DENCO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENCO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.234.101

Publication

15/03/2012
ÿþMai WorA 11.1

,.,.- 1,_i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII V 1 t Ul 111111111111 t IMI~~IN

" iaossea~*

be

a

BE Sta

05 MAR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.234.101.

Benaming

(voluit) : DENCO MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat, 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  NOTULEN OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 24 februari 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Denco Management", met zetel te 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat, 82, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit :

Ontbinding zonder vereffening met het ooa on de fusie door overneming.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van het verslag van de bedrijfsrevisor, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Denco Management" door fusie overgenomen wordt door vennootschap "Denco". De vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld, meer dan één maand voor de datum van huidige algemene vergadering.

2. De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van vennootschap Denco tot eenzelfde besluit komt.

3. Bijgevolg zal geheel het vermogen van de vennootschap Denco Management, met alle rechten en plichten, overgaan op de vennootschap Denco.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf I oktober 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

4. De overdracht gebeurt door middel van toekenning van driehonderd tachtig (380) volledig volstorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap Denco tegen inlevering van duizend (1.000) oude aandelen van de over te nemen vennootschap Denco Management. De Heer Nico De Greef ontvangt voor één aandeel (1) van de bvba Denco Management, één aandeel (I)van de bvba Denco; de Heer Bart Denoodt ontvangt voor negenhonderd negenennegentig aandelen (999) van de bvba Denco Management, driehonderd negenenzeventig aandelen (379) van de bvba Denco, zonder opleg in geld. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen delen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf ondertekening van huidige akte.

Het vermogen van de bvba Denco Management omvat op basis van de balans dd 30/09/2011:

Men laat weg...

HETZIJ NETTO-ACTIEF: honderd en vierduizend driehonderd achtentachtig euro zevenennegentig cent (¬

104.388,97)

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tweede besluit :

Uitreiking aandelen - ruilverhouding.

1. De overdracht gebeurt door middel van toekenning van driehonderd tachtig (380) volledig volstorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap Denco tegen inlevering van duizend (1.000) oude aandelen van de over te nemen vennootschap Denco Management. De Heer Nico De Greef ontvangt voor é n aandeel (1) van de bvba Denco Management, één aandeel (1)van de bvba Denco; de Heer Bart Denoodt ontvangt voor negenhonderd negenennegentig aandelen (999) van de bvba Denco Management, driehonderd negenenzeventig aandelen (379) van de bvba Denco, zonder opleg in geld. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen delen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf ondertekening van de akte.

2. Overeenkomstig artikel 703 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen van de over te nemen vennootschap zijn uitgegeven onder de vennoten van de over te nemen vennootschap worden verdeeld door en onder verantwoordelijkheid van de bestuursorganen die bij de fusie betrokken waren, De zaakvoerders van de over te nemen en overnemende vennootschap zullen worden gelast met de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de overnemende vennootschap "Denco".

De vergadering stelt verder vast dat er in de over te nemen en overnemende vennootschap geen vennoten zijn die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Kwijting aan de zaakvoerder

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap.

Bevoegdheden

Voor zoveel als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, teneinde:

a/alle formaliteiten van doorhaling of overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

biais vergoeding voor de overdracht driehonderd tachtig volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c/deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de over te nemen vennootschap en in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

d/in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie, de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de lapasfeeleerde Natalileee cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembode em Aals voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

aam en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53

e-mail: info@notariscaudron.be

14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.02.2012, NGL 05.03.2012 12056-0497-012
12/01/2012
ÿþ tdod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I

behouden

aan het

Belgisch

rStaatsblad

IIII1I III III liii (VIII

*12009728*



3 0 De-' 20"

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.234.101

Benaming

(voluit) : DENCO MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat 82 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het fusievoorstel dd. 20 december 2011 naar aanleiding van een fusie door overneming

door de BVBA DENCO, Koning Albertstraat 82 te 1760 Roosdaal, ondernemingsnummer 0472.256.475 ,

" overnemende vennootschap enerzijds

en de BVBA DENCO MANAGEMENT, Koning Albertstraat 82 te 1760 Roosdaal, ondernemingsnummer 0893.234.101, overgenomen vennootschap anderzijds,

werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De heer Bart Denoodt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad-12/01/2012 -Annexes-du Moniteur b

20/10/2011
ÿþ f.-

t Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

1 O OCT.ff

ie 2011`

Gri

Ondernemingsnr : 0893.234.101.

Benaming

(voluit) : DENCO MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat, 82

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 29 september 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENCO MANAGEMENT", met zetel te 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat, 82, volgende beslissingen genomen heeft :

1 aNerslag

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder waarin de wijziging van het doel van de vennootschap op een omstandige wijze wordt verantwoord; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 30 juni 2011. De vennoten erkennen een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

1b/Wijziging van het doel van de vennootschap

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen; bijgevolg beslist zij om na punt 4. in artikel 3 der statuten volgende tekst toe te voegen:

"5. De aan- en verkoop in het groot en in het klein, de in- en export, het ontwerpen en laten ontwerpen van artikelen en goederen welke rechtstreeks en onrechtstreeks verbonden zijn niet het houden van vogels.

Het fokken van kleine huisdieren, met name vogels.

Het inrichten en beheren van verzorgingsmogelijkheden van vogels.

Het organiseren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en verkoopdagen met betrekking tot het fokken en houden van vogels, zowel in het binnen- als in het buitenland.

De verkopen van voormelde artikelen kunnen gerealiseerd worden op diverse manieren zoals: de klein- en groothandel, langs webwinkels of door middel van postorderbedrijven."

3Nerslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de hierna beschreven inbreng van schuldvordering, de toegepaste waarderingsmethodes en de als tegenprestatie voor de inbreng toegekende vergoeding; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 30 juni 2011. De vennoten erkennen een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

Het verslag van de revisor besluit in volgende bewoordingen:

"BESLUIT

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA DENCO MANAGEMENT bestaat uit een gedeelte van de schulden aan de beer Bart DENOODT ten belope van ¬ 35.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in

" aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111

+11158538*

Bijlagen-bil-fret ifeigiseir Staatsblad

.n

,

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 475 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA Denco Management, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 35.000 en toegekend aan de heer Bart DENOODT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

BURG. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO Bedrijfsrevisorenkantoor Burg. BVBA I. SAEYS  bedrijfsrevisor

I. Saeys : zaakvoerder."

3/Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000) op vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000) met uitgifte van vierhonderd vijfenzeventig (475) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte. Deze nieuwe aandelen zullen volledig volstort worden toegekend aan de heer Bart Denoodt, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van een deel van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering welke hij bezit lastens huidige vennootschap.

4/Inbreng - Vergoeding

En hierbij komt tussen:

-de Heer Bart Denoodt, wonende te 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat, 82.

dewelke, na lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Denco Management", en uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering bezit ten laste van huidige vennootschap ten bedrage van vierenveertigduizend tweehonderd negenenzeventig euro eenentwintig cent (¬ 44.279,21).

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Bart Denoodt een deel van deze schuldvordering ten bedrage van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000) die hij lastens de vennootschap bezit, in zelfde vennootschap in te brengen.

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan de aanwezige vennoten op de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Bart Denoodt vierhonderd vijfenzeventig (475) volledig volstorte aandelen toegekend.

5Naststelling van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000), en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijfenzeventig (1.475) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ duizend vierhonderd vijfenzeventigste (1/1.475e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen, allen volstort.

6/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000), en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijfenzeventig (1.475) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ duizend vierhonderd vijfenzeventigste (1/1.475e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort."

7/Aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes inzake de nieuwe vereffeningsprocedure van vennootschappen. Bijgevolg beslist zij volgende artikels der statuten te wijzigen:

Artikel 26: na de eerste alinea de hierna volgende tekst toevoegen:

"De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de Recht-bank van Koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, balans, bedrijfsrevisoraat verslag, coördinatie.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de Ig --- wiel aI $eaecto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegern (Aalstevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53.21 11 05 - Fax +32(0)53 Pee$ Jaa`n en handtekening

e-majl: info@notariscaudron.be

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0250-012
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 29.04.2010 10103-0503-012

Coordonnées
DENCO MANAGEMENT

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 82 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande