DENHAM THE JEANMAKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENHAM THE JEANMAKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.985.469

Publication

04/02/2015
ÿþ*, Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1501692

51111111

bE

á

St

rtEwQrgQi®gd/Qritvangen op

2 3 JAN. 2015

ter griffie vandilsiVederiandstalige

1 ccht'b3nk van koo Fart lssel

a5e8" ,~8.5" ~~~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DENHAM the JEANMAKER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Assesteenweg, 96

(volledig adres)

Onderwerp akte

Blijkens akte,verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op 20 januari 2015 ,ter registratie, hebben;

1.De naamloze vennootschap "VANBYTT', met zetel te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg, 78;, rechtspersonenregister te Kortrijk nummer 442.823.707.

2.De naamloze vennootschap G.A.B. CONTROLE HOLDING, met zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Gentsesteenweg 443; RPR Brussel nummer 0885.701.456 ,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DENHAM the JEANMAKER met zetel te 1740 Ternat, Assesteenweg, 96, opgericht voor onbepaalde duur. Het initieel maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volledig volstort in speciën ;de NV VANBYTT onderschreef negenennegentig deelbewijzen en de nv G.A.B.Controle Holding onderschreef één deelbewijs.

De gestorte kapitalen werden gedeponeerd bij de ING bank ,conform het wetboek van venootschappen.

DOEL:De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel het verrichten van alle handelingen in het algemeen, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

*de klein- en groothandel, import, export, de commercialisatie en fabricatie van : kledij, lederwaren, textielartikelen, schoeisel, sieraden, uurwerken, cosmetica- en parfumartikelen en van aile goederen en producten die rechtstreeks, onrechtstreeks, in hoofdzaak of als bijhorigheid op deze categorieën van goederen betrekking hebben;

*het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand ais uitvoering, op het vlak van het algemeen, marketing, publicitair, technisch en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

*handel in onroerende goederen in de ruimste zin, waaronder het bouwen, verbouwen, verwerven, vervreemden, huren, verhuren, beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur en coördinator bij de uitvoering van bouwwerken,

*zij mag alle fabrieksmerken, patenten, licenties en vergunningen nemen, en deze aankopen, exploiteren, overdragen en verhandelen in het algemeen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, zaakvoerders en vennoten, voorschotten en kredieten toestaan en zich voor zaakvoerders , vennoten en derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

ZAAKVOERDER.Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de bvba GAB MANAGEMENT te Ternat, Assesteenweg,96  ondernemingsnummer 0897.667.593, vast vertegenwoordigd door de heer Alain Tony Jacqueline Broekaert, wonende te 1500 Halle, Lenniksesteenweg 462.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest'. uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel

COMMISSARIS. Werd aangesteld ais commissaris voor 3 jaar, de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor te Kortenberg,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand juni te 12 uur ,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend zestien

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen,

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen cnderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien, De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend honderd eurc.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd: eensluidende uitgifte.

Hans Vereeken Notaris

_ Vo.pr-behouden

"aa het r,

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0240-029

Coordonnées
DENHAM THE JEANMAKER

Adresse
ASSESTEENWEG 96 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande