DELOITTE UNIVERSITY EMEA CVBA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELOITTE UNIVERSITY EMEA CVBA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.898.541

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312788*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506898541

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Deloitte University EMEA CVBA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op twaalf december tweeduizend veertien, voor Meester Peter Van

Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat:

1) de vennootschap naar Brits recht "Deloitte EMEA Co-operation Limited", met zetel te 1 Little New Street, Hill House, Londen EC4A 3TR, Verenigd Koninkrijk;

2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "Deloitte Belgium", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b;

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlandse recht Deloitte Holding B.V., met zetel te Rotterdam, Nederland en met maatschappelijke zetel te Wilhelminakade 1, Rotterdam, Nederland,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

Rechtsvorm

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ("Vennootschap").

Naam

De Vennootschap draagt de naam "Deloitte University EMEA CVBA ".

Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te B-1831 Diegem, Berkenlaan 8b.

Duur

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twaalf december tweeduizend veertien.

Doel

De doelstellingen van de Vennootschap zijn het ontwikkelen, verfijnen, beheren en opleveren van programma's voor vorming, ontwikkeling en cursussen met betrekking tot boekhoudkundige, audit, fiscale, juridische, IT, consulting, business en/of organisatorische zaken en/of persoonlijke ontwikkeling voor DTTL leden in EMEA (dit wil zeggen de in Europa, het Midden-Oosten en Afrika ("EMEA") gevestigde leden van Deloitte Touche Tohmatsu Limited, een private company limited by guarantee naar het recht van het Verenigd Koninkrijk ("DTTL"), die samen met haar leden en hun respectieve dochterondernemingen en verbonden ondernemingen en andere ondernemingen een netwerk vormt dat het "DTTL netwerk" wordt genoemd), natuurlijke personen, ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, publieke overheden en organisaties en de partners, medewerkers en werknemers van voornoemde DTTL leden gevestigd in EMEA (de "Doelstellingen"). Om de Doelstellingen te bereiken zal de Vennootschap programma's ontwikkelen en opleidingen organiseren en, waar ze dit relevant acht, locatie(s) voorzien waar deze hoogkwalitatieve opleidingen, seminaries en conferenties kunnen worden gehouden en die voldoende capaciteit heeft(hebben) om dergelijke opleidingen, seminaries, conferenties te houden. De Vennootschap zal eveneens docenten en sprekers aantrekken die dergelijke hoogkwalitatieve opleidingen, seminaries, conferenties kunnen geven.

Onderwerp akte :

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Berkenlaan 8b 1831 Machelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap mag alle mogelijke activiteiten ondernemen en alle wettelijke middelen aanwenden die de Doelstellingen kunnen bevorderen of ondersteunen, waaronder samenwerken met, participeren in of het nemen van een rechtstreeks of onrechtstreeks belang in andere vennootschappen.

De Vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan volledig of gedeeltelijk kunnen bevorderen.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen, op naam, met een nominale waarde van elk vijftig euro (50,00 EUR).

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap naar Brits recht "Deloitte EMEA Co-operation Limited", voornoemd, ten belope van driehonderd zeventig (370) aandelen;

- door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "Deloitte Belgium", voornoemd, ten belope van één (1) aandeel;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlandse recht Deloitte Holding B.V., voornoemd, ten belope van één (1) aandeel;

totaal: driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd (100%). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE75 3631 4210 6151 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 december 2014 afgeleverd bankattest.

Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam met een nominale waarde van vijftig Euro (50,00 EUR) elk.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde (1/4) worden volstort.

Buiten de aandelen van de Vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting en zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheid om het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen door een beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering overeenkomstig de bepalingen voorzien voor een wijziging van de statuten, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven. In voorkomend geval, bepaalt de Algemene Vergadering de hoeveelheid aandelen die een vennoot kan onderschrijven en bepaalt de Raad van Bestuur het tijdstip waarop deze vennoot de bijstorting of de volstorting moet voldoen.

De Raad van Bestuur registreert de toename en afname van het veranderlijk maatschappelijk kapitaal als gevolg van de toetreding van nieuwe vennoten of van de uittreding van vennoten of als gevolg van de vermeerdering of vermindering van hun aandelen zoals bepaald wordt door de Algemene Vergadering.

Van de aandelen waarop de verschuldigde stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden. Beperkte aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving in het maatschappelijk kapitaal. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid. De vennoten

De vennoten van de Vennootschap zijn de oprichtende vennoten en de vennoten aanvaard als vennoot overeenkomstig onderhavige statuten en het Reglement van Inwendige Orde, beide voor zover zij de hoedanigheid van vennoot niet verloren.

Eenzijdige vrijwillige beëindiging

Een vennoot kan enkel zijn lidmaatschap van de Vennootschap enkel beëindigen met de unanieme goedkeuring van de andere vennoten en middels een opzeggingstermijn van niet minder dan 12 maanden, opzegtermijn die zal eindigen op het einde van een boekjaar op voorwaarde dat zijn ontslag het aantal vennoten niet herleidt naar een totaal minder dan drie (3).

Onvrijwillige beëindiging (uitsluiting)

De Algemene Vergadering kan op eender welk moment met een 2/3 meerderheid van de uitgebrachte stemmen beslissen om een vennoot om gegronde redenen of om één van de hierna opgesomde oorzaken uit te sluiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) ingeval de vennoot niet langer aan de toelatingsvoorwaarden voor een vennoot voldoet, waaronder maar niet beperkt tot deze omschreven in artikel 4.2;

b) ingeval de Algemene Vergadering redelijkerwijs de mening is toegedaan dat de vennoot substantieel de statuten of het Reglement van Inwendige Orde niet naleeft;

c) ingeval de vennoot de goede reputatie of belangen van de Vennootschap in opspraak brengt of schaadt;

d) in geval van onbekwaamverklaring, ontbinding, faillissement, of staat van kennelijk onvermogen van de Vennoot;

e) ingeval de vennoot door om het even welke handeling of stilzitten dermate het vertrouwen van de

andere vennoten schokt, dat verdere samenwerking onmogelijk is.

Deze uitsluiting zal ingaan op het moment bepaalt door de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kan te allen tijde overgaan tot uitsluiting van een vennoot van zodra deze geen

DTTL lid of stemgerechtigd lid de council (raad) van Deloitte EMEA Co-operation Limited meer is.

Deze uitsluiting zal ingaan op het moment dat de Raad van Bestuur van Deloitte University EMEA

bepaalt.

De uitsluiting van een vennoot kan enkel beslist worden met inachtname van de toepasselijke

dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen betreffende de rechten van de

vennoot in geval van uitsluiting.

Samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit alle Vennoten.

Bevoegdheden

De Algemene Vergadering zal exclusief bevoegd zijn voor:

1. De wijziging van de statuten of het Reglement van Inwendige Orde;

2. De benoeming, het ontslag en de afzetting van de leden van de Raad van Bestuur (en de aanwijzing onder hen van een Decaan en COO);

3. De benoeming, het ontslag en de afzetting van de leden van de Adviesraad (en de aanwijzing onder hen van een Voorzitter);

4. De benoeming, het ontslag en de afzetting van de commissaris, indien vereist door de wet, en het bepalen van diens eventuele bezoldiging;

5. De goedkeuring van het jaarprogramma, het jaarbudget en van de jaarrekeningen (programma, budget en jaarrekening die voorbereid worden door de Raad van Bestuur en nagekeken en goedgekeurd worden door de Adviesraad vooraleer ze ter finale goedkeuring voorgelegd worden aan de Algemene Vergadering) en eventuele herzieningen hiervan (op voorstel van de Adviesraad);

6. Goedkeuring van investeringen boven de 50.000 EUR;

7. Het bepalen van de eenmalige bijdrage voor de deelname aan een van de Deloitte University EMEA curricula;

8. Kwijting verlenen aan de leden van de Raad van Bestuur en, in voorkomend geval, de commissaris;

9. De ontbinding van de Vennootschap;

10. Alle aangelegenheden die uitdrukkelijk volgens de statuten of het Reglement van Inwendige Orde tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren.

Vergaderingen

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur in alle gevallen door de wet, de statuten of het Reglement van Inwendige Orde vereist en op verzoek van een vijfde (1/5) van de Vennoten.

De Algemene Vergadering zal minstens eenmaal per jaar samenkomen op de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Vennootschap gehouden op de laatste maandag van oktober om 14 uur zonder afbreuk te doen aan enige andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur, op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of eender welke andere plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

Quorum - stemming - notulen

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens een aantal vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn die tezamen minstens vijftig procent (50%) van de stemmen vertegenwoordigen. Ingeval op de eerste vergadering het vereiste quorum niet werd bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen. De tweede vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen voor zover 30% van de stemmen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien (15) dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, uitgezonderd de gevallen waarin de wet, de statuten of het Reglement van Inwendige Orde een ander quorum of meerderheid voorzien.

Een beslissing om de statuten of het Reglement van Inwendige Orde te veranderen, vereist een twee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

derde meerderheid (2/3) van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in notulen, die ondertekend worden door de vennoten die aanwezig waren op de Algemene Vergadering. Alle vennoten zijn gerechtigd deze notulen in te zien of een kopie hiervan te vragen tegen betaling van de toepasselijke kost.

Samenstelling, aanduiding en afzetting van de leden van de Raad van Bestuur

De Vennootschap wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste twee (2) leden, al dan niet vennoten van de Vennootschap, waarvan de ene Decaan zal zijn en de andere COO.

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene Vergadering, die eveneens de Decaan en de COO zal aanduiden.

Het mandaat van de Decaan zal voor een periode van vier (4) jaar zijn en is hernieuwbaar. De andere leden van de Raad van Bestuur zullen verkozen worden voor een hernieuwbare periode van twee (2) jaar.

Indien de Decaan of de COO niet langer in staat zijn hun mandaat op te nemen, zal de Algemene Vergadering van Deloitte University EMEA zo snel mogelijk worden samengeroepen om een vervanger aan te duiden. Ingeval de plaats van een ander lid van de Raad van Bestuur vrijkomt, zal de volgende Algemene Vergadering beslissen over zijn/haar al-dan-niet vervanging.

De Decaan zal de voorzitter van de Raad van Bestuur zijn.

Het ambt van een lid van de Raad van Bestuur zal vrijkomen indien:

* hij/zij ophoudt een lid van de Raad van Bestuur te zijn krachtens een bepaling uit het Wetboek van vennootschappen of hij/zij bij wet verboden wordt een lid van de Raad van Bestuur te zijn;

* hij/zij failliet gaat of een regeling of schikking treft met zijn/haar schuldeisers in het algemeen;

* hij/zij geestesziek is, of zou kunnen zijn, en een vonnis van een rechtbank bevoegd voor zaken met betrekking tot geesteszieken heeft besloten dat hij/zij gecolloqueerd dient te worden of dat er een persoon dient aangeduid te worden die de bevoegdheden zal uitoefenen over zijn/haar eigendommen of zaken;

* hij/zij neemt ontslag als bestuurder door middel van kennisgeving hiervan aan de Raad van Bestuur;

* hij/zij wordt ontslaan als bestuurder krachtens artikel 5.2.

Vergaderingen, beraadslagingen en beslissingen

Vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen worden gehouden op die plaatsen die de Raad van Bestuur bepaalt.

Eender welk lid van de Raad van Bestuur kan, en de Decaan op verzoek van een lid van de Raad van Bestuur zal, op eender welk moment een vergadering van de Raad van Bestuur bijeenroepen. Alle vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen samengeroepen worden met een voorafgaande kennisgeving van ten minste zeven (7) volle dagen tenzij een meerderheid van 70 percent van de Raad van Bestuur akkoord gaat met een kortere termijn van oproeping.

De oproepingsbrief voor de Raad van Bestuur zal de plaats, dag en het tijdstip van de vergadering specificeren en zal een agenda bevatten met in algemene bewoordingen de te bespreken zaken. Een oproeping voor de Raad van Bestuur zal verondersteld worden rechtsgeldig te zijn gegeven aan een lid van de Raad van Bestuur indien het mondeling (persoonlijk of via de telefoon) of op een andere manier werd gecommuniceerd of verzonden werd per post, per fax, per e-mail of ander leesbaar schrijven aan dergelijk lid van de Raad van Bestuur op zijn/haar laatst bekende adres of ander adres dat voor dit doel door dat lid van de Raad van Bestuur aan de IVZW werd gegeven. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is of wordt vertegenwoordigd op de vergadering, met dien verstande dat minstens twee leden aanwezig dienen te zijn.

Elke bestuurder mag deelnemen aan de vergaderingen van de Raad van Bestuur middels audiovisuele technologie die hem/haar/hen in staat stellen/stelt alle aan de vergadering deelnemende vennoten op simultane wijze te horen en om deze deelnemers op simultane wijze toe te spreken. Eenieder deelnemend aan een vergadering van de Raad van Bestuur gebruikmakend van bovenvermelde audiovisuele technologie wordt verondersteld de vergadering persoonlijk bijgewoond te hebben en zal aldus mee in berekening worden genomen bij het vaststellen van de quorum en zal eveneens gerechtigd zijn om zijn/haar stem uit te brengen. De vergadering wordt verondersteld plaats te vinden op die locatie waar de meeste deelnemers verzameld zijn, of indien er geen groepen deelnemen aan de vergadering maar wel afzonderlijke deelnemers, de plaats waar de Voorzitter van de Raad van Bestuur zich tijdens de vergadering bevindt.

De Raad van Bestuur zal trachten te besluiten bij consensus. Indien geen consensus kan bereikt worden, dan worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur die aanwezig zijn of die vertegenwoordigd worden. Indien geen meerderheid bereikt kan worden, dan zal de stem van de Decaan doorslaggevend zijn.

De Raad van Bestuur zal ervoor zorgen dat er notulen worden gehouden van alle handelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tijdens haar vergaderingen en deze notulen zullen worden bewaard op de zetel van de Vennootschap.

Uitzonderlijk kan de Raad van Bestuur bij uiterst dringende noodzakelijkheid en indien vereist in het belang van de Vennootschap besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord. Voor de voorbereiding van de jaarrekeningen kan deze procedure evenwel niet gevolgd worden. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de Deloitte University EMEA Raad van Bestuur De Raad van Bestuur zal:

* het ontwerp van jaarprogramma en -budget voor het volgende fiscale jaar voorbereiden en deze toezenden aan de Adviesraad voor nazicht, eventuele wijzigingen en voorlegging ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering;

* het door de Algemene Vergadering goedgekeurde jaarprogramma uitvoeren en de dagelijkse opvolging en beheer ervan verzekeren, binnen de limieten van het jaarbudget;

* de Adviesraad zo snel mogelijk informeren van elke (dreigende) overschrijding van het jaarbudget of van zaken buiten het kader van het jaarbudget of het jaarprogramma;

* alle andere bevoegdheden en verantwoordelijkheden hebben die vooropgesteld worden in de statuten of het Reglement van Inwendige Orde.

Alle zaken die niet uitdrukkelijk tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering of de Adviesraad behoren, zullen uitgeoefend worden door de Raad van Bestuur, met dien verstande dat alle overeenkomsten met een totaalwaarde van meer dan 50.000 EUR en die niet opgenomen zijn in het jaarbudget, de voorafgaande goedkeuring van de Algemene Vergadering vereisen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap door de meerderheid van zijn leden, met een minimum van twee leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigings-bevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, kan de Vennootschap voor gelijk welke zaken of overeenkomsten waarvan de totaalwaarde 50.000 EUR niet te boven gaat, vertegenwoordigd worden door de Decaan of de COO, beiden alleen handelend. Voor elke zaak of overeenkomst waarvan de totaalwaarde hoger is dan 50.000 EUR, zal de Vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd worden door de COO of de Decaan, samen handelend met een ander lid van de Raad van Bestuur van Deloitte University EMEA. Daarnaast kan de Vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd worden door een bijzonder gevolmachtigde binnen de grenzen van zijn/haar volmacht.

ADVIESRAAD VAN DELOITTE UNIVERSITY EMEA

Er zal een adviesraad zijn onder de naam "Adviesraad van Deloitte University EMEA" (hierin "Adviesraad") bestaande uit een vertegenwoordiger van elke vennoot die een DTTL Lid is en drie (3) vertegenwoordigers van Deloitte EMEA Co-operation Ltd. is (waarvan één (1) of maximum twee (2) van haar "Talent Partner(s)" en haar COO).

De rol van de Adviesraad is het overzien van de activiteiten van de Vennootschap, het ontvangen van informatie omtrent de activiteiten en de initiatieven van de Vennootschap, het faciliteren van het uitwisselen van ideeën en de ontwikkeling van een consensus tussen de vennoten en het adviseren van de Raad van Bestuur met betrekking tot zaken waarover ze om raad vragen of waarvoor de Adviesraad het nodig acht. De rol, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en procedures van de Adviesraad worden verder uiteengezet in het Reglement van Inwendige Orde.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de Vennootschap vangt aan op één juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgende jaar.

WINSTBESTEMMING

De nettowinst van de Vennootschap wordt overgedragen naar het volgende boekjaar in overeenstemming met de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen tenzij de Algemene Vergadering op unanieme wijze de nettowinst een andere bestemming toekent.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Vaststelling van het aantal bestuurders op twee (2) en benoeming tot die functie voor een duur van twee jaar, conform artikel 6.1 van de statuten:

- de heer Jorrit Volkers, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Ceresweg 18, 8938 BG Leeuwarden, Nederland; en

- de heer Sunil Maganahalli Parameshwarappa, van Indische nationaliteit, wonende te Chrysantenstraat 64, 1214 BN Hilversum, Nederland.

Zij hebben evenwel recht op een billijke vergoeding van de kosten die zij hebben opgelopen ter gelegenheid van de uitoefening van hun mandaat.

De heer Jorrit Volkers, voornoemd, werd aangesteld als decaan (dean) van de universiteit. De heer Sunil Maganahalli Parameshwarappa, voornoemd, zal COO zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twaalf december tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op 31 mei 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in oktober 2015.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 november 2014 worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Benedikte Verdegem en/of mevrouw Marie-Noëlle Havelange, en/of mevrouw Vicky Kaluza en/of de heer Filip Van Acoleyen en/of de heer Pierre Lüttgens, die te dien einde allen woonstkeuze doen op hun kantoor gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8a, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Drie volmachten blijven aan de akte gehecht.

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Coordonnées
DELOITTE UNIVERSITY EMEA CVBA

Adresse
BERKENLAAN 8B 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande