DELDICHE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELDICHE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.541.822

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 24.06.2014 14224-0409-041
06/01/2014
ÿþMod Woef -11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

fl

*14005567*

~~ ," ,` ç,...:, '

il, MD ~~~~

Gr~ffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0441.541.822

Benaming

(volgit) : DELDICHE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIELAAN 8 -1740 TERNAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING (liquidatiebonus)

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Mireille, Bedert te 1740 Ternat, op 18 december 2013, geregistreerd te Asse I op 20 december 2013, boek 5/640 blad: 07 vak 4, dat de vennoten van de naamloze vennootschap "DELDICHE", met maatschappelijke zetel te 1740 TERNAT, lndustrielaan 8, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders de dato 4 november 2013, waarbij werd overgegaan tot de uitkering van een tussentijds dividend op basis van de belaste reserves. Het tussentijds dividend dat uitgekeerd werd ingevolge del bijzondere algemene vergadering dd. 4 november 2013 bedroeg tweehonderd achtenzestigduizend euro: (268.000,00 EUR), De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing de vennoten een; schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijds dividend. De vennoten hebben verklaard deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het, kapitaal van de vennootschap mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het ultiem dividend.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 06 november 2013, opgesteld door de heer Boudewijn Van Ussel, in naam van BVBA Boudewijn VAN USSEL  C°, Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, luiden letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

In het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de NV Deldiche, vennootschap met als zetel te 1740 Ternat, Indsutrielaan 8 werden wij op 4 november 2013 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig = artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen.

De voorgenomen inbreng in natura door de NV Deldiche, betreft de inbreng van een rekening courant voor een totale inbrengwaarde van 241.200 EUR. Ten overstaan van de inbreng in natura zal aan de inbrengers (Luc De Cock en Marijke Spildooren) 369 aandelen van de NV Deldiche, zonder vermelding van nominale waarde, , worden toegekend.

Als besluit van dit onderzoek, verklaart ondergetekende dat

1)de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid beantwoordt;

2)de methode van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 241.200 EUR. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

3)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het. Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te= geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

4)terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen' betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag; geen "fairness-opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het: Wetboek van Vennootschappen in het kader van voormelde inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Brasschaat, 6 november 2013

Boudewijn VAN USSEL-C°

Commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

'qbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordigd door:

(getekend)

Boudewijn Van Ussel

Vennoot"

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde tweehonderd eenenveertigduizend tweehonderd euro (241.200,00 EUR) om het van tweeënzestig duizend honderd en twee euro achtentwintig centen (62.102,28 EUR) te brengen naar driehonderdendrieduizend driehonderdentwee euro achtentwintig eurocent (303.302,28 EUR), door de uitgifte van driehonderdnegenenzestig (369) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde honderd procent (100%) van de vordering tot uitkering van het ultiem dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging vantweehonderd eenenveertigduizend tweehonderd euro (249,200,00 EUR) daardwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdentwee euro achtentwintig eurocent (303.302,28 EUR), vertegenwoordigd door achthonderdzeventig (870) aandelen aandelen aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/achthonderdzeventigste deel (1/870ste).

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt driehonderdendrieduizend driehonderdentwee euro achtentwintig eurocent (303.302,28 EUR).

Het is vertegenwoordigd door achthonderdzeventig (870) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, Elk aandeel vertegenwoordigt één/achthonderdzeventigste (1/870ste) van het maatschappelijk kapitaal"

De vergadering heeft aan Notaris Mireille Bedert bvba alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering heeft alle machten verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, van het revisoraal verslag de dato 18 november 2013, van het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders de dato 04 november 2013 en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 06 november 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþ4

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte e

Voor- 11111111311u111j1~uywE111

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac





A d y o~. zon

losse

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.541.822

Benaming

(voluit) : DELDICHE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrielaan 8, 1740 TERNAT

(volledig adres)

-Onderwerp akte : Herbenoeming (afgevaardigde of gedelegeerd) bestuurder(s) - bezoldiging - machten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 juli 2013 en de daaropvolgende raad van

bestuur van zelfde datum blijkt:

1' de vervroegde herbenoeming van:

- de heer DE COCK Luc, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor Copstraat 38,

- de heer DE COCK Jim, wonende te 1740 Ternat, lndustrielaan 8, en

- mevrouw DE COCK Charlotte, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor Copstraat 38,

als bestuurders, voor een termijn ingaand op 1 juli 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering

van het jaar 2019.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

2° de vervroegde herbenoeming van de heer DE COCK Luc, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor,

Copstraat 38, als afgevaardigde-bestuurder (ook gedelegeerd bestuurder genoemd), voor een termijn ingaand

op 1 juli 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ais volgt

Algemene vertegenwoordlgingsbevoegdheld

Overeenkomstig de statuten wordt, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de persoon belast met het dagelijks bestuur, de vennootschap in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, vertegenwoordigd:

- hetzij door de afgevaardigde-bestuurder, afzonderlijk handelend;

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de afgevaardigd-bestuurder (ook genoemd gedelegeerd bestuurder), alleen optredend, die in deze hoedanigheid zal beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Luc DE COCK, gedelegeerd bestuurder

Op da laatste blz. van Link B vermelden : Recto Naam en noedanughetd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 24.05.2013 13133-0279-037
11/01/2013
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" isoose1a*

betussa

Griffie 31 DILL.

12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0441.541.822

Benaming

(voluit) : Deldiche

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industielaan 8 -1740 Ternat

Onderwerp akte : Ontlag bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel op 5 oktober 2012

De aanwezige leden van de Raad van Bestuur nemen kennis van het ontvangen schrijven van mevrouw Christel Timmermans dd. 4 oktober 2012 met melding van haar ontslag als bestuurder in de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De leden verlenen met unanimiteit kwijting aan mevrouw Timmermans en danken haar voor de bewezen diensten.

Luc De Cock,

gedelegeerd bestuurder

Op de lar.iste hlt. Luik B vermelden : Recto : Cdanm en hnedaniGheid van dF instrumenterende notaris, hetzij vs.n de pFrsc.(o)n(err) L" evoFgd de ledit= per Ff}on ten aanzien van derden l*' Vrrtrgerw.nnrd'rgen

Verso : Naurn un handtekcnine

31/07/2012
ÿþRechtsvorm : NV

Zetel : Industielean 8 -1740 Ternat

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en commissaris

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 24 mei 2012

Met eenparig held van stemmen wordt Charlotte De Cock benoemd als bestuurder, voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in het jaar 2018 die vergadert over het boekjaar eindigend op 31 december 2017.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De gekozen bestuurder aanvaardt haar mandaat en verklaart dat er geen maatregel bestaat die zich verzet tegen haar benoeming.

Met eenparigheid van stemmen wordt de BVBA Boudewijn VAN USSEL-C°, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, Lage Kaart '71, 2930 Brasschaat, herbenoemd ais commissaris voor een periode van 3 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in het jaar 2015 die vergadert over het boekjaar eindigend op 31 december 2014.

De jaarlijkse vergoeding wordt vastgelegd op 12.000 ¬ .

Luc De Cock,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Mod 2.0

IMBU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IÏJII1U11,1111!1

1' n g~i

? 0 JUL

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.541.822

Benaming

(voluit) : Deldiche

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 01.06.2012 12142-0051-036
10/01/2012
ÿþ Mod wort1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1lI II f2006 II~II~I 94 II~I10*B~

Gri t EC. ~26We'~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0441541822

(voluit) DELDICHE

(verkort) : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Rechtsvorm : INDUSTRIELAAN 8 - 1740 TERNAT

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jacques Van Bellinghen te 1740 Ternat, op 26 december 2011, ter registratie aangeboden, dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DELDICHE, met zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel; met als ondernemingsnummer 0441.541.822, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van; stemmen:

EERSTE BESLISSING  Omzetting van het kapitaal in euro

Beslissing door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal: van twee miljoen vijfhonderd en vijfduizend tweehonderd oude Belgische Frank (2.505.200,00,-BEF) voortaan uit te drukken in euro, met name tweeënzestig duizend honderd en twee euro achtentwintig centen (62.102,28 EUR).

TWEEDE BESLISSING - Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam en machtiging aan raad van bestuur

Beslissing door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de bestaande vijfhonderd en één; (501) aandelen aan toonder om te zetten naar vijfhonderd en één (501) aandelen op naam.

De aandelen aan toonder zullen op naam gezet worden van de aandeelhouder in wiens bezit ze zich thans: bevinden, zoals blijkt uit de samenstelling van huidige algemene vergadering.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister. De inschrijving wordt getekend door de: aandeelhouders. Zij zullen een certificaat ontvangen afgeleverd door de Raad van Bestuur.

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De raad van bestuur wordt ermee gelast om een register van aandelen aan te leggen en aan elke houden van aandelen aan toonder evenveel aandelen op naam toe te kennen, en om de bestaande aandelen aan: toonder te vernietigen.

DERDE BESLISSING  Aanpassing van de statuten aan het nieuwe wetboek van vennootschappen

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan en teneinde de statuten aan te passen aan de vigerende; bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, beslissing door de vergadering met eenparigheid van; stemmen de statuten van de vennootschap als volgt om te werken, zonder echter het doel te wijzigen en enige; fundamentele wijzigingen te brengen aan de andere statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek met uitzondering van deze vermeld in punt 1. en punt 2. van de agenda:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam DELDICHE.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan B.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen,: dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van het onroerend patrimonium; het beheer van roerende en technische installaties, meer bepaald koelkamers en cellen bestemd voor de voedingsnijverheid;het beheer en uitbating van het rollend; materieel; het beheer en uitbating van opslagplaatsen voorzien van de nodige technische infrastructuur zoals rekken, weegtoestellen, rolwagens, heftrucks, verpakkingsmachines, vacuummachines, kratten en paletten,;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

toonbanken, verpakkingsmateriaal in glas, kunststof of karton, alsook opbouwstanden voor beurzen en tentoonstellingen; het beheer van kantoor en vergaderzalen voorzien van de nodige infrastructuur zoals kantoormeubelen, telefoon- en faxcentrales, computer-configuraties, kantoormaterieel.

De groothandel, tussenhandel, de invoer en uitvoer van produkten van bereide vleeswaren en zuivelprodukten en dit in de meest ruime zin.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende, bank-, handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of welke nuttig zouden zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheid, en dit zowel in binnen-als in buitenland.

Zij kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren.

Zij mag al haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en zij kan aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle anderen.

Zij kan door de aankoop, inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel zelfs onrechtstreeks van aard is om het verwezenlijken van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulkdanige vennootschappen of ondernemingen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend honderd en twee euro achtentwintig centen (62.102,28,-EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd en één (501) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt éénlvijthonderd en eenste van het maatschappelijk kapitaal.

Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

Zij kunnen gedematerialiseerd zijn onder de voorwaarden voorzien in de wet.

De titel van iedere aandeelhouder of houder van winstbewijzen, warrants en obligaties zal voortspruiten uit de aantekening in het daartoe bestemde register. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd. Aile effecten dragen een volgnummer.

Bestuur en vertegenwoordiing

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de persoon belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, vertegenwoordigd, zonder dat de vertegenwoordiger tegenover derden, hypotheekbewaarders inbegrepen, gehouden is het bewijs van enig besluit van de raad van bestuur voor te leggen:

- hetzij door de afgevaardigde-bestuurder, afzonderlijk handelend;

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, voor zover deze binnen de perken van hun machten handelen.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Algemene vergadering

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, aan te

duiden in de oproepingsberichten, op laatste vrijdag van mei van elk jaar, om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

op hetzelfde uur. "

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de beperkingen zoals voorzien in artikel 541 van het wetboek van vennootschappen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Winstverdeling

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

VIERDE BESLISSING : coördinatie van de statuten

Verlening door de algemene vergadering aan geassocieerd Notaris Jacques Van Bellinghen, kantoorhoudende te 1740 Ternat, Van Cauwelaertstraat 54 alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

getekend Jacques Van Bellinghen, geassocieerd notaris te Ternat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0197-037
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.06.2010 10217-0273-039
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 19.06.2009 09253-0241-016
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 02.06.2008 08175-0116-016
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 29.05.2007 07163-0061-016
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 01.06.2015 15145-0210-043
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 22.06.2005 05307-4136-016
27/01/2005 : BL536842
14/09/2004 : BL536842
24/06/2004 : BL536842
29/07/2003 : BL536842
22/07/2003 : BL536842
06/06/2001 : BL536842
30/03/2001 : BL536842
24/05/2000 : BL536842
15/06/1999 : BL536842
08/05/1999 : BL536842
28/05/1998 : BL536842
28/01/1998 : BL536842
03/04/1997 : BL536842
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.07.2016 16351-0278-043

Coordonnées
DELDICHE

Adresse
INDUSTRIELAAN 8 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande