DELEUX - OEYEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELEUX - OEYEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.087.711

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 27.06.2014 14249-0007-011
18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 14.06.2013 13176-0313-011
19/09/2011
ÿþ motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

" 111410,"

fàf 'j911%~~i ?~." ';

ri.) 7 SEP. 2011 ee en1i~~P ere,

Griffie

nnexes du Moniteur belge

C1D

Ondernemingsnr . cDSI. -4(

Benaming : Deleux - toeyen

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Florenbeemd 11 bus 12

3070 Kortenberg

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op twee september tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Deleux - Oeyen", met zetel te 3070 Kortenberg, Florenbeemd 11 bus 12, van onbepaalde duur door :

- de heer DELEUX Patrick Emile, wonende te 3070 Kortenberg, Florenbeemd 11 bus 12.

- mevrouw OEYEN Greet, wonende te 3040 Huldenberg, J. Minetstraat 8.

waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer DELEUX Patrick, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), waarvoor hem VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, volstort ten belope van een derde. - mevrouw OEYEN Greet, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (E 3.100,00), waarvoor haar VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, volstort ten belope van een derde. met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf; met de jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizenddertien.

met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutaire zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

- de gewone commanditaire vennootschap "DELEUX", met zetel te 3070 Kortenberg, Florenbeemd 11 bus 12, ondernemingsnummer 0838.944.882, met als vaste vertegenwoordiger de heer DELEUX Patrick, voornoemd; - de gewone commanditaire vennootschap "OEYEN", met zetel te 3040 Huldenberg, J. Minetstraat 8, ondernemingsnummer 0838.943.595, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw OEYEN Geert, voornoemd. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6505273-44 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertig augustus tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als gevolmachtigd agent van FORTIS BANK naamloze vennootschap voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag, voor eigen rekening, alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Handelingen als vastgoedmakelaar zijn uitgesloten.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of een ander effect dan worden de eraan verbonden rechten geschorst tot een enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan worden alle lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

In geval van splitsing van een of meer aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik komt het voorkeurrecht, behoudens anders akkoord, toe aan de blote eigenaar, die ze naar zijn keuze verwerft, ofwel in blote eigendom bezwaard met het zelfde vruchtgebruik, ofwel in volle eigendom. In dit laatste geval dient hij aan de vruchtgebruiker het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden, vastgesteld, behoudens minnelijk akkoord, na expertise zoals hierboven gezegd.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt dit toe aan de vruchtgebruiker zonder enige vergoeding aan de blote eigenaar.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de strengere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten.

De vennoot die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Vennoten die verhinderd zijn kunnen zich laten vertegenwoordigen door een derde of door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste één/vierde (1/4) van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan één/vierde (1/4) van het kapitaal.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Voor. behouden (' aan het 9 Bolg sch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0243-012

Coordonnées
DELEUX - OEYEN

Adresse
FLORENBEEMD 11, BUS 12 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande