erkennen ook dat hij hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra zij een equivalent van vijf (5) voltijdse werknemers te werk stelt, haar maatschappelijk kapitaal moet verhogen om het ten minste te brengen op achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550,00) euro en het sta-tuut van een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet aan-nemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PE-ERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

+~V

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0018-010

Coordonnées
DEFINOS

Adresse
HARENSESTEENWEG 232, BUS 02/5 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande