DENDERTECHNICS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DENDERTECHNICS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.742.934

Publication

04/05/2015
ÿþMod POF 71.E

MilIng111

Ondernemingsnr : 0809.742.934

Benaming (voluit) : Dendertechnics

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Eugène Bosteelstraat 8, 1790 Affligem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verklaring betreffende ontbinding vennootschap of van een E.S.V. -verstrijken

Tekst duur of andere reden

f ,c ,: 17::<; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van defilegelegdiontvangen

z 1 2015

ter griffie van de va ~ t~';w :;~t«o n~ ~

rechtbank ~ta)ic~e

n~phandr.t

tilt het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 31 maart 2015 gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat:

Alle vennoten aanwezig zijn en dat de vergadering met éénparigheid van stemmen heeft besloten de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen en wel op datum van heden 31 maart 2015

Aanwezigen:

" Nevens Rudy

" Muylaert Dirk

Dagorde:

1. Beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap per 31/03/2015

2. Kwijting te verlenen aan de zaakvoerder(s) voor het uitgeoefend mandaat

3. Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap per 31/03/2015

Beraadslaciinci en besluiten:

De algemene vergadering gaat door op de maatschappelijke zetel onder het voorzitterschap van de heer Nevens Rudy. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beslissen. Na bespreking van de punten van de dagorde worden volgende beslissingen genomen:

Punt 1: Beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap per 31/03/2015. De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Punt 2: Kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor het uitgeoefend mandaat. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders Nevens Rudy en Muylaert Dirk. De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

Op de laatste blz. van Luik El vermeiden : Recto : Naârri én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

"

LUC?. L - vervolg

14bdr" 1C* r r.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Punt 3: Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap per 31/03/2015. De vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft, geen activa meer te verdelen heeft en dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien er geen verdere daden van vereffening dienen te gebeuren, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap Dendertechnics V.O.F. definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden door de heer Nevens Rudy op zijn woonplaats Eugeen Bosteelsstraat 8, 1790 Affligem.

Stemming:

Aile voorafgaande beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

De punten van de dagorde zijn hierbij afgehandeld en de voorzitter heft de algemene vergadering op, waarvan proces-verbaal te Affligem op 31 maart 2015.

Nevens Rudy, Muylaert Dirk

Zaakvoerders

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 31 maart 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DENDERTECHNICS

Adresse
EUGENE BOSTEELSSTRAAT 8 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande