DEMAPAR

NV


Dénomination : DEMAPAR
Forme juridique : NV
N° entreprise : 441.700.980

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 18.02.2014 14047-0434-010
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 28.02.2013 13054-0468-010
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 22.02.2012 12046-0211-010
03/02/2012
ÿþ'nad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr beh+ aai Bel Stat

2 3 JAN 2012i

Griffie

I 1111fl 1111111111 IlII 111111111111111111111111 IJJ

" 1]030301*

Ondernemingsnr : 0441.700.980

Benaming (voluit) : DEMAPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Obbergstraat, 172

1780 Wemmel

Onderwerp akte :OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien december tweeduizend en elf, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd vijf bladen, één renvooi, op het tweede Registratiekantoor van Jette, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, boek 33, blad 77, vak 17. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur, e.). (getekend) W. ARNAUT

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEMAPAR", waarvan de zetel gevestigd is te 1780 Wemmel, Obbergstraat 172, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Omzetting van alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in aandelen op naam en vaststelling dat er buiten de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen geen andere effecten aan toonder circuleren binnen de vennootschap.

2° Beslissing tot de volgende statutenwijzigingen als gevolg van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam die voorafgaat:

- wijziging van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen.

- wijziging van artikel 21 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot algemene vergaderingen. - wijziging van artikel 22 van de statuten met betrekkingtot de ter beschikking stelling van stukken.

- wijziging van artikel 23 van de statuten met betrekking tot de formaliteiten die moeten vervuld worden om tot een algemene vergadering te worden toegelaten als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.".

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de laatste wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen, aanpassing van de statuten als volgt

- wijziging van artikel 7 van de statuten met betrekking tot kapitaalverhogingen in natura.

- wijziging van artikel 13 (titel inbegrepen) van de statuten met betrekking tot obligaties en warrants.

- wijziging van artikel 14 van de statuten met betrekking tot de samenstelling van de raad van bestuur door vervanging van de laatste alinea door de volgende tekst :

"Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.";

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ti

mod 11.1

- wijziging van artikel 15 van de statuten met betrekking tot de bijeenkomsten, beraadslaging en

besluitvorming van de raad van bestuur.

- wijziging van artikel 16 (titel inbegrepen) van de statuten met betrekking tot bestuursbevoegdheid van

de raad van bestuur van de vennootschap als volgt :

" Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

$3. Dageli]ks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

6 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.";

- wijziging van artikel 24 van de statuten met betrekking tot de vertegenwoordiging bil de algemene vergadering als volgt :

" Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dal zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.";

- wijziging van artikel 27 van de statuten met betrekking tot de antwoordplicht van bestuurders en commissarissen.

- invoeging van een nieuw artikel 31bis van de statuten met betrekking tot de schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering.

- wijziging van artikel 39 van de statuten met betrekking tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap als volgt :

" Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

4° De vergadering besliste met ingang vanaf negentien december tweeduizend en elf, te herbenoemen tot bestuurder :

- De heer Bert De Maeyer, wonende te 2018 Antwerpen, Arthur Goemaerelei 63.

- De heer Jan De Maeyer, wonende te 1785 Merchtem, Biesboslaan 15.

- Mevrouw Magda Van Huile, wonende te 1785 Merchtem, Biesboslaan 15.

Hun mandaat loopt af onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De aldus nieuwe benoemde bestuurders zullen hun mandaat kosteloos uitoefenen, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering bevestigde tevens het mandaat van de voormelde bestuurders als bestuurders van de

vennootschap voor de periode van 15 december 2006 tot en met vandaag.

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur besliste te benoemen:

- tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer Jan De Maeyer, die in toepassing van artikel 17 van de

statuten - alleen optredend - de vennootschap kan vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

' behouden aan het

Belgisch

Staatsblad

maa 11.1

- tot gedelegeerd-bestuurder : mevrouw Magda Van Huile.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

DAISY DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/03/2011 : BL536535
26/07/2010 : BL536535
10/03/2009 : BL536535
19/02/2008 : BL536535
12/02/2007 : BL536535
24/01/2006 : BL536535
05/01/2005 : BL536535
12/02/2004 : BL536535
30/01/2003 : BL536535
27/06/2000 : BL536535
10/04/1999 : BL536535
01/01/1997 : BL536535
01/01/1997 : BL536535
15/04/1993 : BL536535
09/01/1993 : BL536535

Coordonnées
DEMAPAR

Adresse
OBBERGSTRAAT 172 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande