DELCLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELCLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.025.650

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 11.02.2014 14032-0276-011
26/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(Luik_B i

dt g des

Neer tban 1 ? j?fit 2x13 Rechtbank van Kaap

te Leuven, DE GRIFFIER,

Griffie

*130658ll*

11111111

1 bel a;

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0451.025.650

Benaming (voluit) : DELCLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kastanjeweg 6, 3220 Holsbeek

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen, te Leuven, op zevenentwintig februari tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Kennisneming van het fusievoorstel, opgesteld door de raad van bestuur, kosteloos ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap;

2/ Fusiebesluit waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES" bij wijze van fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "DELCLE" volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel;

3/ Goedkeuring van de rekening van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen;

4/ Kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES";

5/ Ontslag van de heer DELCOURT Johan, voornoemd, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van deze vennootschap met ingang van zevenentwintig februari tweeduizend dertien en kwijting over het door hem gevoerde beleid evenals de benoeming van mevrouw HULSBOSCH Christiane Maria Francine, voornoemd, als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar vanaf zevenentwintig februari tweeduizend dertien.

61 Volmachten.

EERSTE BESLUIT

1. De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "DELCLE".

2. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N, JACQUES" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voorncemde fusie niet de naamloze vennootschap "DELCLE".

TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering van de ovememende venncctschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE".

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE".

Vermits de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

,

~

Voor-

behouden

aan hei

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE" en dit met ingang van één juli tweeduizend en twaalf.

a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per dertig juni tweeduizend en twaalf, uitgedrukt in euro:

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE",bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar activiteit.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE",met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken,

Het archief van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES', opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE",treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

p. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES".

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE', voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES",op heden ophoudt te bestaan.

PERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES", over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

13ij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap A, voor de uitoefening van haar mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE", aanvaardt het ontslag van de heer DELCOURT Johan, voornoemd, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van deze vennootschap met ingang van zevenentwintig februari tweeduizend dertien en geeft kwijting over het door hem gevoerde beleid.

De vergadering benoemt als nieuwe gedelegeerd bestuurder mevrouw HULSBOSCH Christiane Maria Francine, voornoemd, voor een periode van zes jaar vanaf zevenentwintig februari tweeduizend dertien.

ZESDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

pe vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACIE N. JACQUES";

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

g

t

t

Voor-

Viehpu en aan hét Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "DELCLE" en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

- de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "DELCLE" om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

Benoeming gemachtigden

Door de vergadering wordt hierbij volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accounting & Tax Partners, te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5, met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het ondernemingsloket en BTW.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Luc TALLOEN, geassocieerd notaris te Leuven

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

- historiek en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 18.01.2013 13010-0486-014
09/10/2012
ÿþ " ~ ~ 1 Mod 2.1

~li;, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele~

ad ter griffie dec

Rechtbank van Kooghander

te Leuven, de 2 8 SEP. 2012

DE GailffkiER,

1111111111.116 j1,110!

Vs behc aa r Belt Staal

Ondernemingsar : 0451.025.650

Benaming

(voluit) : DELCLE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kastanjeweg 6 - 3220 Holsbeek

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING VAN EEN FUSIEVOORSTEL

De zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PHARMACIE N. JACQUES, (hierna "PHARMACIE N. JACQUES" of "de overgenomen vennootschap" genoemd) en de bestuurders van de Naamloze Vennootschap DELCLE, (hierna "DELCLE" of "de overnemende vennootschap"' genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een voorstel tot een met fusie gelijkgestelde verrichting: op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van: vennootschappen.

De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, alle' activa en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap PHARMACIE N. JACQUES tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op DELCLE, die reeds houder is van alle aandelen van PHARMACIE N. JACQUES, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen zal DELCLE, als overnemende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie en zal bijgevolg de aandeelhoudersstructuur van DELCLE niet veranderen. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de ovememende vennootschap,

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen zal PHARMACIE N. JACQUES louter door- deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van PHARMACIE N. JACQUES, zowel de activa als passiva, overgaan naar DELCLE.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van, vennootschappen.

De bestuursorganen van DELCLE en PHARMACIE N. JACQUES stellen daarom het volgende voor: Il. - IDENTIFICATIE VAN IDE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. - De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Belgisch recht "PHARMACIE N. JACQUES", met maatschappelijke zetel te Kastanjeweg 6, 3220 Holsbeek, (O,N. 0451.325,650 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven).

Het statutair doel van PHARMACIE N. JACQUES luidt letterlijk als volgt:

De vennootschap heeft als doel ;

La société a pour objet, en belgique ou à l'Etranger, pour compte propre ou pour compte de tiers ou en participation avec des tiers, toutes opérations se rattachant directement ou indirectement à I'impotation, l'exportation, la fabrication, la transformation, le cemmerce sous toutes ses formes, y compris le courtage et la règlementation, et d'une manière généralement quelconque tous les actes de production, de distribution ou de commerce de produits pharmaceutiques, accessoires en pharmacie, phytopharmacie, bandagisterie, droguerie et parfumerie, ainsi que des appareils concernant l'optique, I'accoustique, la tension et les analyses médicales.

Elle peut, en outre faire toutes opérations commerciales, industrielles, mobilières, immobilières ou. financières se rattachant directement ou indirectement à son objet social. Elle peut notament s'intéresser pare voie d'apports, de souscriptions, d'interventions financières ou par tout autre mode, dans toutes sociétés ou'

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" e entreprises ayant, en tout ou en partie, un objet similaire ou connexe au sien, ou susceptible d'en favoriser l'extension et le développement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge B. - De overnemende vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De Naamloze Vennootschap naar Belgisch recht "DELCLE", met maatschappelijke zetel te Kastanjeweg 6, 3220 Holsbeek, (O.N. 0451.025.650 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven)

Het statutair doel van DELCLE luidt letterlijk als volgt:

De vennootschap heeft tot doel :

- het verrichten van diensten ten bate van apotheken zoals het aanbieden van diensten van een titularis-apotheker, apotheker-provisor, adjunkt-apotheker, apotheekassistent en dergelijke meer;

- het verlenen van allerlei managementadvies, het verrichten van computerservice, de berekening van de lonen, het voeren van boekhouding van apotheken en het uitvoeren van alle taken nodig voor de exploitatie van een officine toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van het leveren van of verhuren van materiaal en meubilair.

- het voeren van aile activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nuaw bij aansluiten en derhalve onder meer de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopatische; de aflevering van farmaceutische, parafarmaceutische en homeopatische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerien en cosmetica, drogisterij-artikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin. De voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatie, De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening ais voor rekening op risico van derden.

Ill. - BOEKHOUDKUNDIGE PEILDATUM

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 juli 2092.

IV.  AANDELEN MET BIJZONDERE RECHTEN  ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

De overgenomen vennootschap heeft geen aandeelhouders die bijzondere rechten bezitten.

De overgenomen vennootschap heeft geen andere effecten dan kapitaalaandelen uitgegeven of

bevoorrechte aandelen.

Bijgevolg dienen desbetreffend geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

V. - BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de zaakvoerders en bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

VI. - ONROERENDE GOEDEREN

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in eigendom, noch andere zakelijke

rechten met betrekking tot onroerende goederen.

VII. - JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van PHARMACIE N. JACQUES zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de fusie pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het fusiebesluit in het Belgisch Staatsblad.

VIII. - FISCALE UITWERKING

De zaakvoer en raad van bestuur van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de

bedoeling is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande

fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18 §3 W.BTW.

IX. - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou

goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de

overnemende vennootschap gedragen worden.

X, - INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen

zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun aandeelhouders

alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens

zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Opgemaakt in drie originelen op 27 september 2012, waarvan één is bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

De raad van bestuur verleent volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accounting & Tax Partners, met zetel te Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5, teneinde al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven en de publicatie van de neerlegging in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de Vennootschappen onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is,

Accounting & Tax Partners bvba Lasthebber

4t ot

Y

W



Voor-

behduden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.01.2012, NGL 28.02.2012 12050-0543-013
08/02/2012
ÿþ(sa

~

1

4k, i '

111

*iaos3eee

mod 41.1

LuikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MCortlilià ze trek. ~~.

ElGchts2eett en E%o.ranF:cip

~

1~~.~~~~~

~ 1 d= 2 6~JAN, 2042

'YÁ CRIFF1,Eíi,

Griffie

Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het Belgisch'' Staatsbla(

e

Ondernemingsnr : 0451.025,550

ii Benaming (voluit) : DELCLE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kastanjeweg 6

3220 HOLSBEEK

Onderwerp akte : NV: Afschaffing aandelen aan toonder - statutenwijziging

1 Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen, te Leuven, op 29 december 2011, geregistreerd,; i` blijkt dat de buitengewone algemene vergadering en de raad van bestuur van de hiervoor vermelde; vennootschap volgende beslissingen heeft genomen

jj 1) Aanpassing in de statuten van de reeds eerder doorgevoerde zetelverplaatsing.

jj 2) Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en aanpassing van de statuten aan de wet` jj houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, zodat artikel 5 van de statuten als volgt zal luiden:

j; "Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt: j; voor elke categorie effecten op naam een reglster bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van; het register niet betrekking tot zijn effecten.'

ij 3) Aanpassing van artikel 7 van de statuten met betrekking tot de jaarvergadering als volgt:

jj "De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering"j jj genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping; ;; vermeld op tweede maandag van december om achttien uur; indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende] werkdag.

; Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient dej j! vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en: j goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de; j, jaarvergadering.

j; Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

j; De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden perj jj aangetekende brief, vijftien (15) dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrlef bevat de agenda,; naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor? ;: de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap; j: uitgegeven). De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde; j stukken.

;j De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van: de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, j behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het: recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

jj Schriftelijke besluitvorming

;j Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig enj j schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere;

jj informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle)= vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan dejj

vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijvenj: :! aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naarjj jj de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

jj Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele;; jJ commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen j;

jj moeten ter beschikking worden gesteld, ;! Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van dejj JI schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet!,

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ontvangen, dan worden âde voorgestelde beslissingen geacht nie# genomen. te zijn. Hetzelfde geldt

indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

4) Aanpassing van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de toelating tot de vergadering als volgt:

"Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vbór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde deze formaliteiten vervuld heeft."

5) Aanpassing van artikel 15 van de statuten met betrekking tot de externe vertegenwoordiging als volgt: "De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd als volgt; voor handelingen tot twaalf duizend driehonderd vijfennegentig euro (¬ 12.395,00) door elke afgevaardigde bestuurder afzonderlijk en voor handelingen boven twaalf duizend driehonderd vijfennegentig euro (¬ 12.395,00) door twee afgevaardigd bestuurders gezamelijk of door de voltallige Raad van Bestuur."

6) Aanpassing van artikel 20 van de statuten met betrekking tot de vereffening als volgt

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in funktie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoaktief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding."

7) Herbenoeming tot bestuurders van de heer DELCOURT Johan, de heer DECLERCK Jean-Luc Alfred Guy Ghislain en mevrouw HULSBOSCH Christiane Maria Francine, voor een periode van zes jaar. Het mandaat van de drie voornoemde bestuurders is onbezoldigd.

Herbenoeming tot gedelegeerd bestuurders van de heer DELCOURT Johan en de heer DECLERCK Jean-Luc Alfred Guy Ghislain voor een periode van zes jaar.

8) Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Luc Talloen, geassocieerd notaris

Worden tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

- historiek en gecoiirdineerde tekst van de statuten

'oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2011 : BL573705
14/03/2011 : BL573705
02/03/2010 : BL573705
02/03/2009 : BL573705
04/02/2008 : BL573705
16/01/2008 : BL573705
02/01/2007 : BL573705
17/07/2006 : BL573705
03/02/2006 : BL573705
11/03/2005 : BL573705
28/01/2005 : BL573705
03/02/2004 : BL573705
04/02/2003 : BL573705
19/12/2001 : BL573705
20/03/2001 : BL573705
24/02/2000 : BL573705
01/01/1997 : BL573705
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 23.02.2016 16049-0357-010

Coordonnées
DELCLE

Adresse
KASTANJEWEG 6 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande