DEKERF DIRK & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKERF DIRK & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.680.203

Publication

03/10/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 29.09.2014 14617-0444-018
09/01/2014
ÿþ mod 11.1

É.lrik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1400965

;1 0 DEC 2013

BRUSSE

Griffie

Ondernemingsnr : BE0451.680.203

Benaming (voluit) : Dirk Dekerf & C°

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationstraat 84

1740 Ternat

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 16 december 2013 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd vier bladen twee verzendingen te Dilbeek Il de 17 december 2013 boek 608 Blad 89 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger; (getekend) A. Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist :

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal; van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder, nominale waarde.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders.

Vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name :

-het verslag opgesteld door de heer Dolf DEBACKER, de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het; Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Dolf DEBACKER, bedrijfsrevisor aangesteld door de :; zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven

"VIII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Becker, bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°,? Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld? ; op 9 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het= bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIRK DEKERF & C° met zetel te 1740 Ternat-Stationsstraat 84, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura - specifiek: inbreng; van schuldvordering- onderschreven door de de heer Dirk DEKERF en mevrouw Marie-Josée MAHIEU, teri gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk:

-Rat de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid DIRK DEKERF & C° middels een inbreng in natura van de vordering van de;. vennoten uit hoofde van de netto dividendenuitkering ten bedrage van 1.044.000 EUR en dit conform artikel 537;, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

-Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven. aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-Rat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid ï; en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1.Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2.Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ; en duidelijkheid.

3.De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde van 1.044.000: "; EUR wordt vastgesteld als volgt: er zijn 42.132 nieuwe aandelen uitgegeven, welke als volgt verdeeld zijn:

-De heer Dirk DEKERF 33.706 aandelen

-Mevrouw Marie-Josée MAHIEU 8.426 aandelen

Bovenstaande onder voorwaarde dat alle vennoten het netto dividend incorporeren in het aandelenkapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor-üehouden aan het Belgisch Staatsblad

4.Door de inbçeng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 1.044.000 EUR om te brengen op 1.062.592 RUR'vertegenwoordigd door 42.882 aandelen.

S.Het huidige rapport wordt uitgebracht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedragen van het netto-dividend ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Opgesteld te Grimbergen op 10 december 2013.

DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren,

Burg. Venn. BVBA,

Vertegenwoordigd door Dolf De Backer

Bedrijfsrevisor-vennoot

('Volgen de handtekeningen)"

-het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek, Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, in het dossier bewaard blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen vierenveertigduizend euro (1.044.000,00 ¬ ) te verhogen om het van achttiendulzend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) op één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentlg euro één cent (1.062.592,01 ¬ ) brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belopen van één miljoen vierenveertigduizend euro (1.044.000,00 ¬ ), door de correlatieve creatie van tweeënveertigduizend honderd tweeëndertig (42.132) nieuwe aandelen.

Deze aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, met inbegrip van deelname in de winst, vanaf heden.

Op de nieuwe aandelen wordt ingeschreven als volgt, door :

-De heer Dirk DEKERF, voornoemd, schrijft in op drieëndertigduizend zevenhonderd en zes (33.706) nieuwe aandelen en dit in tegenprestatie tot een gedeelte van de gemelde inbreng in natura van achthonderd vijfendertigduizend tweehonderd euro (¬ 835.200,00).

Mevrouw Marie-Josée MAHIEU, voornoemd, schrijft in op achtduizend vierhonderd zesentwintig (8.426) nieuwe aandelen en dit in tegenprestatie tot een gedeelte van de gemelde inbreng in natura van tweehonderd en achtduizend achthonderd (¬ 208.800,00).

Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen : de heer DEKERF Dirk en mevrouw MAHIEU Marie-Josée, beiden voornoemd, die

vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart hun

schuldvordering ten belopen van één miljoen vierenveertigduizend euro (1.044.000,00 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten en tussenkomsten, de kapitaalsverhoging definitief is, bevestigd door het revisoraal verslag

1/het kapitaal effectief werd verhoogd tot één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (1.062.592,01 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweeënveertigduizend achthonderd tweeëntachtig (42.882) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

2/de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend bedrag van één miljoen vierenveertigduizend euro (1.044.000,00 ¬ ).

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL EN AANDELEN -- OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweeënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (1.062.592,01 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënveertigduizend achthonderd tweeëntachtlg (42.882), zonder nominale waarde, die ieder één142.882ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande."

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs bvba, te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-- Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie---- ------

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoördineerde statuten en de lijst van de

-wijzigingenvan" de-statuten-conform-art: 75 -2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : BL578007
26/10/2011 : BL578007
15/07/2010 : BL578007
03/12/2009 : BL578007
08/09/2008 : BL578007
23/08/2007 : BL578007
09/06/2005 : BL578007
13/07/2004 : BL578007
05/03/2004 : BL578007
24/07/2003 : BL578007
18/11/2002 : BL578007
17/10/1996 : BL578007
08/01/1994 : BL578007

Coordonnées
DEKERF DIRK & CO

Adresse
STATIONSTRAAT 84 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande