DEKEMPENEER DKP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEKEMPENEER DKP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.629.747

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 20.08.2014 14442-0163-029
13/12/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 4 DEC. 2012

1t1il

*izzoo13







Griffie





Ondernemingsnr : 0416.629.747

Benaming (voluit) ; DEKEMPENEER DKP

r. (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zaventemsesteenweg 63

r.

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte ,WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTSLAGEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 29 november 2012, vôér registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEKEMPENEER DKP" heeft besloten

KAPITAAL VERMINDERING

het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vijfhonderdnegenenveertigduizend ;; tweehonderd euro (¬ 549.200,00), teneinde het te brengen van zeshonderdnegenenveertigduizend tweehonderd euro (¬ 649.200,00) op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) zonder vernietiging van aandelen, dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap,

vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk; aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder.

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen; 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de; schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de; bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde; ;; bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet; zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar; '; waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde :; termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

WIJZI ING BOEKJAAR

het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op éénendertig december van ieder jaar.

het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 december 2011, te verlengen tot en af te sluiten op 31 december 2012.

WIJZI ING DATUM JAARVERGADERING

;; de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur.

l; dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgestoten per 31 december! 2012, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei van het jaar 2013. STATUTENWIJZIGING

de artikelen 3, 5 en 6 te wijzigen teneinde ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten:

" Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren , voor eigen rekening of voor rekening van derden, van werkzaamheden die,

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op nationaal en internationaal goederenvervoer;

langs de weg, de lucht het water of per spoor;

- de aan- en verkoop, verhuur en uitbating van rollend materieel;

1.

- aannemen en uitbesteden van nationale en internationale transportopdrachten van en voor derden;

Zij kan, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende operaties uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn de verwezenlijking hiervan te vereenvoudigen of te ontwikkelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

,{, " `s`- mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vennootschap kan ook belangen verwerven door middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving, participatie of op eender welke andere wijze, in alle Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of verwant doel nastreven of die van aard zijn om het doel van de vennootschap, zelfs onrechtstreeks, te begunstigen. Zij kan met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen om het even welke overeenkomsten sluiten met het oog op rationalisering, samenwerking, vereniging of andere doeleinden.

Zïj kan haar maatschappelijk doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, ten uitvoer brengen. Zij kan met name het geheel of een deel van haar uitbatingen en installaties verpachten of verhuren, of ze door derden laten beheren."

"Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal.

Hef maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), is vertegenwoordigd door zesendertigduizend zeshonderd (36.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

"Artikel zes

Bij de oprichting van de vennootschap, krachtens een akte die verleden werd door Meester André Scheyven, notaris te Brussel, op negen december negentienhonderd zesenzeventig, werd het maatschappelijk kapitaal, dat is vastgesteld op tweehonderdvjftigduizend frank, vertegenwoordigd door vijfduizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarbij op alle aandelen in speciën werd ingeschreven.

Overeenkomstig een proces-verbaal dat werd opgesteld door Meester André Scheyven, hoger vermelde notaris, op zevenentwintig december negentienhonderd zesenzeventig, werd het maatschappelijk kapitaal op vijftig miljoen frank gebracht door de creatie van vijfduizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die alle volledig werden volgestort en toegekend aan de vennootschap "USINES DE KEYN FRERES, NAAMLOZE VENNOOTSCHAP'; te Brussel, als vergoeding voor de inbreng van een deel van haar vermogen afkomstig uit haar splitsing, dat in het bovengenoemde proces-verbaal nader omschreven wordt.

Overeenkomstig een proces-verbaal dat werd opgesteld door notaris Timmermans te Sint Agatha-Berchem op veertien oktober negentienhonderd achtentachtig, heeft de algemene vergadering 1. Het kapitaal verminderd met een bedrag van vierentwintig miljoen vijfhonderdduizend frank, om dit te brengen op een bedrag van vijfentwintig miljoen vijfhonderdduizend frank, door aanzuivering van verliezen; en heeft ze.

2, het kapitaal een eerste maal verhoogd met een bedrag van acht miljoen negenhonderdvijfentwintigduizend frank om het te brengen op vierendertig miljoen vierhonderdvijfentwintigduizend frank, door de creatie van drieduizend vijfhonderd nieuwe, ingeschreven en volledig volgestorte aandelen; en creatie van een bijzondere rekening "uitgifte premies" met een bedrag van driehonderd vijftigduizend frank.

3. het kapitaal een tweede maal verhoogd met een bedrag van vijfhonderdvijfenzeventigduizend frank, om het op vijfendertig miljoen frank te brengen, zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door de opneming van reserves.

Krachtens de bewoordingen van een verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders, verleden door notaris Olivier Timmersmans te Sint-Agatha-Berchem op dertien augustus negentienhonderd tweeënnegentig, werd het kapitaal

1. verhoogd door de opneming van beschikbare reserves in het kapitaal met een bedrag van vijf miljoen vijfhonderdduizend frank om het te brengen op veertig miljoen vijfhonderdduizend frank, zonder creatie van nieuwe titels;

2. verhoogd door inschrijving in speciën voor een bedrag van tweeëntwintig miljoen driehonderdtwintigduizend frank (2Z320.000), toe te kennen voor een bedrag van zeven miljoen negenhonderdtwintigduizend frank (7.920.000) aan de post "emissiepremies", zijnde een post van onbeschikbare eigen fondsen die mutatis mutandis voor de schuldeisers dezelfde functie heeft als de kapitaalspost, en voor een bedrag van veertien miljoen vierhonderdduizend frank (14.400.000) aan het kapitaal, om dit kapitaal van veertig miljoen vijfhonderdduizend frank (40.500.000) te brengen op vierenvijftig miljoen negenhonderdduizend frank (54.900.000); vergoed door middel van de toekenning van vierduizend achthonderd (4.800) nieuwe aandelen van dezelfde aard, met dezelfde rechten en verplichtingen als de reeds bestaande aandelen en met deelname in de winsten vanaf het begin van het boekjaar negentienhonderd tweeënnegentig;

3, een derde maal verhoogd om het van vierenvijftig miljoen negenhonderdduizend frank te brengen op vijfenvijftig miljoen frank, door opneming in het kapitaal van beschikbare reserves voor een bedrag van honderdduizend frank, zonder creatie van nieuwe titels.

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft in een onderhandse akte van zeventien augustus tweeduizend beslist het maatschappelijk kapitaal vast te stellen op één miljoen driehonderdvierenzestigduizend euro (¬ 1.364.000).

De buitengewone Algemene vergadering van negentien mei tweeduizend en drie heeft besloten het maatschappelijk kapitaal op driehonderd vierentwintig duizend tweehonderd euro (¬ 324.200,00) terug te brengen door terugbetaling aan de aandeelhouders en dit zonder vernietiging van aandelen.

Volgens proces-verbaal opgemaakt op tien maart tweeduizend en acht werd het maatschappelijk kapitaal gebracht op zeshonderd negenenveertig duizend tweehonderd euro door creatie van achttienduizend driehonderd nieuwe aandelen die alle volledig werden volgestort en toegekend aan de N.V. "Akzo Nobel Decorative Coatings.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge L



Op de laatste blz. vair Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 -

mod 11.1

' De buitengewone Algemene vergadering van negenentwintig november tweeduizend en twaalf heeft'

besloten het maatschappelijk kapitaal op honderdduizend euro (¬ 100,000,00) terug te brengen door

terugbetaling aan de aandeelhouders en dit zonder vernietiging van aandelen."

"Artikel 29 : Plaats en datum van de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op de plaats die in de

oproepingsberichten is vermeld,

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet iederjaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van mei om achttien uur. ijs die dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergadering mag voor een buitengewone bijeenkomst worden opgeroepen zo dikwijls als zulks is vereist door het maatschappelijk belang. Dit moet ook geschieden op verzoek van aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bovendien, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen."

"Artikel 37 : Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt eenendertig december Op die datum maken de bestuurders een inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet."

ONTSLAG BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist met ingang vanaf 29 november 2012 een einde te stellen aan het mandaat van volgende bestuurders;

- Mevrouw DEKEMPENEER Helga;

- De Heer DEKEMPENEER Frank;

- De Heer DEKEMPENEER Guido.

MACHTIGING VAN HET RAAD VAN BESTUUR

de raad van bestuur aile bevoegdheden te verlenen om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren,

inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de

wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

aan de heer Dekempeneer Herman, wonende te 1831 Machelen (Diegem), Alfons De Cockplein 13, bijzondere

volmacht te verlenen om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het

rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondememingsioketten, ter griffie van de rechtbank van

koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover ais nodig,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmacht, - de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

. " ~ _~ *

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 09.05.2012, NGL 20.06.2012 12196-0290-023
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 30.05.2011, NGL 22.06.2011 11195-0012-020
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 12.05.2010, NGL 18.05.2010 10118-0460-026
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 13.06.2008 08216-0384-027
10/04/2008 : BL001766
16/08/2007 : BL001766
28/06/2007 : BL001766
01/03/2007 : BL001766
22/09/2006 : BL001766
27/06/2005 : BL001766
27/06/2005 : BL001766
14/09/2004 : BL001766
18/06/2004 : BL001766
30/06/2003 : BL001766
17/06/2003 : BL001766
15/04/2003 : BL001766
21/01/2003 : BL001766
03/08/2002 : BL001766
29/06/2002 : BL001766
19/09/2000 : BL001766
19/09/2000 : BL001766
23/06/2000 : BL001766
08/12/1999 : BL001766
08/12/1999 : BL001766
26/07/1997 : BL1766
06/12/1996 : BL1766
19/04/1995 : BL1766
08/04/1994 : BL1766
09/09/1992 : BL1766
04/08/1992 : BL1766
04/08/1992 : BL1766
05/01/1989 : BL1766
10/11/1988 : BL1766
10/08/1988 : BL1766
03/03/1988 : BL1766
03/03/1988 : BL1766
06/02/1988 : BL1766
01/01/1988 : BL1766
25/07/1987 : BL1766
25/07/1987 : BL1766
11/01/1986 : BL1766
01/01/1986 : BL1766
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0257-029

Coordonnées
DEKEMPENEER DKP

Adresse
ZAVENTEMSESTEENWEG 63 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande