DENA OFFICE ASSIST

Société en commandite simple


Dénomination : DENA OFFICE ASSIST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 564.904.343

Publication

23/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap is bevoegd tot het aankopen, verhuren of huren, oprichten of renoveren van alle roerende en onroerende goederen, en in het algemeen het verrichten van alle commerciële, industriële en financiële operaties direct of indirect in relatie met haar sociaal objectief, inbegrepen de onder aanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten en het hiermee relatieve industriële of commerciële eigendom.

Tenslotte heeft de vennootschap als doel het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband kunnen staan met haar maatschappelijk doel of kunnen bijdragen aan de uitbreiding of ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag tevens door inbreng of fusie, inschrijving op effecten of op enige andere wijze een belang nemen in elke andere onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardig, analoog of verwant doel, of die kan bijdragen aan de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Artikel 4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5  MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 juli tot 30 juni van elk kalenderjaar.

Artikel 6  KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volledig gestort door de commanditaire vennoten. Het bedraagt 1.000,00 (duizend, nul) euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waardoor elk aandeel 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap, die het recht heeft om, in geval van onverdeeldheid, de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat slechts één van de medeeigenaars wordt aangeduid als eigenaar ten aanzien van de vennootschap.

De aandelen kunnen enkel aan personen die geen vennoten of aan dezen verbonden rechtspersonen worden afgestaan of overgedragen mits eenparige instemming van de commanditaire vennoten.

Artikel 7  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde zaakvoerders, natuurlijke personen, die tevens over de hoedanigheid beschikken van commanditaire vennoten van de vennootschap.

De gecommanditeerde zaakvoerder(s) is (zijn) persoonlijk en hoofdelijk verantwoordelijk voor de handelingen die hij stelt (zij stellen) voor rekening van de vennootschap.

De gecommanditeerde zaakvoerder(s) is (zijn) persoonlijk en hoofdelijk verantwoordelijk voor de schulden van de vennootschap.

De gecommanditeerde zaakvoerder(s) wordt (worden) aangesteld door de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college van zaakvoerders waarin de beslissingen collegiaal worden genomen. In geval van staking van stemmen bij een beslissing die wordt genomen binnen het college van zaakvoerders, is de stem van de gecommanditeerde zaakvoerder die over het grootste aantal aandelen beschikt doorslaggevend.

In het kader van het college van zaakvoerders, krijgen de zaakvoerders de meest uitgebreide bevoegdheden opgedragen voor het bestuur en het beheer van de zaken van de vennootschap en kunnen zij alle daden van beschikking stellen die deel uitmaken van het maatschappelijk doel. Zij vertegenwoordigen de vennootschap in rechte en in akten.

Elke gecommanditeerde zaakvoerder beschikt individueel over de handtekening van de vennootschap. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een gecommanditeerde zaakvoerder, komt in de maand waarin zulke gebeurtenis zich heeft voorgedaan de algemene vergadering van rechtswege samen om eventueel in haar midden een nieuwe gecommanditeerde zaakvoerder aan te duiden.

Een aandeel mag niet worden opgedeeld of in pand worden gegeven zonder schriftelijke en eenparige instemming van de commanditaire vennoten.

Artikel 8  ALGEMENE VERGADERING

De commanditaire vennoten vormen de algemene vergadering van de vennootschap.

De vergadering komt elk jaar samen op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke plaats die staat aangeduid in

de oproeping, op de eerste vrijdag van mei, teneinde mededeling te krijgen van de resultaten van het boekjaar en

de jaarrekening goed te keuren.

De vergadering kan bovendien gelijk wanneer samenkomen na bijeenroeping door één van de vennoten.

De oproepingen voor de algemene vergaderingen worden verstuurd per aangetekend schrijven naar het adres

van elk van de vennoten ten laatste acht dagen voor de vastgestelde datum van de vergadering, of via telex of

fax, op dezelfde wijze geadresseerd.

De oproepingen vermelden de dagorde alsook de plaats waar de vergadering zal worden gehouden en het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

tijdstip.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste commanditaire vennoot.

De vergadering beraadslaagt over de punten die zijn opgenomen in de dagorde. Zij komt evenwel niet tussen bij het beheer van de vennootschap en de commanditaire vennoten die aan de algemene vergaderingen deelnemen, verrichten geen enkele daad van beheer.

Om geldig te zijn samengesteld en om te kunnen beraadslagen, dienen alle commanditaire vennoten aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissingen worden eenparig genomen door de commanditaire vennoten.

Artikel 9  JAARREKENING  WINSTBESTEMMING

Op de afsluitingsdatum van het maatschappelijk jaar, hetzij de één en dertig december van elk jaar, stelt het beheersorgaan van de vennootschap de jaarrekening van de vennootschap op. Deze wordt opgesteld overeenkomstig de wet op de boekhouding en de uitvoeringsbesluiten van die wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer één van de vennoten niet langer deel uitmaakt van de vennootschap, blijft de vennootschap bestaan en gaat deze verder met de resterende vennoten tenzij de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen besluit om over te gaan tot ontbinding.

Indien de vennootschap wordt voortgezet, regelen de resterende vennoten de overdracht van de aandelen van de uittredende vennoot.

Het overlijden van één van de vennoten heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg.

Erfgenamen van een overleden vennoot kunnen noch de zegels laten leggen of laten overgaan tot het opmaken van een gerechtelijke inventaris, noch de gang van zaken van de vennootschap op enige wijze belemmeren. Bij de ontbinding van de vennootschap zal er, behoudens andersluidend akkoord, door de vennoten worden overgegaan tot vereffening, overeenkomstig de bepalingen van titel IX van boek IV van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de ontbinding van vennootschappen.

Artikel 11  DIVERSE BEPALINGEN

Een huishoudelijk reglement mag, zonder andere beperkingen dan de wettelijke en statutaire voorschriften, alle bepalingen treffen aangaande de uitvoering van onderhavige statuten en de behandeling van de maatschappelijke zaken van de vennootschap. Meer bepaald mag dit reglement alle verplichtingen opleggen die noodzakelijk zijn in het belang van de vennootschap. Tot verzekering van de voorschriften van het huishoudelijk reglement en de statuten, mogen er in het huishoudelijk reglement strafbepalingen worden opgenomen, namelijk boetes tot vijfentwintig euro per inbreuk, alsook schorsing van rechten en van sociale voordelen.

Alle bepalingen van de statuten die tegenstrijdig zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden geacht niet te zijn geschreven.

Alle bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die niet tegenstrijdig zijn met deze statuten en die hierin niet zijn opgenomen, worden van rechtswege geacht hierin te zijn opgenomen.

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke vennoot, obligatiehouder, bestuurder, commissaris, directeur en vereffenaar die in het buitenland is gevestigd, woonstkeuze op de maatschappelijke zetel, waar hem alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden verricht.

Bij gebreke aan een andere woonstkeuze, worden de vennoten geacht woonstkeuze te hebben verricht op het adres dat staat vermeld in het vennotenregister.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Inschrijving  volstorting  inbreng in geld

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst. Van deze winst wordt eerst minstens 5% voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

Artikel 10  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De commanditaire vennoten zijn slechts aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

Alle verschijnende partijen verklaren, samengekomen in algemene vergadering, als volgt in geld in te schrijven op de honderd aandelen tegen een prijs van tien euro per aandeel:

1. Mevrouw Nancy DEVILLE : 99 aandelen, zijnde voor 990,00 euro

2. Mevrouw Mayti MERCADO DEVILLE : 1 aandeel, zijnde voor 10,00 euro

II. Gecommanditeerde zaakvoerder

Alle verschijnende partijen beslissen tevens om het aanvankelijke aantal gecommanditeerde zaakvoerders vast

te leggen, over te gaan tot hun benoeming en hun vergoeding vast te stellen.

De vergadering beslist eenparig om één gecommanditeerde zaakvoerder aan te stellen, namelijk Mevrouw

Nancy DEVILLE, hier aanwezig, die aanvaardt.

Het aldus toegekende mandaat is niet bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

III. Maatschappelijk jaar en algemene vergadering

Het eerste maatschappelijk jaar vangt heden aan en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend vijftien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand december

tweeduizend vijftien.

IV. Overname van voorafgaande verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de vennootschap alle

verbintenissen over te nemen die vanaf 1 juli 2014 werden aangegaan in naam van deze vennootschap in

oprichting.

Bijgevolg worden alle ondertekenaars van deze verbintenissen ontslagen van elke juridische

verantwoordelijkheid voor de aangegane verbintenissen.

Gedaan te Sint-Pieters-Leeuw op 21oktober 2014

Na voorlezing dezer hebben de partijen getekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nancy DEVILLE Mayti MERCADO DEVILLE

Commanditaire vennoot Commanditaire vennoot

Gecommanditeerde zaakvoerdster

17/11/2014
ÿþ Mad wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

w





neergelegd/ontvangen op

0 5 11V. 2014

ter griffie van aUderlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Ondernemingsnr . 0564 904 343

Benaming je,- 'Va«. Office a5.9.57-

tvoluit) :

(verkort) :



Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Halleweg 5 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

De voorzitster zet uiteen dat de vergadering akte neemt van de volgende agenda:

1.Benoeming van de zaakvoerders;

Hierop wordt overgegaan tot de agenda:

1 . De algemene buitengewone vergadering beslist de Heer Rik Van Aerden (62.01.06-465.82) wonende Halteweg 5 1600 Sint-Pieters-Leeuw te benoemen als zaakvoeder vanaf 4 november 2014

Vermits er geen andere punten te bespreken zijn en niemand het woord vraagt, wordt de vergadering om 13u30 door de Voorzitster opgeheven.

De voorzitster

Nancy Deviné

Zaakvoerder.

Op de laatste biz van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van dc persOlo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerg~;edlor:tvangen oir

0 5 DEC. 2014

ter griffie vande Nederiandstalige

~~bQïllx i~ ~~q ke »4Hti4 RrtiggAj

Ondernemingsnr : 0564 904 343

Benaming

(valu¬ t) : DëNa Office Assist

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Halleweg 5 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(voiledig adres)

Onderwerp akte : Verbetering artikel 8 en 9 van 21 oktober 2014

Uiteenzetting door de voorzitster

De voorzitster zet uiteen dat de vergadering akte neemt van de volgende agenda:

1/ Verbetering artikel 8 en 9 van 21 oktober 2014

Hierop wordt overgegaan tot de agenda:

1 . De algemene buitengewone vergadering van 26 november 2014 heeft fouten in artikel 8 en 9 in het statuut van 21 oktober 2014 vastgesteld. De afsluitingsdatum is 30 juni van elk jaar en de algemende vergadering is de eerste vrijdag van de maand December.

Vermits er geen andere punten te bespreken zijn en niemand het woord vraagt, wordt de vergadering om 13u30 door de Voorzitster opgeheven.

De voorzitster Nancy Devillé Zaakvoerder.

Op de laatste bia van luik 8 venTielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. Netz's} van de persa(r,)rtteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DENA OFFICE ASSIST

Adresse
HALLEWEG 5 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande